kırmızılı bonoyla 14.80 dağıtıyor, ilginç işler dönüyor
Printable View
Hisseler kelepir fiyatlara geldi. Mevduattan biraz kaydırsak mı?
https://pbs.twimg.com/media/DPzeQy2W...pg&name=medium
Odea aralik sonundada 14,25 de diretirse tüymek gerek diye düşünüyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar, merhaba.
Geçen hafta gerçekleşmiş, ama bugün fark ettiğim bir konuyu anlatmak istiyorum size.
İş Bankası-Ihlamur Şubesi'nde bulunan ailenin hesabından emekli maaşlarını da oraya tanıttığım için 1500 lira çekmeye gidiyorlar.
Hesapta ise 801 fon bulunmakta son kuruşuna kadar.
Biraz önce para çekmek için bankamatiğe uğruyorum ve yatırım hesabına da şöyle bir bakayım diyorum.
Hesap günlük repoya düşmüş %4,5 oran ile ayın 23.den itibaren. Sizin anlayacağınız hesaptan 1500 adet 801 fonu bozuyor yetkili arkadaş 270k civarı tutar.
Ve bozulan tutarın içinden 1500 TL çekiliyor. Evdekilere 1000 defa anlatmama rağmen, 30 senelik müşterisiyiz biz onların kafası devam ediyor, anlatamıyorum.
Ezcümle, gözünüzü dört açın. Ben bu ahlak yoksunlarına söyleyecek söz bulamıyorum çünkü, sadece ve sadece her geçen gün daha dikkatli davranmak gerekiyor. Böyle bir etik anlayışı olabilir mi sizce? Ya da böyle bir insanlık? Ayıptır yahu!
Kusura bakmayın kafanızı ağrıttım, saygılar...
Açıkçası sinirimden tam detaylı incelemedim, belki de bankamatikten gördüğüm kadarı ile sadece bugün de bağlanmış olabilir, diğer 6 gün boşta bile durma ihtimali var.
Bugünlük sinir bu kadar yeter dediğim için ayrıntıya girmedim, olay açık ve net, bu kadarı bile kâfi.
Saygılar..
Çağrı merkezini hemen şimdi arayıp işlemi ne zaman kimin yaptığını öğrenin. Sonra eğer talimatsız işlem yapıldıysa işlemi yapan memuru yarın dilekçe verip işbankası genel müdürlüğüne şikayet edin.
Kanun çok net. İşlemi siz kendiniz internetten, atm den, cepten vs yapmadıysanız, şubeye yazılı (Aslı gönderilmemiş olmayabilir fakat imzalı bir form kopyası lazım faks whatsapp vs vs) bir talimat vermediyseniz, veya otomatik kendi çalışan bir eski talimat yoksa sizin hesabınızla ilgili sizin iradeniz dışında yapılan her işlem suçtur.
Banka zararınızı sizin bir talimatınız yoksa sigorta aracılığı ile tazmin eder. Çalışanını da -> şut.
Sn. Sadecegrafik,
Söylediğim gibi aile bireylerinden biri gidiyor bankaya, dediğim gibi emekli maaşı da aynı hesaba tanımlı onu çekmek için.
Muhtemeldir ki, güvene dayalı ıslak imza atılıyor dekonta, bizimkiler de hiç bakmıyorlar neyi imzaladıklarını.
Dedim ya güven! 30 seneyi aşkındır çalışılıyor banka ile ama...
Ama asıl konu 1500 lira çekmek istiyorum deniyor orada, siz 1500 tane 801 bozuyorsunuz ve 1500 lira veriyorsunuz.
Affedersiniz ama burada nasıl bir iyi niyet olabilir, yanılıyor muyum?
Yarın bakacağım ne yapacağım, sanırım lanet olsun der geçerim.
Demem o ki, aman dikkat edin arkadaşlar.
Daha fazla başınızı ağrıtmak istemiyorum.
Teşekkürler, saygılar...
İmza attıysanız talimatı okumamışsınız demektir. Boş kağıda imza atar mısınız?
