Teşekkürler.....
Sorun hâlen devam ediyor. Bilginize... :(
Printable View
kolay gelsin hocam. gözüme takılan gerel ve ttkom güncellenmemiş yazacaktım ki zaten problem var demişsiniz :) çok teşekkürler emekleriniz için. hayırlı akşamlar.
Sevgili Üstadım
Hayırlı geceler. Size bir sorum olacak. Alında bakarsanız soru değilde sorun desek sanırım daha doğru olacak.
Sitemizde rsı stoc ve bb ölçüleri standart ayarlar olarak mı kullanıyorsunuz. Mesela ben investing de çeşitli zaman aralıklarında denemeler yapıp grafik yapmaya çalıştığımda orada olan standart değerleri değiştirmeye çalışıyorum. Anormal grafiklerle karşılaşıyorum
Birde sizin fikrinizi sormak isterim 20-50-100 gün aralıklarında ortalama değerleri aşıp aşmadığını nasıl bulabilirim .
Sevgiler üstadım
Grafikler Güncellenmiştir...
Server ara sıra böyle aksilikler çıkartıyor. Kusura bakmayın.
Şimdi herşey hemen hemen tamam gibi. Sorun gördüklerinizi artık yarın yeniden yüklerim...
İyi geceler herkese...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Üstad çıktın mı netten?
Tüh yakalayamadım.
selimtogrul, alex123, T/A, ARDT, BJK Coccinella
Geceleri saat 23:00 'dan sonra beni bulmak zordur. Eğer bitmemiş bir işim varsa ve çok uykum yoksa ancak o zaman uyanık kalırım...
Sitemde görülen grafikler üzerindeki osilatörlerden BB standarttır. Fakat STC olarak görülen özel bir osilatördür. Stoch ile karıştırılmasın. Ayrıca RSI yoktur ama STC bir yere kadar RSI ile benzerlik gösterebiliyor ama RSI 'dan daha verimli çalışıyor.
Siz eğer standart göstergeleri kullanacaksanız; her hisse için değişmekle birlikte en ideali standart ayarlardır. Amaca hizmet için böyle olması da gerekir.
20-50-100 gün ile ilgili sorunuz anlayamadım. Detaylı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım...
Sevgili üstadım
x hissesinin 20 günlük, 50 günlük, 100 günlük ortalamasını nasıl bulabilirim demek istedim.