hükümetten bir şeyler beklemek en hafif tabiri ile iyi niyet olur.. Biz holdingleşme, banka imhası vb. bekliyoruz.
Selam ve dua ile...
Printable View
hükümetten bir şeyler beklemek en hafif tabiri ile iyi niyet olur.. Biz holdingleşme, banka imhası vb. bekliyoruz.
Selam ve dua ile...
Hareket sıfır günlerdir
2021 ilk 3 ay karı çok iyi geldi. Beklenti 1650 ler civarı iken 2.200 küsur geldi
Yıllarca kurucu ve imtiyazlı hisselerini umursamayan, görmezden gelen bankanın bunu çözmesi iyi niyet. Cumhurbaşkanı vakti zamanında dillendirmeseydi işkur hala 7500 lü rakamlardaydı diye düşünüyorum.
İyi bayramlar herkese gönül çifte bayram olsun isterdi ama elbet birgün bu iş bitecek
can2182
Mesaj Başlığı: Cvp: ISKUR - İş Bankası Kurucu Hisse Senedi YorumlarıGönderilme zamanı: 06 Eki 2011, 07:13
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0
çogu kişi tarafından bilinmemesine ragmen imkb deki uzun vadede en saglam kagıtlardan birisidir...heleki dipteyse almadan geçmemek gerekyr bence...şu an dipin dibinde gezinmekte ISKUR...24000den 8000 e kadar düştü, bu seviyeden alırsan 1 yıl içersinde paranızı katlayabilirsnz...Alın torunlarınıza kalsın...1 lot 1 ev parası olacak , bu tarih çok uzak sayılmaz...
Kurt puslu havayı sever.. tam şu sıralar gündem değiştirme hamlesi gelmeli...
eskiden duyumlara göre (tutmasa da) gerisayımlar, leblebiciler vardı en azından heyecanlandırıyordu şimdilerde bunlar da yok :)
işkur toplamaya devam.... sudan ucuz.
Ah ulan Müjgan be bi garanti akbank kadar olamadın
Yasal yoldan bildiğim kadarıyla mahkeme bankayı haklı buldu varmı başka devam eden bir süreç marslı kardeş?
Var.mahkemenin red edemiyecegi şekilde iki yeni dava açılacak.gerekceli kararı açıklasın mahkeme ondan sonra yeni süreç başlıyacak.
Dostum bende katılmak isterim o sürece
İşkur, işa, işb yatırıcımları bu sorunun çözülmesinde eminim sonuna kadar destek olacaklardır sn. marslı. Ama bence çözümü ararken kamuoyununda aydınlatılması gerek. İş bankasında yapılan adaletsizlikleri kamuoyununda görmesi sağlanmalı. Youtube da bu konuyla ilgili bir kanal bile açılabilir fikrimce. Sesli görsel sosyal medyanın gücü yadsınamaz. Bu konunun gündeme gelmesini, insanların ilgisini çekmesini de kolaylaştıracaktır zannımca...
ooooo dizilmiş satıcılar.tek tuş yapılacak kıvamda tahta oluşturmuşlar .....:yes:
bu bist kurallarla çok oynuyor.sonra emiri silemezsiniz.barım barım bağırırsınız. :oleyo:
Nedir dostum eşleşme durumu
Güzel allahım verdikçe veriyor... 356400. bedavadan ucuz...
kaşıkçı elmasını denize taş diye atanlar çoğalmış.Allah akıl fikir versin
Allah şahidim ben satmıyorum.ben satış koysam on gün taban olur.
Ama kim satiyorsa çok agliyacak.
300 banti na inerse almaya baslarim
Yakında Denizli horozu gibi otecek bu işbank hisseleri.
arkadaşlar 3 ocak 1986 yılında borsada ilk işlem günü fiyatlarını inceleyin. aynı gün dolar kurunun fiyatına bakın. 1 işbtr 1250 tl 1 dolar ise 574 tl. o zamanki işbankası sermayesi şimdiki gibi yüksek değil. işbtr çok değerli anlayacağınız. peki 1 işbtr nasıl oluyorda 2.4 dolara eşit oluyor? bunun açıklamasını biri akıllıca yapabilir mi? işatr ve işkur bu hesaptan etkilenir!!!
burada ki yatırımcı kardeşlerim imtiyazlı olan iş a ve b hisselerinin imtiyazı nedir diye hiç açıp okudular mı? yatırım yaparken aklımızı kullanalım. ana sözleşmeye girin bakın kıytırıktan bir imtiyaz var. ayrıca işkurun alacağı temettü açıkça yazıyor ama yasal olarak şu an alması imkansız. belki yönetim değişir ilerde alır ama yönetim ne derse o. bütün mahkemeler işbankın temettü dağıtım kararlarını onaylıyor.