Selçuk bey teşekkürler.Bedelsiz yüzde 125 onaylanırsa hisseye yarar mı.Nerden çıkalım...
Printable View
Selçuk bey teşekkürler.Bedelsiz yüzde 125 onaylanırsa hisseye yarar mı.Nerden çıkalım...
ADESE deki bedelsiz oranın en az yüzde 80 olacağını tahmin ediyorum. ittifaktan ne zaman çıkalım diye soruyorsunuz. hisseye alıcı gelirse hemen ele de verebilirler. bu tip hisseler tam bir kumar hissesidir, kesin yargılardan kaçmak gerekiyor. 2 TL den almayanlar 6 dan almaya can atıyorlar ki anlamak mümkün değil.
Hissedeyim uzun süredir ozeldende olsa beklentinizi paylasabilirseniz sevirim 7.90 dan cikamadik adese gibi olurmu
bende 7.90 dan çıkamadım.Kaçtan çıkılır.Özelden yazarsanız sevinirim
Ittifaki itelecek adam ariyorlar sanki
Teşekkürler
Bedelliyi kaldırmış ne olur acaba
%135 bedelsiz geliyor ,,, alın size temettü.. geçmiş yıllar kar dağıtımı...bilmeden sallayanlar a kapak olsun...
Devredecek müşteri bulamadılar sanırım. Gel gel var bu işte[emoji3]
Arkadaşlar ilk önce bedelsiz tamamlanacak ardından bedelli gelecek
Fiyat dusermi
Analizi olan var mı.Bedelsiz ne getirir
Ben %80 sattım kalanını da yakın zamanda çıkarım.
Şansınız bol olsun.
işlem hacmi çok düştü gelen gidende yok
bedelliyi erteledi. fiyat 6 da iken bedelliye gitseydi 6 liralık hisseyi 1 TL den satmış olacaktı. bedelliyi bedelsizden sonraya erteleyince 2,5 TL fiyatlı bölünmüş hisseyi yine 1 TL den satmış olacaklar. TABİ HİSSE HALA 2,5 DA DURURSA. MUHTEMELEN 2,5 DAN AŞAĞIYA DÜŞÜRÜRLER Kİ, MİLLETİ SÖVÜŞLEMEK KOLAY OLSUN.
O yüzden her yanı dalevera, dolandırıcılık olmuş bu adamların hisse senetlerine hiç bulaşmamak en iyisi.
Belki bedelliyi SPK izin vermez bugün birine vermedi o zaman ne olur sizce
dün okumuştum firmanın birisi bedelli istemiş izin vermemişler belki bunada vermezler
Borsa İstanbul da 100.650 seviyenin altında düşüş hız kazanır #Bist
​​​​​​​https://www.memursite.com/2019/07/bo...seviyenin.html
Selçuk ege kardeş iyi kazık yemissin belli oluyor.senedin olmadığı halde sürekli aleyhte yazıyorsun.biz hala çıkmadık. Benim hala ümidim var.ky de hisse kalmadı.bakalim ne olacak?
Bedelli ye ne kadar yuksek fiyattan girerse o kadar basarili olur.fakat bedelsiz önce olacağı için bölünecek ve bedelli ye katılma oranı yani senet miktarı artacak. Şu anki fiyattan bölünse yaklaşık 3.06 tl den bedelli verecek.fiyat yükselirse ör.7.yada 8 tl olursa bedelli ye katılma fiyatı 3.5 yada 4 tl olur ki 3,5 yada 4 tl lik senedi 1 tl den alma imkanı verir...tabi bedelli gerçekleştikten sonra da fiyat bir miktar düşer..y.t.degildir.sahsi görüşümdür
aslında borçlarını güzel yapılandırdı vede seneye borç ödemesi yok genelde borç ödeme süresi 5 yıl ancak selcuk egenin yazdıklarını okuyunca insan kendini frenliyor bu arada şirkette hisse aldı şu kesin bu hissede birseyler olacak ama ne zaman ALLAH bilir
Tekrar girenlete güm yapacaklar
ITTFH Konsolide 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -16909667 Ana Ortaklık Payları: -16588913
Ana ortaklığa ait özsermayesi 476 milyondan 300 milyon Tl ye düşmüş. Peki özsermayedeki bu yüzde 35 lik ani düşüsün sebebi ne?
Elindeki ADESE hisselerini borsada adrese teslim olarak yok fiyatına, dörte bir değerine satmaları tabiki. Yani adeseyi peşkeş çektiler de ondan.
Holdingin pd/dd oranı 0,85 ten 1,22 ye çıkıverdi. Yani dolar karşısındaki türk lirasındaki devalue gibi birşey bu.
O yüzden diyorum, imtiyazlı ve çok sahipli şirketlerden bir cacık olmaz. Hele bu sahipleri dolandırıcıysa.
2.ci çeyrekte kâra geçmiş demekki iyi şeyler olacak
Sayin cefaks anladigimiz kadariyla mal mi bosaltiyor bilgilendirirseniz seviniriz beklenti hangi yonde
https://m.borsagundem.com/haber/itti...antisi/1335882
Aha bu ********ler adamın kanını emer...... Bunların Hepsi hacı hocayım diye geçinir.
özelden gelen yoğun sorulara cevaptır:
5,95 itibariyle tekrar hisseye girmiş bulunmaktayım. hisse kaliteli olduğu için değil, speklerin ellerinde toplu olduğundan ve onlara maliyetinin de 4 TL civarı olduğu için.
o kadar da değil şirket borç yapılandırmasından sonra düzgün blanço gelir
İflas falan ettiği yok. Sadece öyle gösterdiler. Hisse toplamak için. Başarılı da oldular açıkçası. Şu anda hisseyi ve kendilerini unutturma safhasına geçtiler. Bu safhada da ADESE üzerinden nemalanacaklar. Migros'a göre durumu çok çok daha iyi olan ADESE yi bilerek zarar ettirdiler. Ve hisselerini borsada çok çok ucuza kendi adamlarına sattılar. Adesede ortalama 1,40 dan 54 milyon adet sattılar. Dörtte bir fiyatından. Bu 54 milyon hisseyi küçük yatırımcılara 2,5 ortalama ile çok rahat kakalayacaklardır. Geçmişte 17 TL yi görmüş ve borsadan pek anlamayan saflara 2,5 TL den satmaları çok zor olmayacaktır.
Yani bu pz lerin bu operasyondan biranda 50 milyon TL kar etmeleri hiç de zor değil.
ÖNEMLİ NOT:
imtiyazlı hisselere sahip, halka açıklığı çok büyük orana sahip bu hisseler, tam bir kumar hissesi olup, bu hisselerde herşey beklenir. Söylediklerim, Bu saatten sonra kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. (İttifak 2 TL de iken, Adese 0,9 TL de iken sözlerime dikkat edin, yatırım tavsiyesidir diyordum )