-
8 üstüne attıktan sonra takılmıyordum,dün 8.80 bugün tabana yakın bastı devre kesti 7.42-tabanı 7.37,akına mokuna dedik 7.50 yazdık vermiş,yani kötü günün iyi karı 7.87 satış yazdık 1 k lot almıştım ve dehledim,badem hissesi olunca böyle oluyor,böyle hisse borsada çok,yani seni feleğin çemberinden geçirir,yıllarca bize 1.5-2 arası kök söktürdü,bir defasında 9.50 tavan çekip 5 cıvarına çekmişti kısa zamanda,ondan beri bul karoyu al parayı oynuyorum :bravo:
-
Ayni oyuna devam ediyor,9 üstüne atıp 8 altına indi,işte bir acaip hisse,şu sıralar 8 sınırında.
-
9 yapıp 7.60'a inen hisse...9 buna yaraşmyor,gel,gel yapıp milletin beline kazmayı vurup kırıyorlar,tak partici olursa olacağı budur,8 altından yine aldık moku yardık,artık 6'mı 5'mi desek,eğerki 7.60 dönmezse aynen yazdığım gibi.
-
Topik bomboş,zaten yeni üyelikte yok yeni yönetim yasakladı,yakında forumuda kapatır,biz bunu bigpara ve mynettede görmüştük,üyeliğimiz devam ediyor sadece yazamıyoruz...neyse bu hiise 11 gördü oradan, Bedelsiz oranı
% 274.800650 bölündü,hiç beklemiyordum,karşılığı 2.80 yapıyor zaten o aralarda geziniyor.
-
11'i 2.74'e bolunce 4 yapıyor. 2.8 hesabı nasıl
V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi