gazazuna aır kaybeder ısmarlar
Printable View
gazazuna aır kaybeder ısmarlar
Borsa gündemde açıklama yapmış halledeceğim diye bakalım görelim nasıl halledecek
24 haziran 2018 seçim
Mavi KUŞ taki yorumunu yayinlamislar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
500 000 tl öz sermaye için kottan atıldı dardanel 210 000 000 tl bir çapanoğlu var geri dönüşümüz muhteşem olur inşallah
Bimek -250milyon
Kizmamak hatta kufretmemek elde degil.. Bist olarak dersinki sana şu kadar süre sermayeni arttir artirmazsa devre disi birak.. Bunların kastı ky ye degilse kime
Daha önce sure vermisti o tarihe o riski alarak giren girdi.. Ya şimdi firma yatirim yapti oz semayesi eksideymiş o kadar kolay mi bu kadar kisiyi magdur ediyorsunuz.. Böyle biste böyle trnsk normal bence.. Balik bastan kokmuş kanaatimce
Diyer şirketleri niye koruyor acaba bildiğim kadarıyla bimeks iflas açıkladı dediginiz gibi dardanel gibi
bmeks yeni bir olay .. daha 1 sene bile olmadi ..şirket kendi başvurmadığı sürece daha vakti var ..
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kadın hepimizi iktiiii kurban bayramı gibi kan gölüne çevirdi ötümüzü helal olsun diyorum alkışlıyorum .pp
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.000 gnpwr 10.000 trnsk 1.000 ericom 7.000 varant ne battik bee
Bimeks in faliyeti bile yok batmak şöyle dursun bir masa bir sandelyesi bile kalmamış bir şirket hala borsada işlem görüyor çifte standart buna denir öz sermayesi eksi 300 milyon batmış şirket hala borsada
Dardanel öz sermayesi eksi 200 milyon hala borsada
bunlar kağıt üstünde batmış firmalar ama borsada işlem görmeye devam ediyorlar buna da spk göz yumuyor
Artık haberler buradan takip edilebiliyor.
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari
İnsallah iyi haberler almak nasip olur buradan. Kimsenin kimsede hakkı kalmaz ya burada ya ahirette mutlak çıkacaktır. Bu saatten sonra herkes vicdanıyla baş basa.
Işimin başındayım diye tivit atmış düzeltecem diye ıyi güzelde bakalım spk kabul edermi bugüne kadar kimin kottan atıldıktan sonra geri gelen şirket varmı diyecek ki ben duzelttim ama kabul etmediler
Çok emin olmamakla birlikte kulağıma şöyle bir bilgi çalındı bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen
Eğer öz sermaye artı olursa hisseleri devlet alabiliyormuş o halde sermayeyi arttırırlar ise tahta açılması bile kağıtları satabiliriz gibi duruyor. Umarım doğru bilgidir
Devlet ne yapsın tuvalet kağıdı ihalesinde mı değerlendirecek mis . Sermaye artırımı olursa zaten önce kota sonra bize sokarlar. Yok sermaye artırımı olmazsa helvanın unu benden
kot dışı kalan hiç bir hisse geri dönmedi o yüzden boşa yazılar yazmayın
Borsa tarafından, neden hisse senedinin tahtasının kapatıldığının bildirilmesi ve açılabilme koşullarının kapatılma tarihini izleyen 5 iş günü içerisinde değerlendirilmesi sonucunda yeniden işleme açılabilir. Bilgileri yeterli olan şirketin hisse senetlerinin işlem sırası; aynı pazarda, gözaltı pazarında veya yalnızca o şirkete ait hisse senedinin işlem göreceği yeni bir pazarda, borsa tarafından belirlenen çerçevelerde yeniden başlatılabilir.
Transtürk için ne kadar geçerli arkadaşlar ?
twitter denen zımbırtıda ismi lazım olmayan bayana hala güvenen tipler olmasını aklım almıyor.
Bende onların kafadan istiyorum deniyorum deniyorum olmuyor !!
en ufacık bir ümit bulmak için 2 gündür okuyorum soruyorum uğraşıyorum ama yok yok yok!!!
Kota disinda kalan firmalar tekrar sisteme girebilmek icin enbaşindan herşeyi incelenerek sisteme geri gelebiliyorlar.. Bu işte çok zor
Ama asil kansizligi yapan bunlar degil sen bist olarak bi sure verirsin bu riski alan sistem de durur yada durmaz.. Bist ky yi magdur ediyor.. Bunlarin seramyesi vasat bir holdingin kapsindaki mersedesle ayni rakamda diye bukadar kisiyi magdur ediyorsun.. Firmanin ozsermayesi ceyrek milyar ona bişey yok bize var bunun adini ben koyamiyorum.. borcu mu var davasi mi var niye kapattin firma yetkililerinin bile haberi yok kimse sebep sizi Rabbime havale ediyorum
vay be batırdı bizi inanamıyorum halen neler yazmak geliyor içimden günlerce bağırdım alın şu yönetim kurulu kararını diye
ne oldu adamlar geçirdi en azından zaman kazanırdınız tahsisliyi yapmak için
bakalım kotasyon yönergesine madde 28 e göre işlem yapacak mı
aır battık mı kardeşim inanaıyorum ya ytd
MY .....ET SİTESİNDEnde kaldırmışlar trnsk yorumlarını:wave:
eee artık şirket bize kaldı adrese bir uğramak gerekir ne var ne yok
iş yatırımdaki 7 milyon lotu olan arkadaş ne psikolojide bizim uykular kaçıyor düşünemiyorum
7milyonu olan bizim gibi halktan biri degildir.. Kim neden olduysa haberlerde duyariz inşAllah
İş bankasındaki 7 milyon lotu olan arkadaş öyle ufak çaplı biri değildir bayağı kelli fellidir. Çünkü hisseyi iş bankası yönetiyordu
Umariz.. Çünkü Rabbimiz bir zalimi diğer bir zalimle imtahan edebilir.. Umarim hakkini 7rmez
Geçmiş olsun arkadaşlar.Ben de esemzedeyim..Bizimkinden bir halt olmaz ama,ben ce sizinkinin özsermayesi çok az ekside.içinizden biri yazmıştı,bu kadar para için mi bizi attılar,aramızda para toplardık demişti..... tekrar geri dönersiniz büyük ihtimal.Ama şirketin herhangi bir faaliyeti yoksa o sorun olabilir.İnşallah yüzünüz güler.Allah yar ve yardımcımız olsun.Hayırlı günler...
http://www.borsagundem.com/foto-habe...ler/1298393/25
Inşallah bunları dikkate alırlar
Dostlar bu firmanin hiç bir zarari yok mu sadece hisse senedi olanlar mi kaybetti
transk mağdurları arkadaşlarım 26 nisanda markanın genel kurulu var İstanbul da olan arkadaşlardan ricam genel kurula katılıp transk tür ile ilgili öneride bulunmaları ben Karamanda olduğum için gelemeyeceğim
yazdığımı iyi okursan anlarsın marka dediğimi
Transtürk un aslında marka ile de alakası yok..tozlu kirli bayan..çamurun üstüne oturuyo..markanın genel kuruluna katılıp.. Transtürk u neden aldığı...bedelli tahsisli yapıp fiyatı neden 1 tl ye yükseltmedigi...
Spk nin istediği koşulları neden sağlamadığı? ..tahtanın kapanmasına sebep olduğu için.. tazminat olarak hissedarların hisselerini geri alım yapmak zorunda olduğu...söylenmeli..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patronlarin zihniyeti ayni bizimkinin cinsiyeti fakli