Bende o rakamı görünce alış için 9.30 a emir girdim 2200 lot gelmedi.Bende iptal ettim
Printable View
Bende o rakamı görünce alış için 9.30 a emir girdim 2200 lot gelmedi.Bende iptal ettim
Aynen. Ben de 9.20 talimat girdim. 10 üzeri çıktı devre kesiciden. Dün 9.30 lardan aldık ama bugün işler kesat :)
Beyler insanlari hakir gorup, incitici yazmanizi kiniyorum. Kimin ne halde ve ne durumda oldugunu bilemeyiz. Piyasanin durumundan dolayi, bir umutla hisse alan bir vatandasimiz , ani paraya ihtiyaci olacagi dusuncesi ile zararla da olsa nakite gecmek zorunda kalmis olabilir. Malum kotu piyasalarda derim gibi hisselerden kolay cikilmiyor. Bu bende olabilirdi. Ve bu laflariniz beni cok incitordi. Bu empati ile yazma ihtiyaci hissettim. Bir yil oncede yazdigim gibi ben mayis ayini bitirecegim. Ama her arkadasimiz nakten rahat olmayabilir. Herkese bol sanslar.
Ayrica, abd rusya catismasi gordugu fiyattan satabileni hakli ve takdir edilir kilardi.
Kural 1 İhtiyacın olan para ile borsaya girmeyeceksin Kural 2 Kredili mal almayacaksın Kural 3 Acemi isen mutlaka bir yatırım danışmamından profosyenel yardım alacaksın ; Yatırımcı profilini ölçtüreceksin bunu senin için yapacak profosyonel danışmanlar var.Yatırımcı profilin borsa gibi riskli bir yatırım aracı için uygun değil ise borsaya girmeyi bırak yanından bile geçmeyeceksin.Kural 4 ve en önemlisi borsaya yaptığın yatırım seni yıpratıyor ise aile huzurunu kaçırıyor ise geceleri uyku uyayamıyor isen en ufak bir strese dayanamıyor isen gidip paranı yatırım fonuna faize yada düzenli ama az gelir elde edebileceğin yada en azından paranı enflasyona karşı korumaya çalışabileceğin başka bir enstürmana yatıracaksın.Yoksa bugünkü arkadaş gibi hem rezili rüsva olursun hemde çakallara yem olursun.Borsa özellikle BİST ağır riskler içerir.YTD...
ABD Rusya çatışması diye bir şey yok hiç olmadı olmayacak ta yakın zamanda ; olsa bile şimdi olmayacak belki biz görürüz yaşım 44 belki çocuklarım belki torunlarım görecek elbet eninde sonunda olacak olduğu zaman da böyle davullu zurnalı tweet li mesajlı komik bir şekilde olmayacak bir gece uyanacaksın ve dünya değişmiş olacak Allah bize o günleri göstermesin...Piyasalara uygulanan tamamen bir algı operasyonudur.Yakın zamanda İran ve Rusya ile el ele görüntü veren Türkiyemize ve Rusya ya akılları sıra kestikleri ceza uyguladıkları ekonomik yaptırımdır.Bugünleri de aşacağız Allahın izni ile gelecek bizim ve müslümanlarındır inşallah....
Bunlar hep dogru ve guzel bilinmesi gereken norsanin anayasa maddelerinden. Hatirlatmaniza sahsim adina tesekkur ederim. Ama hatasiz kul olmuyor malum. Selamlar.
