u 30 2 saatlikleri xbankdan 4 saat öndeymiş bu fark 2 saate düşmüş görünüyor xbank 2 saat düşüşü devam u 30 uzatması bayram harçlığı vermedi inşallah muradımıza ereriz..
haziran sonu sermayemi yakalarsam 1 gün daha çalışmam istifamı basarım .
Printable View
u 30 2 saatlikleri xbankdan 4 saat öndeymiş bu fark 2 saate düşmüş görünüyor xbank 2 saat düşüşü devam u 30 uzatması bayram harçlığı vermedi inşallah muradımıza ereriz..
haziran sonu sermayemi yakalarsam 1 gün daha çalışmam istifamı basarım .
parite 1.18182 ye kadar düzeltmeden ibaret kalır 4 saatlik desteği kırdı şimdilik mis ....
umut fakirin ekmeği şimdilik her şey iyi :)
Mert abimin dediği gibi borsa kapalı para kaybetmiyoruz :kahkah:
Dostum milpayi satmasaydim bende istifayı basıp tatile çıkıyordum ama kader...kuruşluk bir kağıt alıp içine gömülüp palasını beklicektim dayanamadım...içimdeki şeytan daha fazla dedi sattık arbitraj yapıp hürriyet aldık palais 3 ayi mi çaldı...ahlat vahlar değilde kader...kıyametten ötesi yok...bir düşünür demiş ki insan boğazından geçen kadar zengindir
Arkadaşın milpalar duruyor araba alçak ondan da 2 paket sigara geldi 15 gün icemedim düşerse diye galiba burdan bir mutlu son yakaliyacagim...selametle[emoji1]
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
komşu köyde evrim teorisinin müfredattan kaldırılması ilen ilgili yasılar yazmışlar .Konu ile ilgili araştırma yaptım öyle ya bi nesil okulda bunu okudu acaba bi bozukluk varmıydı...hayvanat bahçesi maymunların yanına gittim soteye yattım başladım beklemeye acaba dedeee ben geldim bayramın kutlu olsun diyen çıkçak mı deye...baya bekledim çıkmadı...hani insan teori olaraktan maymundan geliyor ya bizim nesil teori olaraktan biliyo ama mantık olarak inanmıyor yani bilim bilmek din inanmak ikisi de ayrı oluyo...nice bayramlar efendim sevdiklerinizle ...canı gönülden kutlarım ...
merhabalar sevgili dostlar...
aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hatıralarınıza yer eden güzel bir bayram geçirmenizi dilerim...:):ok: