Naklen yayın ihalesi sonlandırılması lazım,,lig bitiyor.
Printable View
Naklen yayın ihalesi sonlandırılması lazım,,lig bitiyor.
Pek yakında Fenerin genel kurulu var,,ben olsam bedelli açıklardım:)
Teknik olarak da 34.72 yi geçti,,,Ayrıca gelecek sezon Ali Koç artık boş transfer yapmayacak,,kesenin ağzını açması lazım.
Beklenti beklenti üstüne yani.
Yüklü alım var,,genel kurula kadar iyimserlik devam edecek gibi görünüyor.
Burak ın ilk girdiği kağıtlar ihya etmiştir.Belirli bir yere kadar götürür,sonra sert hareketler olur.
Onun aldığı yer olan 33-34 lerden aldınız aldınız.
Dostum tesekkur ederim updatelerin icin yalniz 40 uzeri bence tehlikeli sular. Ligde bitmisken. Bu yilki oyuna deginmeden edemeyecegim. Ikincilige cikisa kadar o kadar beklenti vardiki sirf mali toplamak icin klasik ocak ikinci hafta alimcilari agac ettiler. Yine klasik lig bitmeden satan spor yatirimcisinida sasirtiyorlar. Gecen yilda ayni oyun oynandi. Spor hisselerindeki 10 yillik klasik hareket dongumuz pandemi ve sonrasinda degisti. Ya spek el degistirdiki ben el degsitirdigine inaniyorum Aziz den sonra yada artik ezberlendi taktik degistirelim dediler.
Jorge Jesus un etkisi olumlu olabilir hisseye onu gozden kacirmayalim. Eger kullanmak isterlerse 60 civari hedefleyebilir. Spor yasasisinin gecmesi de cok guzel oldu. Artik baskanlar sorumlu olacak. Biz hissedarlar icin cok cok olumlu bir yasa oldu.
Hisse seciminde baya bi arastirip aliyorum haklisin ardindan da genelde yuzde 20 30 kar goruyoruz. En son denge ve tezol almistik. Tezollar guzel gidince cikip Denge ye destek attim. Uzaktan takip ettigim ostim var mesela. Konya gibi potansiyeli olan ama ne zaman gidecegi belli olmayan turgg de dusunulebilir.
dün bizi tahta da bi dövdüler bi dövdüler :(
minareye çıkarıp aşağı attılar :Sad:
aşağı inip bi daha dövdüler dövdüler :Sad:
aklımız çıkıyordu az daha :bravo::halay::halay::halay:
sonra akşam kap haberi geldi bi daha bizim mahalleden geçmeniz yasak diye... :cool:
olsun alışığız biz çıkmadık candan umut kesilmezmiş 41 kere maşallah deyip bi daha dalacam eldeki oduna çivi falan takıp
Arkadaslar spor hisselerinden Allah tan bi mani olmaz ise ocak ayina kadar cikmis bulunuyorum.
Yeniden alim yapinca yazarim. Yaz aylari bunlarin klasik yatay aylaridir normalde ama bu yil anormal hareket var.
Daha once de bahsetmis oldugum eniste bizi niye optu hareketleri devam ediyor. Altinda da fol yok yumurta yok.
Bu sekilde alimlar devam ederse ilk olarak 60 tl ve devaminda sezon icinde Fener in liderlige guresmesi durumunda 120 tl ler gundeme gelir.
Burak arkadasimiz dediydi dersiniz. Zamaninda bedelli sonrasi 8 tl den 40 kusure de bu sekilde sebebsiz yere gelmisti hemde yaz aylarinda olu sezonda. Endeksin satis yedigi spek hisselerin bile kafayi dogrultamadigi bu gunlerde Fener e alim geliyorsa demekki ayni senorya devreye kondu.
Elinde Fener bulunduranlar bu riske girip sezon sampiyonu aciklanmadan oncesine kadar tasiyabilir. Elinde olmayanlar ise Suriye operasyonu sonrasi endeks ve hisseler dib yiyince kendi risk istahlarina gore sermayelenebilir. Suan icin satis taraftari degilim, evvelki yazdiklarimin uzerini cizdim. Cunku endeks ve tum hisselerin davranisa ters hareketler goruyorum. Bu yilda o seneki grubun calismasi var gibi.
Yalniz o gruba bi sozum olsun:
SECIM ONCESI ERDOGAN, ALI KOC UN BASINDA OLDUGU FENER IN SAMPIYONLUGUNA IZIN VERMEZ. Bu yil futbol tamamen birilerinin eline gecti tff dahil. Yalniz tek istisna Kilicdaroglu tavan adayiyim der. Sampiyonluk tarihide aday aciklama tarihinden sonra olursa bi ihtimal belki ama yinede Ali Koc a karsi gelen hirsin onune gececegini dusunmuyorum.
Ha hisse 120 tl olurmu olur. Hesabinizinona gore yapin. Sen ne yaptin derseniz. Elimde suan hisse cok cok az var. esasinda 40 tl ler civarindan bi miktar alayimmi diyordum ama dikkatimi ceken hisse nette de yazdigim diger hisselerden aldik o zaman. Dedigim uzere kalanlara bol kazanclar. Bu yil yatirimciyi uzmeyecek gibi.
Ali koç olayı değilde, 7 yıl oldu bu 8.yıl fb şampiyon olmalı istatistiklere göre, alikoçda şampiyınluk hocası getirdi kadrosunuda kuruyor, onlarda buna oynuyor. Ha tutmazsa da işler terse döner ama önceden sahnede yerlerini alıyolar.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Once den sahne alinirda bu kadar da onceden alinmasi bedelli sonrasindaki oyunla aynidir.
Her neyse Erdogan basta, Ali de diger basta oldugu surece sampiyonluk isi sampiyonlar ligini kazanmaktan zordur gozumde.
Fener forumunda cok uzun yillardir yaziyorum. Ali Koc un ilk kazandigi gunde aynisini soylemistim. Bugunde aynisini soyluyorum. Fener in sampiyonlugunu istiyorsa ve cani gonulden de Fenerli ise biraksin Feneri. Yada Erdoganjn kaybini bekleyecek.
Yalniz 20 gundur bende baska yazan yokken son update ime bu ne hiz hemen cevap geldi. :)
Dedigim uzere alim istahi devam ederse 60 tl ilk direnc. Kirmasi durumunda 120 tl sezon icinde goruruz gibi. Sampiyonluk alinsada alinmasada lig bitiminde 60 tl destek olarak calisir artik 2023 te ve sonrasinda.
Oyuna gel oyuna. Off sezonda ky da mal yokken bastilar yukari. Ay basinda da belirttigim uzere ilk hedef 60 tl.
Seson icinde 120.
Ytd
Değişik,değişik insanlar gelmiş buraya,hisse 23 iken neredeydiniz ?
Tahta yapicimiz hadi bakalim tahtaya destegi atacakmisin yoksa pesmi diyeceksin. Bu sene samp olacagiz hesabi hisseyi olu sezonda goturmeyi biliyordun. Tokati yedin bu gece bakalim nasil cikartacaksin.
UEFA, 'Putin' tezahüratı nedeniyle Fenebahçe hakkında soruşturma başlattı - TRT Haber
Geri z.........yeyin cezayı şimdi,,adam olmaz bunlar.
FENER baştan sona algıdır!
Dün uçtu, bugün s...ar!
KY da arkasından bakar!
Bu Fener, İsmail hocayı çok arar!
Teşekkürler Ali Başkan ve arkadaşlarına ,
ligin güçlü takımlarından Ümraniyespor karşısında takımın hayranlık uyandıran mücadelesi sonucu 3-3'lük bir skorla , " 1 " puan kaptıı...
Ali başkan bu büyük başarıda maçın hakeminin de rolu olduğunu vurgulayarak ayrıetten saydırmış...
Gözlemcilere göre ligin başı böyle ise sonuda başı bu şekilde hep başarı ile dolu olacağı kesin gibi...
Gırgır bir yana dün marmararyda 2 aile 4 çocuk (en büyüğü 12 ola gerek)tümü hamımları da dahil , Ali Başkan ve arkadaşalarıca, Fenerium'da satılan o tatlı fiyatlı elbiselerle şen şakrak gidiyorlardı...
Umarım bizim gibi beraberlik ,yenilgi hezimetlerine alışmak zorunda kalmazlar...
Diğer sportifler tavan giderken,bir beraberlikle ölmedin ya,,bir sportif başarı halinde yine çıkar bu.
İlk hedef perşembe tur atlamak.
Refaba iyice tembele sardin dostum. Bi onceki sayfada niye cikti anlattik. Oyun var oyun.
Bu arada dayanamadim kumar tarafi agirmi basti nedir bi miktar 50 kusurlerden mala girdim. Trade amacli bu hafta uc bes bisi kar gorursek satip cikicam. Ali Koc ve Fener yine her zamanki gibi yaniltmadi. Kendilerini kutluyorum. Hisse fiyatimiza kafa yorman. Spek efendimiz ve amaneleri uc ay evvel stad karsisindaki meyhanedeki adi bende sakli bulusmada anlasilan konu olan; bu yil samp bize verildi, ky uyanmadan hisseyi once 60 sonraki samp ucusuyla fiyatda belirterek 120 ye vuralim demeye devam etsinler. O zaman da onlara dedigim gibi simdi ulu orta tekrar hatirlatalim. Yoksa refaba ve diger arkadaslar gibi bu hisse niye gitti demeye devam edilecek:
FENERin BASINDA ALI KOC oldugu muddetce basarili olmasi durumunda CUMHUR REISI ADAYIDIR. BU SECIM OLMAZ SONRAKI SECIM. Fener de basarisizligi en azindan halkin karsisina basarili bi aday olarak konulmasina ornek oluyor. Bu arada bu konu Ali Koc tarafindan yillardir reddedilse bile Aziz Yildirim tarafindan zamaninda bulundugum
bir ortamda dillendirilmisti. Cumhur Reisi de bu goruste. O hesap ha cumhur reisi artik bundan bi halt olmaz. Yaziktir gunahtir Fenerde 10 seneyi devirecek cocuklar samp gormedi hesabi gecen seneki ts demogosi gibi olursa bi ihtimal samp verilebilir ama yuzde 1 ihtimal bile cok.
Herneyse gelelim hisse niye artiyora. Sampiyonluk matematiksel devam ediyorken. Ikincilige cikarken gecen sene 23 lerde dolanan 30 lari kendine yuva yapan hissemiz. Olu sezonda spek efendilerin dedigim lokasyondaki toplantisi sonrasi samp ligi elemelerine kadar 50 kusurlere getirildi. Samp liginden elendi daha alti ay once 20 olan hisse dusmuyor. Kardesim sen samp ligi icin gelmedinmi ne ayaksin. Ikinci lig takimi umraniyeden penalti ile maci zor aliyor. Taban yemeyi birak 50 uzerinde. Demekki spek efendi ahdine sadik. O zaman bizede ky kardeslerimin kafasindaki bu muammayi aciga cikarmak duser.
Sonuc bu yil basarili olursa daha bi primli. Lig dusmeye bile oynasa az primli hisse belirttigim noktalara gitme istahini iceriyor.
Yatirim Tavsiyesi degildir
50 kusurlerden aldigim Fenerleri 52.95 ten yaklasik yuzde 5 karla ciktim. Sporlar lig basinda gecen senede boyle primliydi. Sonraki haftalarda kaziga oturtular. Bu fiyatlardan trade etmek amacli firsati yakaladinmi girip. Bir iki gun yada hafta kalip cikmak mantikli.
Fener ozelinde belirttigim grubun tahtayi dinc tutmasi devam ediyor. Riski goze alanlar ilk hedef 60 sonrasinda samp yarisi icinde kalabilirse 120 deneyebilir.
