doymadılar amk..doymadılar...
Printable View
doymadılar amk..doymadılar...
bunlara pirim veren bizleriz.yatırım yapmaya değecek bir hisse değilmiş!
yanlış ata oynamışız!!
ben bugün ufak ufak kaçarım.
syg.
biz bunu uzun zaman once farkettik :) iş işten geçmişti haliyle zararda bekledik uzun sure .. oncekı konusmaları okursan gorursun yorumlarımızı..
şimdi ise birazcık da olsa talihimiz döndü .. en azından başabaş noktadayız. firmanın işleri kısmen düzeldi ama gene de cacık olabilecek yapıda değil..
beni esas korkutan şey , enflasyon nedeniyle fiyatlardaki artış bile bize bu yıl pek kar getirmedi.. düzeldi düzeldi dedikleri şey sadece enflasyondan dolayı olusan fiyat artışlarının stoklara yansıması çıkarsa eger bu saatten sonra bu fiyatlara bir daha gelmesinin imkansız olması..
Sata sata biriremedi süzme O rus.. çocukları 🤯🤯🤯
yaa sabır...
doğrudur hocam ben her yere yazıyorum...aldın hayırlı olsun diyelim umarım bizler gibi cok kitlenmezsin.yıllardır cıkamadı dusus trendinden bu sene bir umut var gib ama can sekisiyor hala...temettü den bir gün once bile hisseyi alsan faydalanabilirsin.Temettüyi ne zaman vereceği henüz belli değil.Genel kurul toplantısından sonra belli olur.Bendeki bilgi bu kadar detay bilen varsa paylasırsa sevinirim...
Hocam aslında bu hisseyi gün gün takip ettim eskiden beri, elimde yokken bile. İlk defa son 2-3 haftadır iyi haciler yaptı. 26 miyon küsür hisse var toplamda yüzde 43 oranında halka açıklık var ve bu 2-3 haftalık süreçte alım fazla idi. aşağı dönüşte ise toplamda 1 milyonluk hisse satışı olmamıştır bile. Yani içeride hala büyük miktarlar almış olanlar var kanaatimce ancak bunların aldıkları fiyat nedir tam kestiremiyorum. Ayrıca zararda açıklamadı. Yani bizim hissesi için bir beklenti içine girdik derken düşmeye başladı. Ağustosta 5 i görmüştü o zaman güvenip alamadım. Yani son 5 yılın dibi idi. hareketleri yine güven vermedi ama bakalım bu sefer devam eder diye temenni ediyorum.
ky geliyorsa sonumuz parlak degil ben bunu bilir bunu soylerım ..
kaybolun ortalıktan yazmayın buraya . nadasa bırakın bu baslıgı ..
Yine mi ofsayt yinemi gol değil. Var devreye girsin. Hep aynı hikaye. Ya sabır.
bugun saat 11 de genel kurul vardi.herhangi bir aciklama yapilmadi benim bidigim...bilen varsa bilgi paylasabilir mi?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/749714
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine makara gibi sarmaya başladı. Ortaklar ne yorum yapılabilir. Tekrar 7 lere düşürürmü bu iyi aile çocukları. Olumsuz hiçbir durum yokken neden eski fiyatlara çıkmaz. Yıllar oldu ne zaman aldığımı unuttum. Hiç değilse maliyetimizi görsek yine olurdu. Ama maliyet için bile çok prim yapması lâzım.
Ya sabır.
Alıcıda yok satıcıda yok. Bendeki hisseleri satsam tabana kadar düşer.
Ülker grubunda desem ülker yüzde 4 primli, gıda desem migros yüzde 2 primli. Bu şirket bankamı oldu AMK.
sakin ol ortak yapacak birsey yok...bekleyeceğiz.Beni tek teselli eden düşüş hacimlerinin cok dusuk olması.ama dusuyor mu dusuyor...sinir bozucumu evet hemde cok.
Seçime kadar dayağa devam, seçimden sonra sonuç ne çıkarsa çıksın nefes alırız gibime geliyor...
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Kaldığı yerden düşmeye devam. 5 liraya düşürmezseniz adisiniz. 4 liraya düşürmezseniz adisiniz.
Arkadaş, şirket temettü dağıtacağım diye açıklama yapıyor ve genel kurula gidiyor.
Genel Kurul da temettüyü bir tarih belirtmeden "yıl sonuna kadar dağıtacağım" diyerek karar alıyor.
Ben ilk defa temettü dağıtım tarihi belirsiz bir genel kurul kararı duydum, SPK'ya göre herşey normal anlaşılan.
Ama böyle karara göre böyle fiyatlama, görüyoruz işte
Kanka 3,1 lotları bıraktım almayı akabinde sen mi alıma geçtin 😬
Küçük yatırımcı olarak benim dışımda kimse kalmadı galiba. Tahta boş. Kademelerde alıcı da yok satıcı da. Biri aktife 50.000 lot alış yapsa yüzde 20 prim yapar. Tersi bir durumda 20.000 lot satışta yüzde 20 düşer.
Bu saatten sonra benden babayı alırsınız. Bunca yıl beklemişim. En çok 4 liraya düşürürsünüz. Ama eninde sonunda mike mike bu kağıt gidecekkkkkkk.
abi 100 tl yapmaları bu sekilde işlerine yaramaz.o degerler gelene kadar mali dagıtmaları da lazım ki para kazanabilsinler.ne sekilde ne zaman yapacaklar kestirmek zor.caresiz bekleyeceğiz.bunca yıl beklemişiz….
es be gavurun evlatlari 7,60 dan 7,40 a ya sabirr...
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında tarafımca paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık. ( 29.03.2019 tarihli Son güncelleme )
https://i.resimyukle.xyz/4R2fbU.png
Bugün ne olur
gunaydınlar
ne alan var ne satan var 22 lot ile %2 yaptı,bist %2 ekside...
Ne yapacaksanız yapın yeter artık
Dün ne oldu anlayan varmı. Bugün ne olur ortaklar.
Grando, istus, kennym, oscar yorum lütfen.
Gunaydınlar;
Bosver adanalı01 sal biraz sende,bu hisseye ne yorum ne teknik,ne temel ne bilanco hicbirsey islemiyor.Herkesi inanılmaz yanıltıyor.Buna benzer hareketleri bir de tire kutsan yapıyor.Beklemeye devam...İşlem hacmi inanılmaz düştü yine klasik hareketler beni tek teselli eden düşüşlerin düşük işlem hacimli olması...Milyon adetleri gördük 2018 bilancodan sonra,simdi ise bendeki miktar kadar hareket olmuyor bazen...Spek ne zaman canı isterse o zaman gidecek BU MERET.Allah sattırmasın diyelim beklemeye devam.Herkese bol sans...YTD.
terkedilmiş hisse gibi...saat 12 işlem adeti 3.510 adet
5000 işlem var. İzlemeye devam.
Bakalım filmin sonu ne olacak.