Hepimiz hata yapıyoruz hata yapmamak Yaradana mahsus...Önemli olan hatalardan ders çıkarıp tecrübe edinebilmek ama ilk kural borsaya uygun yatırımcı profili bunu başaramıyorsan hiç bulaşmayacaksın.25 yıl oldu borsa ile tanışalı hayatımın her döneminde hep risk aldım çok kazandım da kaybettim de ilk borsayla tanıştığımda bir cogumuz gibi kazandım :) Ne tatlı gelmişti o kazanç ögrenciydim daha gittim kendime o zaman en cok istediğim seyi aldım sonra dedim ki ne kadar kolaymış burda kazanmak ben başka iş yapmam :) Hoş sonra mesleğim oldu da :) Sonrasında tabi ilk paramı batırışım var onu da unutamam :) Uzun lafın kısası çelik gibi bir irade sabır ve risk alabilme gücü doğru noktalarda alım satım yapabilmek ve en önemlisi piyasanın kötü olduğu kriz dönemlerinde çok az yorum okumak...Borsa psikolojik bir savaştır.Amerika ile Rusyayı savaştırdılar 2 gündür neler yazıldı 60 binler 70 binler havada uçuştu herkes özellikle yeni başlayanlar bir panikle mal çıktı.Hoş sıkıntı bir süre daha devam edecek endekste dikkatli olmakta fayda var...Büyük oynuyorlar üzerimize...
Evet kuresel sermaye, dediginiz gibi bizim ve bizim gibi ulkeler uzerinden surekli kazanc sagliyor. Calisiyoruz kazaniyoruz borclaniyoruz, birde bakiyoruz ki donem donem erimisiz, ya da yeteri kadar zenginlesememisiz. Bazen kuresel sermayenin inatla ve israrla buyuk bir istahla somurdugu zavallilar gibi hissediyorum kendimi. Bu vesile ile tum forumdaslarimizin kandilini kutluyorum. Hayirli cumalar. Allah dogruyu guzeli bulmak isteyenlerin yolunu aydinlatacak imkanlar versin.
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
http://www.finansgundem.com/haber/ru...osuyor/1296663
ürkiye'nin 2018'in ilk üç ayında Rusya'ya gerçekleştirdiği ayakkabı ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 188 artarak 53 milyon dolara çıktı.
Türkiye'den Rusya'ya yılın 3 aylık döneminde yapılan ayakkabı ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 188 artarak 53 milyon dolara ulaştı.
Ege İhracatçı Birliklerinden (EİB) yapılan açıklamaya göre, ayakkabı üretiminde önemli bir yere sahip olan Türkiye'nin bu sektördeki ihracatı artıyor. Türkiye'nin 2018'in Ocak-Mart dönemindeki ayakkabı ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27'lik artışla 281 milyon dolar oldu.
Bu dönemde Rusya'ya gerçekleştirilen ayakkabı ihracatı dikkati çekti.
Sektörün en önemli pazarı olan Rusya'ya 2017'in ilk 3 ayında 18,4 milyon dolarlık ayakkabı ihracatı gerçekleştiren Türk iş adamları, bu rakamı 2018'in aynı döneminde yüzde 188 artırarak ülkeye 53 milyon dolar döviz kazandırdı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jak Galiko, sektörün 2002'de 131 milyon dolar seviyesinde olan ihracatının 2017 sonu itibarıyla 769 milyon dolara ulaştığını belirtti.
Deri sektöründe yapılan ihracatın büyük çoğunluğunun ayakkabıdan oluştuğunu aktaran Galiko, "Türk ayakkabı sektörü 2018 yılı sonunda tek başına 1 milyar dolar ihracat rakamına ulaşabilecek güçte" ifadesini kullandı.
zaim efendi rusyada herşey mükemmen diyordu bu 53 milyon dolardan her halde derimoda bir ekmek cıkmıştır 3 aylıkta bu durumda rekor kırması lazım görecegiz iyi niyetlimi bilanco yoksa kötü niyetlimi bilanco bilanco gelene kadar beklemede kalacagım üc kuruş kazandık kaybetmiyelim ytd.
forum bugün çok sessiz. Fırtına öncesi sessizliktir inşallah :)
Genel kurul tarihi ne zamandı bilen var mı?
04.05.2018 saat 11'de
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İfadelerimi negenmis olmanizdan memnuniyet duydum. Tesekkurler, Syn, borabora.
