50 kuruşa gidiyor.
Printable View
50 kuruşa gidiyor.
Rahatlatacak mısın 50 Kr olunca
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pisikopat olsaydı adı daha uygun olacaktı...
Spekk aramayalım o burada.
1 kademe düştü çok mu?
Yarın gene 0,64 e gider.
Gitmezse beklerim.
2,80 hedefim.
6 ay vadedi var.
Y.T.D.
Yarın açılışta 63 üzerinde açarsa hala umut var demektir.
Twitter dan Mehmet Bey'in grafiği,. Grafiğin adı belki yarın belki yarından da yakın. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Fotoğraf ekleyemedim,boyutunu küçülttü mı yine yüklenmedi
Nasıl eklenecek acaba
Ek 15449
Sanırım bundan bahsediyor sayın miqado
Evet arkadaşım tebrikler,birde şu resim yüklemeyi bir anlatırsan sevinirim
0,62-0,67 arasına sıkıştırdılar. Bakalım ne tarafa yolculuk..
0,61 esneme payı olabilir.. sikinti yok..0,62 altında kapanış şikinti..
Cep telefonundan buraya resim nasıl yükleniyor bilenler yazabilir mi?
[QUOTE=dr.nikolatesla;1746379]Telefondan web üzerinden mi giriş yqpıyorsunuz yoksa Tapatalk tarzı bir uygulqmq ile mi?
Telefondan wep ten giriyorum
Bu arada telefondan bende resim atamıyorum.Resim atacağım zaman bilgisayar başına geçiyorum :)
Bu arada şunu da hatırlatayım bu arkadaş 1 şubatta da buna benzer bir grafik atmıştı.Sonuç ortada :( Benim tavsiyem yeni girecekler çok iyi düşünsün.
0,97 lerde Mehmet bey obo var diye bağırdı durdu,biz duymadık satmadık.Aşağı geldi.Ben şahsıma Mehmet Bey'in çalışmalarını beğeniyorum,Twitter'dan takip etmenizi öneririm.Kendisini tanımıyorum.Ky dostu olarak yaptığı uyarıları unutmuyorum.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
ben nacizane 30- 40 bin lotla aranızdayım 3-4 aydır. 70 leri gecer diye umarak aldım. hala bekliyorum bir miktarda zarar varsın olsun. Leventte her haftasonu gördüğümde senin de sıran gelecek diyorum. hergun iş sonrası da su sayfayı takip ediyorum. sosyopat kardeşim senin nasıl bir acın varsa mesajlarını okurken dahi sıkılıyorum. yazma bence lütfen, sat git yada kardeşim. eline kötü yorum yapınca da birsey gecmiyor ki, beklentisi olan birçok kişinin vebaline giriyorsun bence. benim beklentim 0.8 üzeri kısa vadede ama bakalım. çok sıkıştı grafik bir peak yapsa milletin gönlüne su serper ilgi çeker, belki guzel gunlerin baslangıcı olur.
Bir kaç yıl önce avgyo almıştım.0.80 lütfen,bir müddet yatay sonra biraz aşağı düştü.Yine bu formda bir arkadaş satın kurtulun dedi.1.20 yi geçsin istediğiniz küfrü edin diye de İddaa etti.Gel zaman avgyo 6.5 a kadar gitti.Çıksın demekle çıkmaz,düşsün demekle düşmez.Y.T.D.
Piskopatımız ne diyor bugün?
0,50 ye düşer mi?
0,50 ye düşerse ben 100.000 adet alırım.
Sevgili piskopat başka kapıya. Belki tüpraştan bulamadın aradığını ama burada hiç bulamazsın. İstersen adını değiştir. Her yerde mimlenmiş olabilirsin.
Bundan bi cacık olmaz.
Bizimki kar satışlarına başladı gene 😀😀😀
Teknik olarak 0.62 altına gitmek istemiyor. 60 dk. İyice sıkıştı Kağıt en geç haftaya 0.70 üzeri atması gerekir. Ancaaaaak oyuncularda destur verirse çok daha kolay olacak düşüncesindeyim. YTD
Hisse globalle piramitin elinde oyuncak olmuş
Günaydın Ygyo zedeler 😀 Hissede dün bir kirilim bekliyordum. Ancak olmadı. Bugün yada engec yarın bir kirilim olacağını düşünüyorum. (Tekniğin yalancisiyim ) Ama aşağı ,ama yukarı. İnşallah yukarı yönlü olur. Burda yapılan yorumlarla al sat yapmayın . Çoğu zaman olumsuz yazıyoruz ama bu canımız yandığı icin
. isterim ki hiçbir küçük yatırımcının canı yanmasın. Ygyo bu bir bakarsın iki üç olmuş,bir bakarsın yirmi kuruş olmuş. Ne yapacağını kestirmek çok güç . Bizim en büyük hatamiz aldığımız hissenin mutlaka gideceğine inanmak.(İnanmasak almazdik zaten 😀) Burda olumsuz yorum yapanlara tahammül edememek. Halbuki teknik 67 altında 62 olacağını bağıra bağıra söylüyordu. Oradan satıp buradan alabilirdik. Ama yapabildik mı kendi adıma ben yapamadım. Ya buradan döner uçar giderse... Neyse sabah sabah saçmaladım galiba 😂 Rabbim hepimize bol kazançlı günler nasip etsin. 😎 YTD
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bea6e5b0f3.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk