https://youtu.be/e5WWVYA7R4Y
Aziz Nesin'in "Koltuk" diye bir hikayesi vardir.
Bu uçan koltuk o hikaye ile alakalı değil.
Burada yüksek mevkide oturanlar için bir tehdit var.
Printable View
https://youtu.be/e5WWVYA7R4Y
Aziz Nesin'in "Koltuk" diye bir hikayesi vardir.
Bu uçan koltuk o hikaye ile alakalı değil.
Burada yüksek mevkide oturanlar için bir tehdit var.
Sinan Ogan'a verilen oylar, taraf olmaya da karşı olan tepki oyları. Bunlar Sinan Ogan veya Umit Ozdağ'ın işaretiyle bir tarafa oy vermezler. Bunlardan oy alabilmek icin Sinan Ogan'la pazarlik yapmaniza ona bakanlik vermenize gerek yok. Direk bu kitle ile pazarliga oturmaniz lazim.Alıntı:
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
KK ile Erdoğan arasındaki fark 2.5 milyon. Oğanın oyu 2.8 milyon. İncenin oyu 300 bin, toplam 3 milyonu geçiyor. Bunlar seçmenini taşıyabilir mi? Ata ittifakına içişleri, Savunma bakanlıkları, İnceye Milli Eğitim bakanlığı verilirse, büyük ölçüde taşırlar. Ayrıca, sinerji oluşur.
Hahahaha bu konuda yapılmış en haklı ve en doğru yorum bu işte.
ben oyumu Sinan Oğan istediği için Sİnan Oğan a vermedim, Ben istediğim için Sinan Oğan a verdim. Yani oy benim kararımı ben veririm. Başkasının aklıyla hareket edecek olsaydık zamanında ya fetöye ya akp ye kapağı atar en zından köşeyi dönerdik.
https://i.hizliresim.com/8rylnxu.jpeg
Bu vatandaşın Nurcu olduğunu yazmıştım. Fakat %0,1 oyu yok. Kılıçdaroğlu soktu bunu meclise.
Güray MOLLAOĞLU
@GurayMollaoglu
·
18d
TL mevduat faizleri %40 civarında, bazı bankalar dövize %20 üzerinde faiz veriyormuş.
Prof. Aykut Kibritçioglu'nun bir çalışması vardı:"Buyumede %1'lik düşüş; İktidar partisinin oylarinda %2'lik azalmaya sebep olur."Alıntı:
Özcan KADIOĞLU 🇹🇷
@okadioglu
·
1 sa
Ekonomi de kriz çıksın seçim kazanırız mantığı ile seçim kazandırmaz.
O söylemler Türkiye için 2000 li yıllarda kaldı .
Fakat bu Akp iktidara geldikten sonra çalışmadı.
Alıntı:
Teyakkuz
@teyakkuzhaber
💥💥 Gazeteci Levent Gültekin'den çarpıcı açıklama:
"Bir yıl önce Kılıçdaroğlu'nun adaylığının organize edildiğini anladım. Kemal beyle görüştüm. "Benim kendi adaylığımı engelleme şansım yok." dedi. Bir mekanizma Erdoğan'la bir dönem daha devam etmek istiyor.
Alıntı:
🗣 Levent Gültekin:
"Referandumda evet çıksa keşke diyen adam şu an sosyal medyanında gündemindeki isim, Kemal beyin en yakınında. Böyle diyor dedim. Biliyorum dedi. Neden yanınızda dedim. Cevap vermedi."
Alıntı:
🗣 Levent Gültekin:
"Meral Akşener'in masayı devirme işi Kemal Bey'in adaylığını garantileme yöntemidir. O da Kılıçdaroğlu'nun adaylığına çalıştı. Öyle ağır bir konuşma yaptı ki Kemal beyin aday olmama şansı kalmadı
.................................Alıntı:
🗣 Levent Gültekin:
"Kemal Bey'in adaylığı önündeki tek engel Ekrem İmamoğlu üzerindeki kamuoyu baskısıydı. Onun da ceza ile önüne geçtiler. Bunu el birliği ile yaptılar. Açık konuşuyorum."
TERÖRİST KALKAN'DAN YİNE DESTEK
pkklı terör elebaşı Duran Kalkan bir kez daha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda da Kılıçdaroğlu için oy istedi. 28 Mayıs'ta destek mesajı verdi.