Printable View
bide bulut var rakip
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 güneysu nun ayağını kaydırmam lazım ağaya beleş meleş dedik geldi tepemize :whistling::whistling: en büyük rakibim o:ss::ss::seyt: Senden kopya çektim zaten.. :) sebep olarak 53 boşuna yazmadım.. :kahkah:
Flap ve banviti yazmayayım dedim iyiki yazmamisim .. Biri %19 biri %17 artida..
Alıntı: Originally Posted by guneysu Senden kopya çektim zaten.. :) sebep olarak 53 boşuna yazmadım.. :kahkah: bende 53 ü kendi plakan diye yazdın diyordum meğer benim plakayı yazmış:ss::ss:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Flap ve banviti yazmayayım dedim iyiki yazmamisim .. Biri %19 biri %17 artida.. Flap 3 TL iken habire yazıp durdum 1 ay sonra yazmaktan vazgeçtim :) Şimdi kendimi aldatılmış gibi hissediyorum :)
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 bende 53 ü kendi plakan diye yazdın diyordum meğer benim plakayı yazmış:ss::ss: sonunculuğa oynamadık mı... :28: bu ne....
%35 FLAP - Teknik %35 BANVT - Teknik %30 UFUK - Teknik
Alıntı: Originally Posted by mssql %35 FLAP - Teknik %35 BANVT - Teknik %30 UFUK - Teknik Sende bu teknik varken, bu zamana kadar BİST'in sahibi olman lazımdı.. :kahkah: 13 - Tahminlerinizi her hafta Cuma gününden Pazartesi sabahı 09.30 e kadar yazabilirsiniz. 09.30 den sonraki tahminler yarışma dışı sayılacaktır.