Bu sene ne olur göreceğiz ama Avrupa’da başta ülke puanı adına sürekli pointleri toplayan takım FB.parreia göre fark şimdilik hoca ıskartaları Avrupa da iyileri lige kullanıyor.sanki yavaş yavaş Avrupa’da da bir imaj yenileme hatırlama hatırlanma süreci başladı gibi.2 forvet çekerse JJ kim ne derse dedin ligin en kariyerli en baba antrenörü
Yukarıda 120 yazan arkadaş eğer şampiyonluğu bir gün primleyecekse =endeks@kur@emlak@emtia :ortalamasına göre sanki 200 ve üzeri görülmeli diyorum
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
FENERBAHÇE - ADANA DEMİRSPOR Maçı ve Tribünlerin Hikayesi | Saha İçi ve Dışı
https://www.youtube.com/watch?v=d5vf4Fv33os
https://www.youtube.com/watch?v=cn6xBqr_uvQ
Fenerbahçe 4-1 Austria Wien Maç Özeti Play-Off 2.Maç “
Kimse yorum yapmıyor.. fırtına öncesi sessizlik mi desem, yoksa herkes umudunu mu kesti ?
batsuayi transfer edilmiş akıllanmıyor Koç neyini gördünde aldın o avanağı ya Beşiktaş kurtulduğuna dua ediyor sen 10 milyon euro döküyorsun adama.
haftalardır forvet gerekiyor baskan gidip sac bas yolduran bir adam alıyor pes doğrusu, bu vizyon mu fenerbahceyi sampiyonluga tasiyacak, sezon basinda alınan oyunculardan kurtulmaya calisiyoruz. Böyle bi yönetim fenerbahceye hic bir zaman gelmedi
Neden düştü bu sportifler,döt,döte geldikleri içinmi ?,yoksa çok hava bastıkları içinmi ?
Masallah verdikce veriyor tahtaci
Fener Avrupa'da bir üst tura geçebileceği gibi ligde de Şampiyonluğun büyük adayı.Yonetim futbol takımı ve taraftar başarıya aç.Besiktas teklemeye başladı.GS.yeni kadro tam oturmadi.Trabzon gecen seneki değil.Geriye Başakşehir ve Fener kalıyor..Fener tecrübesi ve seyircisi ile isi götürür diye düşünüyorum.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tespitinize katılıyorum.. Hisse bu yüzden yükselmiyor işte.. çoğunluk zaten böyle düşündüğü için spek bu tahtayı götürmüyor şimdilik. fener haricinde borsada işlem gören diğer spor takımlarından biri öne çıkıp şampiyonluk potasına girse tavan tavan gider.. ama iş fenere gelince zaten şampiyon olacak beklentisi büyük çoğunluğun fikri gibi görünüyor.. ama bu hep böyle gitmeyecek tabi... fener üst üste rakiplerini yendiğinde spek artık tahtayı tutamayacak ve yön yukarıya dönecek.. bunun için tahminim en yakın beşiktaş maçını aldığında olacaktır.. ilk kıvılcım orada patlar ve sonra takımın şampiyon olacağı inancı kuvvetlendikçe tahtacı yukarıya doğru götürmeye devam eder...çünkü spor hisselerinin borsaya kote olmasından bu yana şampiyon olan takımın kağıdı hep yukarı gitmiş.. ta ki şampiyonluk kesinleşinceye kadar.. şampiyonluk kesinleştiğinde sürekli yükselen hisse bir kaç taban yiyerek çözülür.. ancak fenerin özel bir durumu var.. hiç bu kadar uzun süre şampiyon olmadığını görmedik.. dolayısı ile spek bu tahtayı mümkün olduğunca geç hareketlendirip mümkün olduğunda bunun keyfini uzun süre sürecektir..çünkü fener hegemonyası bu sene ile sınırlı kalmayacak ve bundan sonraki bir kaç yıl lige ve avrupaya ambargo koyacak bir kadro yapısı oluşturuldu diye düşünüyorum..her zaman olduğu gibi sabreden ve bekleyen kazanacaktır....bunların hepsi benim şahsi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir..
sportıflerde ralli olacaksa oda fener olmalı..
tahtacısı ıse yaramazın tekı..bjk ve ts un şampıyonluk fıyatlamsı muazzamdı bu baskı pesınde..
sportıfler genelde endeksten bağımsız gıder..burada öyle bır goruntu yok..
bundan bır cacık olmayacak..kendısı ınanmıyorkı şampıyonluğa:)
Fenerbahçe'de mert hakan girdikten sonra orta sahayı kaybettik. Lafla fenerli olunmaz çalışmalısın. 3lu defansla işimiz de zor ayrica