https://i.hizliresim.com/eo8ygdq.png
Printable View
Emirhan06 bey uzun zamandır yoksunuz.Görüşleriniz güncel beklentilerinizi paylaşır mısınız?
Rusya ukrayna arasında sıkıntı olursa borsalar 2-3 taban yaparsa diye alım yapmaya çekiniyorum.
Bilanço ne zaman açıklanır bilen var mı?
Yatırım al sat tavsiyesi değildir yazdıklarım.
Hocam ben buradaki pozisyonumu min. seviyeye indirdim. Maalesef burada çok karaktersiz bir tahtacı var ve eli güçlü. Hisse elbet gider ama bir adamın insafına kalmak iyi değil. Şu an ağırlığım başka hissede ama elbet burada da ek alım yapacağım tam zamanını bilmemekle beraber.
PETUN'da bilanço beklentim iyi . Ancak holdingin durumunun çok iyi olduğunu düşünmüyorum hem finansal olarak hem de yönetimsel olarak. Halka açık şirketlerden Viking ve Pınar su zaten batık , Pınar süt ağır finansal gider yüzünden 2-3 senedir kötü performans sergiliyor , DYO fena değildi ama son 1-2 bilanço iç açıcı değil. Sadece PETUN iyi durumda.
Halka açık olmayan şirketler hakkında çok bilgimiz yok ama faaliyet raporlarından görebildiğimiz kadarıyla onlarda durum çok kötü değil
Petun bu holdingin açık ara en iyi şirketi. Finansal borçlardan kurtulursa Pınar süt de çok ucuz. Ama bu aç gözlü hırsız tahtacı ve şeffaf olmayan yönetimle nereye varırız onu bilmiyorum.
Holdinge güçlü bir ortak alınıp tüm finansal borçlar ödenirse grup şirketleri çok değerlenir. Yoksa bu gidişle PETUN dışında yatırım yapılacak şirket yok Yaşar'da. Belki orta vade Pınar süt de alınır.
Bilançolar bu haftadan itibaren daha yoğun gelmeye başlar. Şubat sonuna kadar şirketlerin %90-95'inin bilançosu gelmiş olur.
Böyle bir tahtaya ilk defa şahit oluyorum otuz yıldır alır satarım kim bu oyuncu amacı ne anlamış değilim yönetimin umrunda değil tahta resmen bloke edilmiş
Teknikler al veriyor ama kimse bu kağıda bulaşmıyor çünkü daha yazmıştım yönetim iğç beceriksiz
Haftalık USD grafik
Seçim döneminde dolar yükselirse, hisse de 0,90 USD seviyelerine düşerse pörtföyü katlamak için güzel fırsat olabilir......
https://i.hizliresim.com/1oj39xn.png
https://www.bloomberght.com/turkiye-...alandi-2298827
Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında 13 anlaşma imzalandı
Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hükümeti arasında savunma sanayii, sağlık, iklim değişikliği, teknoloji, kültür, tarım, ticaret, ekonomi, kara, deniz taşımacılığı, gençlik, afet yönetimi, meteoroloji, iletişim ve arşiv alanında 13 anlaşma imzalandı.
Bu tabloları gönderiyorsunuz ama çok küçük okunmuyor üzerine tıklayınca, ben mi birşeyi yanlış yapıyorum acaba?Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstteki sarı bölüme tıklarsan büyür.Ben cep telefonundan okuyabiliyorum.
bu hafta rusya gerginliginden dolayı bir miktar daha düşüş olacagını düşünüyorum nakitte olanlar için iyi fırsatlar var...yeni yonetim bakalım neler yapacak çok merak ediyorum...bilanço da cuma günü gelebilir...
Bir süre önce satmıştım ve şu an iyi ki satmışım diyorum, PINAR ürünlerini heyecanla alırdım keyifle tüketirdim şimdi ise markette gördüğümde inanın almak içimden gelmiyor. Böyle rezil bir grup olamaz canım şirketi süründüyorlar beceriksizlerrr!!
yarın yatırımcı ilişkilerini arayıp içimde ne varsa dökeceğim..
Bu şirketi kim süründürüyorsa Allah belasını versin.. insan değil bunlar
dedigim gibi oldu evvelsi gün 18,50 civarından alımlarımı yaptım...bugün kapanışa doğru pek salmadıgına göre bilanço iyi gelecek gibi geldi bana...bakalım neler olacak...dünyada gıdanın önemi her geçen gün artarken...
Aşağılık iğrenç yönetim bugünkü manipilasyonu sadece seyrettiler
Yatırımcı ilişkilerine robot koymuşlar telefonları açıyor normalde insan ama hep aynı şeyleri eveleyip geveliyor( biz tahtamıza karışmıyoruz ) manipülatif işlem var diyorum dün vede bugün duvara konuşsan daha iyi borsanın en iğrenç kağıdı spk seyrediyor şikayet et hiç bir şey çıkmıyor