27 si deyup duran ben idim ama unutmayalım
Printable View
27 si deyup duran ben idim ama unutmayalım
Yazayurum almayile looo garibin malı yenir mi adamın arkasından fitil olarak çıkar looo
Çok tehlikesiniz sayın yuzdeoncu spek lerle uğrasa uğrasa nerdeyse spek oldun 😀
Yükselmeyen hisse düşer mantığı benimkini almadılar aşağılarda tekrar görüşürüz
Hissemiz bir gun arti bir gun eksi kapatiyir.bugun eksi kapama gunu.bakalim ne kapayacak.3.96 gevsedi.
Sorun yok biz yatırım yaptık tavanı yükseltiyorum 4.18 kisada satışta yım
Aşağıda 3.01 de bekliyorum
3.01 falan hayal kurmayın bu kağıt 3.87 altına gelmez bir daha
ytd
Benden söylemesi sonra ağlamayın
ytd
Endeks kısa vade 120 bin
ytd
4.0x-4.1x ları neden denemiyorlar ve geçmiyorlar ?
3.99 da ben varım ondan bilmedikleri bende bir hisse yokki ver aşağı alltan alayım biz hakkımıza razı geliyoruz da bunlar doymuyor trade benim işim.her türlü kol kesilir kafa kopartilir.nacizane fikrim bu gün satışta alışta olmayalım
Oflu guldurdun valla :))) kurban kasaplari gibisin
Sayın yuzdeoncu size bir tüyo vereyim spek avcısı sin nede olsa,hissenin karekterine bak
bide benim yazı karekterime.bana değil ha yazı karakterime
Yahu 3.99 da 27 bin kağıt var bu tahtada çıtır bu lot güldürmeyin adamı
ytd
Yahu 3.99 da 27 bin kağıt var bu tahtada çıtır bu lot güldürmeyin adamı
ytd
Sayın Keremc Gül'ün tabiki gülmek güzel bir şey çekinmeyin.3.99 ne hareket yapacağımi iyi biliyor neden almıyorlar o zaman .belli fiyat aralıklarını satış veya alış koymamdaki amaç tahtayı okumak sürekli her hissemi anlık takipte kalmak için bu hisse bu gün ne alınır ne satılır.
Mesajini aldik oflu.ya yukari ya asagi her iki yone riskli.
Bugün kapanış 4 üstü
ytd
[QUOTE=keremc;3770025]Bugün kapanış 4 üstü
ytd[/QUOTE
Ne olacaksa son saatler olacak,kozlar paylaşılacak, kağıtlar yeniden karilacak.bi üzüldüğüm hemşerim gitti trade yapmağa umarım ağzı yüzü kan içinde gelmez yuvaya😉
Bankalar bitsin, kapanış önemli, sonra tali hisselere sıra gelir .
bu kadar yvşk tahtacı olamaz beceriksiz herif,o yaptığın flama girecek bi yerine merak etme
Oflu bugun cok yanlis yaptin.spek uyandi.mali almamak icin asagi cekti.boyle tahtalarda kademe dolinca aktif basacaksin.pasifte bekletirsen gram oynatmazlar.adamlar buginku 1.584 bbin lotun 1.500 kendi elden ele yaptilar.bugun mal alma yada cikma yapmadilar.bekliyorlar.elini kozunu sakla...
Arkadaşlar haftaya burası 4 üzeri işlem görmeye başlar ve yeni tepeyi zorlar yeterince dinlendi
ytd
Yarın bu fiyatlardan (3.8x-3.9x lardan) alırım bi dal daha...Ekim başı çift maaş alıyorum...1 tanesini buraya akıtırım...
gene yanlış ata oynadık , sayın kızıldağ bilir, izmdç'yi bayağı bir sorguladım vakkolara vakko katmak için olmadı, temelinde bir şey göremedik, ama bir şeyler dönüyor hissede.
Nasıl olduğunu neden gittiğini bilmiyorum ama 2 lira altında gidiyor olduğnu gördüm, tavan kapattı, ertesi gün gene tavan yaptı, bu günde o zirvesini kırdı artık binmek için yakın geçmişe göre çok primli, ilk duraktan kalkmadan önce binilmiş olsaydı ya herro ya merro denip taşınabilirdi.
Buralardan (3.8x ler) ancak mal kaptırırsınız...:he: