zaman gösterecek ben daha önce grafik koydum...kisa vade düşünmüyorum...maliyetim 25 tl...bu fiyati ucuz gördüm aldim...10 tl olursa ayni lotu alirim ortalamam olur 17 tl...satsinlar bakalim nereye kadar satacaklar sıkıntı yok..
Printable View
zaman gösterecek ben daha önce grafik koydum...kisa vade düşünmüyorum...maliyetim 25 tl...bu fiyati ucuz gördüm aldim...10 tl olursa ayni lotu alirim ortalamam olur 17 tl...satsinlar bakalim nereye kadar satacaklar sıkıntı yok..
Ortaklar bence şu 10 TL laflarını gündemden kaldırın, öyle bir olasılık varsa neden vertu da enerji tüketiyorsunuz :) ben öyle bir olasılığı düşük gördüğüm için burdayım. Elvet içimize korku salacaklar çok korkarsaniz hata yaparsınız,
27 TL. den almış biri olarak 20TL.nin altını bugün görünce endişelendim.
Borsadaki diğer hisselerde de aynı durumlar yaşanıyor.
Bu da beni , borsanın düşüş trendine girdiğini düşündürüyor.
Zararım çok olduğu için vedalaşamıyorum da, artık beklemekten başka bir çarem kalmadı. Eğer bu hisseyi satıp , başka bir hisse de alsam durum değişmez. Ama , bu hissede kalarak , bir umut , zararımı kapatarak kara geçerim belki diye bekleyeceğim.
Golive yazılımın halka arzı için spk’ya başvuru yapılmış mıydı? Bugün perşembe. Neyin hareketi acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisse ucuz. Blanço sonrası pay satışı haberinin de etkisiyle çok düştü. Ancak habersiz tavan olması da ilginç oldu.
Şöyle güzel bir yeni şirket haberi gelse de yolumuza davam etsek
hadi bas gaza 30 da nefesi alalim kasma isaretleri tekrar belirdi..
Hadi bakalım golive yazılım ile ilgili halka ar hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Tahtacı sana bir kutu hemoroid ilacı yollayacağız Kasa kasa basur olmuşsun
Tebrikler daha ne kadar düşürebileceksin bir görelim
Şirket çok doğru bir adım attı tüm ortaklara hayırlı olsun
Yönetime güveniyoruz
grafik güzel kar güzel artik bize gazlamak düşer.. Bol şans..
Tüm ortaklara hayırlı işler hayırlı kazançlar
iyi bayramlar ...
yakin zamanda bir tarafa patlayacak..gönlümüz tavan yapmasindan yana..
bir tavan gelir bu kasmadan sonra ..mih gibi çakildi kaldi..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7b06415033.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
hdfgs 2.çeyrek ciddi zarar yazdi..umarim vertuda ayni olmaz...şirkete hisseye çok güvendik umarim bizi yaniltmaz...
Hdfgs mi örnek alsın?İşleri güçleri dalavere onların da. Esas suç bunlara güvenen bizlerde. O kadar güzel senet varken...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
degerli hissedaşım hdfgs, için blanço ciddi zarar yazdı , yada gelen 97 milyon için az bulduğundan sanırım ,evet görünüş az gibi ama aynı yıl içinde %200 bedelli %35 te bedelsiz yapmış olması ile henüz bunların getirisi oluşmadı benim kanatim bu yönde belki bunu gözden kaçırdınız
Bilanço görmeden birşey söylemek zor olsa da, vertunun kar rakamını olumsuz etkileyecek, hdfgs gibi hissesi piyasada bulunan (ideas, Seyitler kimya) gibi şirketler yok. Bu şirketlerin değeri ilgili dönemde düşmüş ve bu da hdfgs ye 2. çeyrekte zarar ettirmiş. Vertu da pamel in kar a etkisi direk oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum. Ama bu şirketin hisseleri 2. Üç aylık dönemde değer kazanmış gözüküyor. Bu da Vertu bilançosunu hdfgs den daha iyi gelebileceği anlamına geliyor. Vertu nun elindeki şirketlerin (yani halka açık olmayan) değerlemesi nasıl yapılıyor bilen varsa anlatsın bizde bilancoyu daha doğru ön görmeye çalışalım.
Hdfgs den kat kat iyi bir bilanço geldi, böyle iyi kar aciklamisken, halka arz beklentileri varken bir ralli yapmamasi için sebep yok, ama bu işler de bazen ters yapmayı seviyorlar
Evet resmen manyak ötesi bir bilan.o açıklamış
:halay: Bilanço Hayırlı uğurlu olsun İnşallah sevgili ortaklar Sabırla devam
Zarar açıklamadıkları için teşekkür etmek lazım ! Kağıdın 4 aydır neden kıvırdığı da ortaya çıktı . Bazıları da çıkmış bilançoyu öve öve bitiremiyor !! Yahu bu açıklanan ilk çeyreğin daha yarısı kadar bile değil , dalga mı geçiyorsunuz , algı mı yönetiyorsunuz anlayamadım ??
Neyse , halen kağıtta kalanlara sabırlar diliyorum . 1. çeyreğin üzerine bu yakışmadı ...
Güzelleme yapmıyoruz, kar rakamı zaten güzel ilk ceyregin benzeri bir kar kimse beklemiyordu zaten , her çeyrek aynı 1. Çeyrek gibi kar açıklama gibi bir olasılığı yok o dönemin değerlemeleri oldukça yüksekti, açıklanan kar bu koşullarda mükemmele yakın. Hdfgs elindeki karın 1/3 unu eritmis bu aynı miktarı üzerine eklemiş. Girişim sermayesi girişim sermayesi ile kıyaslanır.
Yanlış bir bakış açısına sahip olduğunuzu düşünüyorum bu konuda
Mükemmel ötesi bilanço. Spek ne eder bilmem ama tutamazlar bence. 26 kirarsa yeni zirveler öngörüyoruz. Ytd
Hayırlı olsun :bravo:
Satanın malı alınıyor
Şükür, şahsen bu çeyrek hisse hareketlerinden dolayı çeyrektik +1 kara bile razıydım
Nasıl bir anlayıştır bu? bilmiyorum. Şirket altı aylık dönemde sermayesinin sekiz katı kar açıklamış. Başka bir firmanın kağıdı olsa soluksuz beş tavan yapar. Bu uyuz hala birinci tavanı yapıp yapmama konusunda kararsız. Eeee, patroncuğumuz beş milyon küsur hisseyi satacağını ilan etti edeli ocağımıza incir ağacı dikti....
Başka satacak kaldı mı arkadaşlar
Yabancı niye satıyor
Yabancı satiyosa vardır bildiği. Tavandan vermeyen beynimi Z.kyim
Türkiye'de yatırım yapılmaz. Hisse enfes bilanço açıklıyor günü en düşükten kapatiyor tavan gösterip vatandaşa kilitleniyor... Enteresan cidden nefret ettim
ok yaydan çikmak üzere grafikte sıkışma var..