https://i.hizliresim.com/owcrte5.png
Printable View
Uzun yıllar gördüğü en düşük seviye olan 0,96 ya deneme amaçlı yazdım. Bir şey beklediğimden değil. Sadece en düşükten alma hastalığım var. Elbette daha aşağı da kayabilir. Oradan da alırım elbette...
Satmadıkça zarar reel değildir.
Ama düşükten hisse alabiliyorsak, reeldir.
Sağolsun satanlar.
2x'e devam.
Tabanda alıcı :528 k
Çok güzel mantık:) benim gördüğüm hissedeki ky'de hala bir çözülme yok. hatta ufak ufak alım yapanlar da var bildiğim kendim dahil:) şimdilik çok büyük alımlar gelmediği için tahtacı rahat bence ama ky biraz daha alıma devam etsin rahatsiz olur diye tahmin ediyorum:) asla ytd.
Bugünkü kapanışı fiyatı 0.95 ile F/K oranı 6.7'ye PD/DD oranı 0.77'ye kadar geriledi. İkinci çeyrekte 15 milyon lira kar açıklamıştı. Üçüncü çeyrekte bunun kadar kar açıklasa F/K oranı 5.8'e PD/DD oranı da 0.75'e geriler. Adı İhlas olmasa bilmem ne Home Appliances olsa şu çarpanlara bir sürü kurumsal alıcı gelir ve tahtacı bu fiyatlarda zor baskılar:) Ama güven en önemli şey:) Umarım bunu bir gün anlarlar ve bir adım atarlar telafi etmek için:) asla ytd.
grafik-finansal tablolar-endeks ile korelasyonu .... tam bir paradoks.
Çözmek çok zor. Grup şirketleri de benzer ama iheva nın biraz pozitif ayrışması için sebepler var gibi duruyor.
Sanki şirket eriyor ve yok oluyor gibi fiyatlanıyor.
Bir terslik var bu hissede.
!!!!
2019 Mayı ayından bu yana en kötü kapanış oldu bugün eğer yanlış bakmadıysam. Aradan geçen bu sürede şirket bedelli sermaye artırımı ile kasasına 150 milyon lira civarında para koyarken yine aynı sürede 100 milyon liraya yakın da kar elde etti. Sizce de anormal değil mi bu hareket:) asla ytd.
Eğer bu baskıya rağmen tahtacı şöyle 1-2 milyon adet malı dökemiyorsa bu iş bitmiş demektir:) 10 sene de beklesen mal gelmez:) asla ytd.
Ortağım 1-2 milyon değildir dışarıdaki hisse.
Sırf bende 3 ayrı hesaptan lotları var.adet önemli değil ama hatırı sayılır diyelim.
Uğraşacak bizimle ama ,kusura bakmasın artık.bedavaya lot yok.
Satanı alırız evvelallah
Hedef belli :Everest.
Gelsin Everest'e ; seve,seve devrederim .:rtfm:
Dostum doğru diyorsun dışarıdaki mal bundan çok daha fazla benim demek istediğim bu baskıya rağmen hala kağıtta hiçbir çözülme yok olmadığı için de aşağı basıp duruyor klasik bezdirme taktiği. ama şu da var ki tahtaya alıcı da gelmediği için böyle rahat verebiliyor. asla ytd.
0.95 ile 1 aralığında hatırı sayılır ölçüde ilave ettik. Ve portföyü sabitledik. Hedefe ulaşmadan satış söz konusu olamaz. Ancaaak, çok daha aşağılara kayacağı konusunu da elbette düşünüyorum. Ters siyasi rüzgarın bu gazel artıklarını nerelere uçuracağını birlikte izleyeceğiz. Yani çok bekleyeceğiz ve karlı çıkacağız diye düşünüyorum. 2023 öncesi mal dağıtma operasyonunu da olabilir. Erken seçimde olabilir. Borsa siyasi istikrarı sever. Seçim öncesi genelde çakılır. Bunlar belkide ters hareket eder. Tahmin etmek zor. Hayırlısı bakalım.
https://i.hizliresim.com/3kbuta9.jpg
takas atan da yok twitterde.
Özelleştiridir.(kendime)
Trene dönüş yolundayken binmişiz .0,20-0,30'lardan alanlar ve hisseyi satanlar, emanetlerini geri almak için Haklı olarak can atıyorlardır.
Yaptık bi hata,yanlış güzergaha bilet almışız.bi hata daha yapıp trenden inmem artık.
