Dükkanı açayım
Printable View
Dükkanı açayım
Dolar 4 , Euro 5 , Sterlin’de 6’ya gidiyor kim gelir .. :vk:
Hep sikayet, hep sikayet...
Kefenin cebi yok, Reha GAYA damnatmasindan kasmaz...
Ahali evde Trump ın büyük kararını bekleşip duru. Mekan dolmaz bugün. Mısır patlatılır sarışınla izlenir bu gerilim.
ABD Başkanı Donald Trump Suriye ile ilgili olarak, "Askeri yetkililerle görüşüyorum. Muhtemelen gün bitmeden bir karar vereceğim" dedi.
ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'daki kabine toplantısında, Suriye'de Esed rejiminin son kimyasal silah saldırısıyla ilgili basın mensuplarına açıklamalar yaptı.
Kimyasal silah saldırısını "barbarca" şeklinde niteleyen ve hayatını kaybeden sivillerin görüntülerinin herkesin içini burktuğunu kaydeden Trump, "Bölgedeki durumu oldukça yakından takip ediyoruz. Ordumuzla ve diğer ilgili kişilerle görüşüyoruz. Bu, insanlıkla ilgili bir durum; bunun olmasına izin verilemez. Önümüzdeki 24 ila 48 saat içinde (bu konuyla ilgili) ana kararımızı vereceğiz." şeklinde konuştu.
Saddam da kimyasal silah üretip, halkı vurmuştu...
ne tesadüf,
sonra kimyasal silah ve fabrikalar buhar oldu.. :)
21 saattir ayaktayım , 2 dublede rakımı içtim bIrakin Suriye’yi tüm dünya savaşa girse umrumda olmaz , uyurum :bravo:
Vakit kısa içelim :bravo: :bravo:
Epeyce sarisini ayakta veya oturarak hallettim, simdi zıbarma vakti.:yes:
Ne gündü ama :notr:
Dükkanı açayım belli mi olur efkarlananlar gelir :he:
Bugun müşteriler dolar , Euro ve borsadan ekstre kazık yedikleri icin dükkanda %50 indirim var :yahoo: :halay:
Afiyetler olsun..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Musteri neyim yok, bu tukkandan bi b... olmaz!:vk:
daha önceleri de dolar bir gayme diyen biri vardı bu alemde.........................
Sarisinnarlan alem yapmaya gidiyorum atolyeye...
Tukkanlan ilgilenin, adamin asabini bozman...
Dükkana geldim kimseler yok .. oturayım kendi kendime barı .. Uyur kalırım herhal :yes:
afiyet olsun sofra.. saygılar
Afiyet olsun sofra[emoji481]
Başladım afiyet olsun .
Zünger misiniz be mübarekler,bu ağşam içilmez..
Alcohol orana bağlı olmakla beraber 24 ila 48 zaatten önce çıkmaz,
Çarpılmayın..
Ben içerim.
Hade afiyet olsun.
Bir Cemal abi gelmiş baska kimseler yok :notr:
Benim limit tamam yavastan tv karşısına geçer uykunun gelmesini beklerim.. Saat 05:50’de uyanılacak .
Sarisin saylanmaz % 5 alkol neyim var, bir kasa goturmem, bu gecenin hormetine!:he:
https://www.youtube.com/watch?v=mT0BxfTxhbc
Afiyet olsun sofra...
Nice yıllara Orhan Veli.
Afiyet olsun sofra
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c01148d181.jpg
Tuhhh... Bugun kofteci Yusuf abinin elini opecektik...
Hay bendeki sansin, icine sic...
Atolyeye gideyim bari, atesim ancak orada soner!:vk:
Afiyet olsun sofra[emoji481]
Düğünüde hallettik...:vk:
Bos mideye sarisin bastik bol bol, guruldayip duruyor!:vk:
Onumuzdeki hafta sonu insallah, Kofteci Yusuf a... pardon Mustafa beyi gorecegiz.:oleyo:
Saat 11 daha kahvaltı yapmadık arkadaşlar arıyor haydi rakılar hazır mangala diye .. İnsanın arkadaşları çok önemli :kahkah: