Al bir o kadarda benden kardeşim.Bu hissede insana peygamber sabrı gerekli.Adami bir yerlerinden çat diye catlatir bu şerefli hisse
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Al bir o kadarda benden kardeşim.Bu hissede insana peygamber sabrı gerekli.Adami bir yerlerinden çat diye catlatir bu şerefli hisse
Yf kozaa ve kozal da buraya uğramıyor lar bile onlarda biliyor ne boktan bir hisse olduğunu 7 hayalleri başka haftalara kaldı kozaa yarın büyük ihtimal 8 geçer biz 6 yı gecermiyiz onu bilmem
rüyam gerçek olmadı ama bakarsin yarina kalir [emoji16]
SM-J530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah be dostum bugün bugün bilhassa sinir küpü oldum kozaa ya bakıyorum da elimdekileri yakasım geliyor 4.5 çıktı umrumda bile değil millet 8 leri zorluyor bu yavsak bakıyor sabah arada 25 kademe vardı kozayla arasında şimdi 12 kademe öne geçti nasıl bir basbelası kağıt mış neyse fazla uzattım dediğin gibi rüyalarda bulusalim tamam mı başka türlü olmaz
hersey guzel olacak rahat ol [emoji6]
Operasyon çocuklarının hakim oldugu bir tahtadan bu tur hareketler dışında bir hareket beklememek lazim zaten...
Kozaa da ne var ne yok citi topluyor piyasada lot birakmayacak
73.500.000 lotu vardı bugünkü alışlar da ona gidecek büyük ihtimal bu kağıt Değil 10 15=20 olursa şaşırmam biz garan is yatırım takılır dururuz şans olacak amk şans
bu haftaki hareketinden anladığım kadarı ile olumsuzluk adına bir durum yok 1000 maden ihalesinden söz ediliyor. tmsf nin satış kararı alması gibi hadi diyorumki tmsf satmio e o zamanda zaten kar eden bir şirket yani bakınca herşey bu taraftan güzel duruyor iyi bir seans olması dileklerimle ytd.
Bist'e bak be! sinek geçse düşüyor. Bir gün artı. Bir gün eksi. İpeke desen Kozaa'nın aşağı ve yukarı mesafeli takipçisi.
Hay senin hisse gibi yapacağın hateketlere
Bugün ün tek olumlu yanı ,Allahtan döviz çıkmadı....
Bugün de aynı filmin gösterimini yaptılar kaldır 15-20 kurus sonra gün sonuna başladığın noktaya geri çekil :( yarın ola hayrola ..
Bence hareket yakındır hissede. Kimsenin beklemediği bir anda kopar gider merak etmeyin.
Risk almayan kazanamaz
Koza biraz insede bassak modu
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav arkadaşlar ne oldu ipek battimi ki
ne oluyor? neden böyle ? hep eksi ?
Milletin şimdi de bunu götürürler diye atladığını görünce ezberleri bozdu bu sefer...
Dediğimiz gibi Kozaa'daki hareket sonlanmadan bundaki hareket de başlama belirtileri göstermeden ciddi şekilde işkence ve zaman kaybı...
Gideceği zaman Kozaa'ya en az %3 fark atarak güne başlar ve gideceğini hissettirir zaten... O an gelmeden boşuna speğin ekmeğine yağ sürmemek gerekir(di).
https://i.hizliresim.com/jgjJdm.png Yatırım tavsiyesi değildir.
theosos, arkadaşın söylediklerine bende katılıyorum. Sadece eklemek istediğim. Bu İpeke adamı hep ağlatır ama sonunda güldür. İsteseler hisseyi uçururlar. Şu an sırası gelmemiş gibi. Böylesine popüler bir hisseyi buralarda bırakacaklarını düşünmüyorum. Büyük sabır lazım. Milleti dökme çalışmaları da olabilir. Düştükçe alttan almak lazım.
Bu hissede bi ara Arrow satışı vardı. Aşağı verdiler de verdiler. 4,36 civarına indi. Hisseyle bizde öldük dirildik ve sonunda 8,50 civarına çıktı. Alırken kademeli almak lazım. Bakın Kozal bi ara çıktı. Şimdi Kozaa çıkıyor. eee sıra inşallah.............. Speklerin çok paragöz ve inatçı olmamaları dileğiyle bol kazançlar dilerim...
Yorumlara ben de katılıyorum kozadan sonra sıra bunda diyen birçok küçük yatırımcı ya spek ters köşe yaptı
Aynen öyle hemşo.. ortaklık yapısından dolayı eninde sonunda gerektigi yere gelecek.. bunlar grup hissesi ve birbirine ortak.. bağımsız hareket edemezler sadece belli bir kendi aralarında düzlem var..kozaa şuan dinleniyor ve güç topluyor ..devamı var.. arada ipeke de mutlaka %10 lar olacaktır.. zamanı gelincede sığ hisse olduğu için çok çabuk şekilde gerektiği yere ulaşacaktır..bu durum son kozaa yükselişi dahil şuana kadar hiç değişmedi...ama kozal en son kötü patlayacak.. müthiş teknik potansiyeli var..kozalı da cok baskılıyorlar ama ufak ufak toplamaya da devam ediyorlar.. bunlar benim gördüklerim nacizane fikirlerim tabii bunlar
yukarida yorum yapan arkadaslar hicbirinize katilmiyorum. [emoji16] bu ne ya olduk bittik 3 ayda aldigini 3 gunde veren bir ipek bu sakin olun telasaya mahal yok bu durum gecici olacak teğet geccek bizi hedef 8 [emoji6]
İpekte hiç ışık yok, hergün sahipsizce aşağı salınıyor. Zaten dip seviyesinde prim yapmadı diye kendimi kandırıp duruyorum. Primsiz olmasına rağmen en fazla düşen o, sonumuz hayrola. Kozaa aşağı agresifleşirse 4,50’lerde bulacaz kendimizi..
Ekonomistler ne diyordu "bir ülkede ekonominin göstergesi o ülkenin menkul değerler borsasidir,yani ekonominin lokomotifi menkul değerler borsasidir"eğer bu tezleri doğruysa biz ülke olarak bitmisiz.Dunyada mevcut sistem tıkandı artık.Bu sistem Hergun kendisine yeni bir çıkış yolları arıyor.Gelisen teknoloji ile birlikte üretim emek yoğun dan teknoloji yoguna geçiyor.Yuzbinlerce emekçi dünyada Hergun üretimin dışına atılıyor yani işten çıkarılıyor.Eeeee senin urettigin mali kim alacak üretimin dışına attığın insanlar .Kardeşim adam issiz miydesinin derdine düşmüş.Stoklardaki malını kendi ulkende eritemiyorsun dış ülkelerde pazar arıyorsun.İyide ve kardeşim pazar arayan sadece sen değilsin ki.Hintlisi,cinlisi almani İngiliz pazar arıyor..Pazar kapma savaşında ya ekonomik mücadele yada klasik savaş.Bili cli toplumlarda bu klasik savaşı dayatamiyorsun çünkü adam "Kimin için savaş "diye sorguluyor.Eee geriye ne kalıyor.Ver elini dünyada en zeki insanların yasadigi(!) Ortadoğu ve bizim gibi ülkeler."vatan millet bayrak" sevdasını biraz ön plana çıkardın mi.İs tamam Neyse arkadaşlar işimiz çok zor daha doğrusu dünya kapitalist ve emperyalist sisteminin işi zor.Bu dindurulmeye çalışılan dişleri kırılmış çarkın içinde uğütülen yine biz oluyoruz.Yanarim yanarım buna yanarım.
Bu gurubun bir sıkıntısı var ama .Yakında kokusu ortaya çıkar.YTD
Koza gurubunun gübre fabrikalari ile ilgili davası ayın kaçında arkadaşlar.Ben bu perşembe diye hatırlıyorum.
Duracağı yer yok bunun ytd
Bu kadar da olmaz harbiden. Çok acımazsız veriyorlar. Kozanın 5.30 dan başlayn hareketinde hala 7 lerde olmasına karşın ipekte baskı cok fazla.
Kaçta durur bu gün bu Hafta bu ay fikri olan?
Ytd
Bu sefer Kozaa ya uymama ihtimali oluştuğunu belirtmiştik, bir tanesi de aklınca polemik yaratmaya calismisti...
Tablo ortada...
5.50 altında kaldığı surece bulasilmaz... Bana göre... Yatırım tavsiyesi değildir.
Çok şükür bugün de eksi kapattık artı olaydı ne yapardık bilmem tam belâ