Kaç lira edeceği hakkında fikrim olmayan bir hisse almış durumdayım, Allah sonumuzu hayr etsin
Printable View
Kaç lira edeceği hakkında fikrim olmayan bir hisse almış durumdayım, Allah sonumuzu hayr etsin
isteğini yapar bu milpaz tahtası ytd:rtfm
5 dk lık grafik
https://image.prntscr.com/image/8s56...RRFPdHvQZA.png
çok saldıııı
Desteksiz düşüyor
***MIPAZ*** MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
***MIPAZ*** MİLPA TİCARİ VE SINAİ ÜRÜNLER PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu ("KAP") vasıtasıyla yapmış olduğumuz Özel Durum Açıklamaları haricinde, mevcut durum itibarıyla Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK")'nun II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği" gereğince kamuya açıklanmamış yeni bir "özel durum" bulunmamaktadır.
Bu açıklama ("SPK")'nun II-15.1 Tebliği'nin 8'inci maddesi ve Borsa İstanbul A.Ş. Başkanlığı'nın 04.07.2018 tarih ve BİAŞ-4-5883 sayılı yazısına istinaden yapılmaktadır."
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/692152
BIST
(04/07/2018 - 17:27:32)
Bu kadar hareketliyiz bir takas paylaşanımız bile yok ????
Buyur dostum, meksa dün aldığını bugün vermiş.
Onu dökmek için mi durdu 1,55lerde acaba...
http://i.hizliresim.com/LD3gv1.png
10 milyonluk yakuplu satışı ömerli'nin habercisi mi acaba?
Hisse bir gelişme için toplanıyor gibi.
Sabırla bekleyenlerin gözü aydın, umarım bu sefer fos çıkmaz.
.................................................. .........................................
Yakın zamanda gayrimenkule dönüşebilir...ytd
A:9.152.122
S:7.514.182
2 milyon lot artıda ortalama
Neden buradayım bilmiyorum, arsa satıpta bize temettü mü dağıtır hayır, imar mı çıkar oda yok, eh işte trend yukarı
2017 deki çıkışta hisse net yatırımcıları arasında imarla ilgili bir beklenti oluşturulmuştu , bence o ihtimal zaten yoktu olmayacaktı, olabilecek olsaydı minimum iki hafta işlem görmeden tavan giderdi, spek para kazanmak istiyordu kazandı,Şimdiki durum biraz farklı gibi bir beklenti var ama onun ne olduğunu bilmiyoruz...
Iyi oynuyor valla
sancılı açtı bana göre 1,80 aş ta gel be güzelim...
1,80 aştı hıyartooo
1,86 yı aşarsa uçar
Hay maşaallah barekekallah
Bugun 1,82 kıracak.....
Neler oluyor acaba?
Böyle günlerde dikkat çekmek daha mı kolay yoksa?
Neden çıktığını bilmiyoruz,zamanla çıkacak kokusu diye düşünüyorum, bugünü artı kapatırsak hisseyi uzun süre tutarım
Kademe ,pasta, takas paylaşabilcek ortaklarımız varmı acep
19 bin 1.78
139 bin 1.79
Tek kademe görebiliyorum
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kadeler ise 1.75 üzeri kademelerden çok işlem en az 800b en çok 1.368b ve genelde alım ağırlıklı alışlar
Tahtayı genelde satış ağırlıklı gösteriyorlar. 1.8 kırarsa hızlanır diyor içimden bir ses [emoji3]