Kısmet olur da,yine 0,30'ları görürsek inanın mutlu olacağım.
0,30'dan 1 milyon lot =300k.
Bugün alsam 920 k.
Abooov acaip kar edeceğim :drunk:
Üstad ben açıkçası birilerinin bu hisseyi öyle 30-40 kuruşlardan toplayıp da yukarılardan sattığı fikrine katılmıyorum. Şu an dolaşımdaki hisselerin neredeyse yarısı 2019'da bedelli sermaye artırımında 1 liradan alınan hisseler. 2020 yılı Nisan ayında birileri ellerinde yaklaşık 64 milyon adet hisse varken ceza yiyor. Sonra hemen akabinde ihlas gazete ve ihlas pazarlama neredeyse 75 milyon adet malı satıyor 1.75-2 lira arasından. Bugün 2-3 milyon satışla %10 düşen tahta sadece %10-15 arası bür düşüşle o kadar satışı karşılıyor. O günden bu yana da tahtanın takasında bariz bir değişiklik yok. Son dönemde en dikkat çeken citi elindeki mal neredeyse sıfırladı bir ara 12-13 milyon adede kadar çıkmıştı. Bakalım bunun arkasından ne çıkacak:) asla ytd.
Tahminlerim benim yanıltmaz ise 3. çeyrekte 15 milyon TL civarında bir kar açıklayabilir diye düşünüyorum. Böyle olursa şu anki fiyata göre F/K oranı 5,6'ya PD/DD oranı da 0,73'e geriler. Bu çarpanlarla çok şirket yok borsada üretim yapan:) Bekleyelim görelim:) asla ytd.
iheva da ortalamaların kesiştigi 98-99 geçen hafta denedi üzerinde kalamadı kalırsa 1.02 1.12 hedef olur aşagıda ise 88 -82 sıralı 78 hedef olur
bistte 52 haftanın en düşük 4 hissesinde 2.ve 3 sıra ihlas holding ve iheva var anlayın gerisini
Halk düşmanı kansız namussuz... Başka söze ne hacet.
52 haftanın en düşük hisseleri şaşırdık mı hayır https://tr.investing.com/equities/52...jl.yyitMzfcChj
an itibari ile ihlas holding hissesi 6 cent bile yapmıyor tarihi en düşüğünde bile 8 ila 10 cent civarında olan hisse yerlerde sürünüyor bakalım nereden dönderecekler .... burada holdinğ yazmamın sebebi mercury59 denen şahsiyet söz vermesine ragmen ihlas forumunda
sözünü 2 kere yiyip yazmaya devam edince onu protesto amaçlı madem sen sözünü tutamıyorsun ben bir söz vereyim de tutayım dedim ...
iheva 98 üstünde kapanış yapıp tutunamadıgı sürece 92 altında hedef 88 82 78 72 66 92 de tutunup 98 üstü kapanışlarda 1.04 1.12 1.20 1.26 hedefler olur
her defasında aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklenmesi garip bu gruptan .. şanı belli ihlas grubundan bişey beklemek şunun gibi domates ekip hıyar çıkmasını beklemek veya sabahı olmayan gece misali işte bu kadar zor.. adamlar zamane hırsızı yasal soyguncular ... kanun ve yasalar toplumlarda insanları korumak suçluları varsa cezası cezalandırmak için vardır malesef bu ülkede kanun ve yasalar yoksulu ezmek zengini korumak için var toplumda adalete inananların sayısı bi anket yapılsa şayet yerlerde gezer yazıklar olsun bu halkı ezip zenginlere sermayeyi elinde tutanlara yol veren yasaları yapanlara makamlarını kötüye kullananlara ALLAH cc hem bu dünyada hem ahirette cezalarını versin kimin gözü garibanların cebinde ise metelige hasret kalsınlar çoluk çocuklarının rızkını buraya masumane bir şekilde yatırıp şirketlerine ortak olmuş bi grub insana yapılan bu ahlak dışı zihniyeti ALLAH a şikayet ediyorum çünkü bu ülkede şikayet ettiginde sonuç alacagın bir mercii olduguna inancım malesef kalmadı alemlerin rabbi size en büyük cezayı versin kim bu tarz insanların degirmenine dolaylı veya açık bir şekilde su taşıyorsa onlarda cezadan nasibini alsın bela ve musibetler yuvalarının etrafından hiç eksik olmasın inş .....