Piyasaya rağmen güzel tutunuyor. Hisseye sahip çıkıldığı çok belli :) (bugün 10.90 dan aldım)
Endeks ekside olduğunda genelde hep bunu yapıyor. Sizde uzun zamandır bu kağıttasınız . Bunu farketmiş olmanız gerekirdi . Düşük fiyatlardan alım fırsatı vermez umarım spek. Gerçi merak ettiğim şey derimin bu fiyatları ucuz mu ki ? Piyasa değeri defter değeri bakkal hesabı yapsak kaç olur ve ya olmalı
endeks ekside oldugu zaman genelde bunu yapıyormuş pef vede pef ne uyduruk söz acemi borsacı ben bu hissede 15 senemi gecirmek üzereyim endeks 30 gün ekside olsa ancak bir defa veya iki defa böyle ters yaapar hepsi o kadarsanki biliyormuş gibi sizin bunu bilmeniz lazım deyip akıl veriyon ne kadar garip kişiler varsa gelmiş derimin tadı kalmadı sana bir akıl verecek acemi arkadaş derimde yükselişi gördünmü hemen ver yüzde yüz en az otuz kademe aşagıya alırsın işte sana en büyük ders vede tiyo derimod bu aadanlardan kurtulmadıgı sürece bir b.... olmaz şimdiden 4 mayıs genel kurul sonucunu yazıyorum iyi bakın (genişleyen iş hacmimiz sebebiyle karımızı cebe atıyoruz hepsi bu kadar bankalardan borc almaya devam karları faize vermeye devam ) yahu ben bu adamları en yüksek merciye şikayet ettim hala cevap gelmedi ytd.
Acemi borsacı olduğum doğrudur. Ama şunu söylemeliyim son zamanlardaki hareketlerini belirtmek istedim. Son 15 yıl sizin olsun😅. Ayrıca kazandığı parayı dağıtan kaç şirket var bu piyasada. Temettü verenlerde komik rakamlarla bu payı dağıtıyor. Sanki sadece DERIM bunu yapıyormuş gibi bi algi yaratmayın bence. Kim hak hukukla temettü dağıtmış ky ye.
Arkadaşlar kupadan elenince tek gerçeğin lig olduğunu yazmıştım ve hisseye etkisi nerdeyse olmadı. Hepimiz biliyoruz ki hisse ne kadın takımı ne Türkiye kupası vs den ufak kıpırtı dılında etkilenmez. Tek gerçek şampiyonluk iddiası. 2-3 galibiyet, son dört haftaya girilmesi ve derbinin evinde çok daha iyi oynayan Gs nin stadında olmasının yanına yine hisseye olumlu olumsuz etkisi bir sınırlıdan biraz öte olabilecek Uefa kararının şimdiden olumlu gelmesi bu hafta içi için hisseyi baya hareketlendirir. Parametreler gayet olumlu kısa vade için. Ayrıca bistte şampıyonluk primlemesi şuan birçok yatırımcı için iştah kabartıcı olsa gerek. Ama öyle büyük çıkışlar 3 ler falan için bu hafta henüz erken. Bjk maçını kaybetmezse ve Osmanlı Başakşehire çelme takarsa o zaman sert yükselişimiz başlar. Ytd
cöp kadar degersiz hisse uzak durun tabana yazın almak istiyorsanız ben yazdım alınca yukarı yazın kazanın bu hisse aktiften alınmaz .ytd
donunu bile ipotekte olan hisse .ytd
3.79. 4 ay önce pergemon aldım allahın izniyle 15 güne kalmaz deri yakalayacak borsa tarihinin en ........zil hissesi asla sana para kazandırmaz karı saklar faize verir göstermelik karda genişleyen iş hacmi nedeniyle cebe yani dona 12.45 12.05 12.10 sattım ama tabana verirse gene alırım duy sesimi zafer denen ...........siz ytd.
