ne oluyor
spk geri mi gönderdi
Printable View
ne oluyor
spk geri mi gönderdi
Devre kesmedi, enteresan :)
2.seans hangi fiyattan açılırsa o fiyatın üzerine yüzde 10 ekleyin.çıkan sonuç fiyatı devre kesici fiyatıdır. 😎
1.38 de ne var arkadaşlar geçemedi bi türlü
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devreyi kestik hayırlı olsun...
tavan 1.44 v3 1.700.000 lot var.1,4-1,41,1,42-1,43 ler de de 400 er bin lot
gedik yatırım 2 mlyon çıkmış.ne akla hizmet satıyor anlamadım.hele 1,1 lede satan salaklar kimdi.korkmaya başlamıstım satanlar bizden akıllı ise bir bildiği varsa diye.
1.4-1.44 lot toplamı 2 milyon
Noldu cakallar?:)))
Oyuncuyuz biz oduncu degil
Sevinmek için erken 161 e vermedik Buraya sevinmem
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevinmiyoruz ustat, biraz umut verdi sadece.
3 tane spek usagi var burda, arada bakip cikiyorlar, bakin iyi bakin. 1 gun mu surer 1 ay mi 1 sene mi, burdayiz.
arkadaşlar illaki Çağrı fiyatı dolar bazında gelecek diye bir kural var mı Mesela inceleme yaptılar seneler boyunca dediler ki kardeşim Bunun Çağrı fiyatı 2 lira olacak diyemezler veya 2500 benim 2 üstü almış olduğum hissede var.
Bu SPK muafiyete onay vermesin yeter. Obur turlusu hayal.
Yani 161 üstü hayalmi veya o anki kur fiyatı üstü olamaz mı
Elinizdekini sattınız da simdi hisseyi karalayıp düşürüp alttan girmeye mi çalışıyorsunuz gunlukculer sizi ve koyun surusude sozunuze itibar edip satıyor helal olsun[emoji1]
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 2008 2009 dan beri burdayım ben i kastediyorsan
Hocam 1 yillik,6 aylik, aylik ortalamalar dolar kurunun altinda, degerlendirme raporu istese belki dolar kuru ustu fiyat cikar. 1.61 yada herhangi bir rakam ustu olup olmayacagi tahtaciya bagli, kimse bilemez 2 de yapar 1 de. Bugun tavan bekleyen 1 kisi var miydi koca Turkiyede ?
Ben çağrı fiyatı çok düşük diyorum
Realist arkadaş benim dediğimi anlamadı herhalde
Millete sattirdiniz. Hisse saldi aşağıyahaydi kına yakın
Ya bu realist ne diyor Ben anlamadım
Ikinizde aynı kafadar bu kadar belli etmeyin kendinizi toprak'ın avukatı mısın yoksa aynı firmadan mısınız
Realist isteyen istediği yerden alır satar buna kim karisabirki satan satsin herkez kendinden sorumlu . Yatırım tavsiyesi değildir.
Aslinda ayni kisilersiniz de uyelik yenileme mevzusu, sizin is stresli be ya :)
Realist kardeş anlıyamadık ne dediğini biraz daha açarmısın demek istediğini
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seytan diyor ki bekle, ama tiksindim bu Demirorenlerden maliyete gelince cikacagim. 2 kurus para icin burda kimlerle muhatap oluyoruz.
Hem kel hem fodul...
imzamı uyguladım sana
/////imzamın başlangıcı////////
Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...
bye bye troll
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
///////imzamın sonu/////////////
28.05.2018 Tarihli Başvurunuz
İlgi başvurunuzda özetle, Doğan Gazetecilik A.Ş.'nin çağrı fiyatına ilişkin şikayette bulunmaktasınız.
İlgi başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır.
Kurulumuzca gerçekleştirilen incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçlarını Kurulumuzun internet sayfasında (www.spk.gov.tr) yer alan Duyurular sekmesi altında yayımlanan Kurul Bültenleri'nden takip etmeniz mümkün bulunmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Cevap bugün geldi
58 milyon a yakın işlem olmuş kim bukadar sattı kim bukadar aldı kendi sattı kendimi aldı acaba
Baylar -Bayanlar benden bu kadar yeter- 28% k.
Alan hayirini gorsun....
Kaçtan verdiniz.