Ayrıca hangi çağda yaşıyoruz. Cep telefonu neden akıllı? Akıllı telefonda bankanın cep uygulaması yok mu? Ben hergün 1-2 dakika 4 bankadaki hesaplarımı en az 1 kere kontrol ederim. İnsanların elindeki cep telefonları 10 sene öncesinin büyük bankanın ana bankacılık sunucusu kadar donanımlı. Akıllı telefonu ne halt etmeye alıyor insanlar?
Bankacıların temel amacı kendilerinin kar etmesidir. Sizin kar etmeniz değil. Bunu duvara yazın!
Suçlu sizin akrabalar imza atmışlarsa. Cehalet mutluluktur. Onlar da mutlu olsunlar. Para önemsiz cahiller için.
Türk insanı genelde suçu hep karşıda arar. Kendini sorgulamaz!
Türkiye nin başını yakan adam DAVUTOGLU. Rusya uçağının duşurulmesi emrini de ben verdim demişti. :) :) :)
http://m.hurriyet.com.tr/gidisine-go...ettir-40662737Alıntı:
Bu iddiaya göre, 17/25 Aralık krizi sonrasında, yargılanma ve can güvenliği konusunda sıkıntıya düşen Zarrab, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu’ndan güvence istedi. Ancak Davutoğlu hükümetinden böyle bir güvence verilmedi.
Burgan 500bin 32-91 gun 14.75.
başbakanları vs tek başına karar verdikleri bence asla düşünülmemeli.. herşeye devletin ortak aklı karar verir.. bizim imar bankası olayında spk yı , bddk yı ve suç işleyen konu ile ilgili devlet görevlilerini mahkemeye veren ceza almalarını isteyen bir çok tasarruf sahibi oldu.
fakat iş sanıldığı gibi değildi suç işleme, görevi yerine getirmeme vs talimatları devletin zaten ortak aklı veriyordu..
teb marifetli 3 ay tanışma 14 olmuş
ing den atak gelir mi?
artık git demesi oranları var birde
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb yeni giriş 14.miktar 120.000 ..bu paraya güzel oran bence bu ay enflasyon düşük gelir ..dolar iyice salar .bakalım mb faiz artıracak mi .
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet arkadaşlar bugün dolara ayak basmamın 1. yıldönümü,hatırlarsanız %33 ile giriş yapmıştım. pişmanmıyım ASLA, Tl faize göre çok çok kazandım. dolar faizinide hesaba katarsam durum TL için üzücü bir hal alıyor.bana o zaman cesaret verdiği için Umutabi ye selam.
Ptesi 4 görülebilir.mb bakalım şekeri çantadan çıkarirmi.
Abiler fibabank güvenilir midir sizce ?
Selamlar İcbc 32-45 Gün Yeni Müşteri Oran 14.40 Yeni Oran
merhaba,
halkbank'da 500k ve üstü mevduatı olan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyor ? devlet bankası sonuçta ama genede batak verebilir mi ? taşımayı düşünüyor musunuz parayı ?
Acaba bu özel finansman bonolarını itfasını önceden nasıl öğrenebiliriz?Kap.org.tr'de genelde sonuçlanan ihaleler hakkında bilgi oluyor.Tüm banka ve aracı kurumları da takip etmek mümkün değil.Bazı finansman bonolarında 17 mevduat faizine karşılık gelen oranlar gördüm...Bu arada burgan ocak vade sonu için 14.75 veriyor....ICBC hoşgeldini 14.40 geri çekti...
Merhaba bu şekerbankın verdiği günlük 14.25 oran aylık 14.25 oranla aynımı oluyor.
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük işleyen faizlerde oran birkaç baz puan daha yükseğe denk geliyor.Örneğin 100 bin günlük faiz üzerinden devam etttiğinde ikinci gün geri dönen tutar üzerinden örneğin 100.030 lira üzerinden faiz işliyor..14.25 günlük faiz belkide aylıkta 14.27-14.28 gibi bir orana denk gelebilir....
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.