Burada hisseyi kotuleyerek elinize ne geçiyor ky'yı zarar ettirmekten başka anlamıyorum. Hele ki elinizde hisse yoksa. (Yoksa düşürüp ucuzdan almak mı derdini?!?)
Şu Desa nın peşine takılırız artık yarın 😊
Kendi çalıp, kendi oynuyor.
DESA yı zıplatan neyse daha haber belli olmadı. DERIM de de yaptı bunları spek efendi. Ne istiyorsun bizden çözemedim seni spek.
yine başladı garip garip hareketlere....vercem diyosun durayım biraz daha diyip satamıyosun....bir bakmışssın gene başladığı yere dönmüş...spekülatörü tam bir çılgın bu DERİM 'in...ytd
Alıp satmayana para kazanmak yok diyor adam.
rusyaya ayakkabı ihracatının patladıgı bu dönemde en güzel yerlerde magazalarımı actık dedigi bir ortamda bakalım nasıl bir oyun oynayacaklar yoksa Allahtan korkup dürütce bir bilanco göderdilermi görecegiz en az 4. tirilyondan az olmamak üzere bir bilanco göndermeleri lazım ama o zafer denen ..............siz ne yaptı görecegiz . bilancoya göre ya tamamen devam yada tamam diyecegim. ytd.ha aklıma gelmişken savcılıktan hala bir netice gelmedi bekliyorum gelmezse tekrar arayacagım peşlerini bırakmayacagım 2017 de temettü dagıtacagız demişti o zafer denen zat telefon kayıtlarından gerekirse konuşmalarımızı savcılıga cıkarttıracagım insan kandırmak kolay degi bundan sonra ey istanbullular son sözüm size bedavacılar 4 mayıstaki genel kurula gidin sadece kurumunuzdan elinizde derimodfa ait bir eksra alın veya cıktı mı diyorlar ben pergemonun genel kuruluna gittim izmirde oldugu icin cok güzel bir genel kuruldu istediginiz her şeyi sorabilirsiniz gıg diyemezler gidin hesap sorun 15 senedir nicin 5 kuruş kazandırmadınız deyin paralarımız kuş oldu yakalarına yapışın en kısa zamanda şirketi ya satsınlar yada birleşsinler yada ortaklıga gitsinler sorun korkmayın dövmezler 15 senedir bu hissedeyim bir allahın kulu ben genel kurula gittim diyemedi ne kadar angut ne kadar korkak ne kadar cakal ne kadar al takke ver külahcı varsa bu hissede herkes lokma düş agzıma düş diyor sermayesi düşük hisse diye girdim lanet olsun girdigim güne bir kac aydır aklımız başımıza geldi ama zarar cok büyük gencler spk ya olsun şikayetlerinizi yazın genel kurldanda daha önce yazdım gidin ama gene aynı hikayeye sıgınacaklar (gelişen iş hacmimiz büyüyen iş hacmimiz nedeniyle karları biz yiyecegiz siz agzınızı acın diyecekler bu yazıların arka sayfada kalmasın gencler bir kac gün sonra bu yazılarımı öne alın ben beceremiyorum tekrar yazmak zorunda kalmayayım ytd.)
DERIM Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 707723 Yıllık Değ%:-67
Cuma günü genel kurul bize ne getirecek bakalım. Battıkça batıyoruz.
Piyasa boyle bozuk olmasaydi nedelsiz aciklardi diye dusunuyordum. Ama piyasanin bozuk olmasi bedelsiz aciklamasini ya erteletir yada oranini 150 , 200 gibi azaltir diye sesli dusunuhorum. Cok lazanamiyacagiz belki ama zararda etmeyiz gibi duruyor gibi.
Keşke dediğiniz gibi olsa. Neresinden bakıyorsunuz bilemedim.
Genel kurul pazartesi olmadı mı? Alınan kararlar kap a düşmüştü diye hatırlıyorum
Cuma günü yapılacak genel kurul.