Bilerek niye soktular onu anlamadim burut takas iyi biseymi de bilerek yaptilar yabanci orani %7 den %2 indi elde ne var yok yabanci gitti yerliye iteledi
Printable View
4 den buraya 2 taban bunu yerine koymak 4 tavan hadi geçmis olsun elinde olan arkadslara sabir diyorum yeter riskalamam daha.
Sevgili spek Allah aşkına al götür artık şu kağıdı ne kadar insan mağdur kul yetim hakkını teslim et kurtar şu insanları artık.Kağıdın akıbeti ne lige bağlı ne de başka birşeye istesen yaparsın zaten yapacağını hadi be..
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahın adını da verdik oralı olmadınız,40 bin zararla kol bacak kestim hayrını görmeyin haram olsun.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkıntı çok herkes satıp gidiyor umarım zararınızı çıkarırsınız
Bu haftanın en karlı takımı beşiktaş oldu. Güzel prim yapar umarım bu hafta.
Bu haftanın en karlı takımı lider başakşehir.şampiyonluk adaylarından üç rakibi aynı anda 2 şer puan kaybetti
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GS yı yeneceğini bilen parayı götürür..Aksi ise kötü...Tam balıksırtı
Brüt takas yarın son gün...olumlu etkiler...kalan operasyon devam edebilir...kalan fikstür bjk lehine gözüküyor...Ayrıca her sektörden baģımsız futbol sektöru...geleceģi kalan maçlar belirler..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://media1.giphy.com/media/KGHua...BHrK/giphy.gif
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
15 yıllık Bora hayatımda ilkkez spor hissesi aldım BJK grafikleri çok iyi göründü dip yapmış duruyor 2012 seviyelerinde denilebilir 1.35 le giriş yaptım hayırlısı
Yatırım tavsiyesi değildir
spor hisseleri uçtu.
küçük fincan 2,46 hedefli
büyük fincan 3,05 hedefi var
Kesinlikle al-sat tavsiyesi olmayıp gördüğüm grafik çalışmamdır.
https://i.hizliresim.com/CBthu3.png
1.40 toplayıp 2 cıvarı postalamıştı,o zaman endex böyle değldi,şimdi endex kendine geldi,bu kendisine gelemiyor,Bu ve FB vardı gitmeyen,TS yolu doğrulttu,GS onun peşinde,uyuzlanan FB gitti 6.40'dan 10.50 gösterdi,bununda yeri 2.50 olması lazım,ama 2.20 üstüne atamıyor bir türlü:(
Çok ucuz hem çok olması gereken 4.70₺
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, TFF Başkanı Özdemir ve Süper Lig kulüplerinin başkanları yarın saat 14.00'te videokonferans yöntemiyle toplanacak
Sağlık Bakanı Koca: "Liglerin devamı konusu, futbol federasyonumuzun kendi iradesi ile alacağı bir karardır."
Sağlık Bakanı Koca: "Bugünkü görüşmede, müsabakaların (futbol) devamı konusunda somut bir talep gündeme gelmemiştir."
Liglerin devamıyla ilgili TFF Başkanı Nihat Özdemir yarın saat 14.00'te açıklama yapacak.
Besiktasima geldim hadi biraz hareketlen karakartal :)
nerde bu millet ?
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi besiktasim ligler de basliyor :)
Dünki yükselişte verdik kalanlara selam olsun. Gelirse geri buluşuruz yine bjk ım.
4 falan zorda 3 olur mu acaba?
Spor hissesinde herşey olur mantık yok sadece sonuca anlam ve yorum yüklemek var. Y.T.D
Geçen 4 oldugunda elimde vardi ayni gün 20 yukari sonra % 20 aşağı yapınca baya ilginç bir gün oldu:) sponsor anlaşması olacakmış yarfım kampanyası ertelenmişti tekrar gündeme geldi. Gerçi bu ortamda yardım ne kadar edilir bakalım. Aslında sporrifler kumar diyen çokta. Diplerden alınca hep kazandırıyor. Yukarıdan hareket çekmişken almak çok büyük risk..
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün başkanın yaptığı konuşmadan sonra dua ediyorum. Allah Beşiktaşımızın yardımcısı olsun. Amin.
Günaydın,bol kazançlar, anırım video yayınlamış BJK, 1 Haziran 2020 saat:11 şeklinde, muhtemelen Beko ile sposnorluk antlaşması imiş bu da olumlu yansır mı acaba? Asla yatırım taviyesi değildir.
Günaydın,bol kazançlar, anırım video yayınlamış BJK, 1 Haziran 2020 saat:11 şeklinde, muhtemelen Beko ile sposnorluk antlaşması imiş bu da olumlu yansır mı acaba? Asla yatırım taviyesi değildir.
Ya da Cuma günkü yükseliş bu haberle mi ilintiliydi?
Beşiktaş kulübü sosyal medyadan yeni sponsoruyla ilgili paylaşımda bulundu. Siyah-beyazlı kulübün "Efsane geri dönüyor" notunu düştüğü paylaşımda fonda Beko'nun müziğinin yer alması da dikkat çekti
Beşiktaş kulübü sosyal medyadan yeni sponsoruyla ilgili paylaşımda bulundu.
Siyah-beyazlı kulübün paylaştığı videoda "1 Haziran saat 11" ifadeleri dikkat çekti. Öte yandan "Efsane geri dönüyor" notu düşülen paylaşımda Beko'nun müziği kullanıldı.Kaynak Borsa Gündem.Asla yatırım taviyesi değildir.
bugün sattım hepsini. 2017 8.aydan beri elimde var. al ver al ver zararı zorla kapattım.bir miktar karla verdim. vadelide dursa para daha iyi di stres olmazdı en azından stres olacak kadar çok büyük miktar almadım ama 485 lerden 1,35leri görüp 3,75 ortalama ile satış sonra tekrar 1,3X lar :)şimdi verdim adam gibi kağıt alırım ya da olmadı tekrar olmadık fiyatlar altına inerse tekrar alırım. açıkcası alırken kazanmak lazım. 3-4 lerden almak çok riskli.. bol kazanç.
2.65 ciktik kisa surede %25 birakti tesekkurler besiktasim bol kazanclar :)
Trabzonspor 1 yıl men yedi, 3. olup ŞL umudu var bakalım hissedarlar ne tepki verecek?