Sayin eski paydaslar, gecenlerde dayanamayip az bir miktar ile de olsa 150 maliyetle geri geldim. Amacim sembolik de olsa ekibe geri katilip filmin sonunu beraber izlemek.
Printable View
Sayin eski paydaslar, gecenlerde dayanamayip az bir miktar ile de olsa 150 maliyetle geri geldim. Amacim sembolik de olsa ekibe geri katilip filmin sonunu beraber izlemek.
Hayırlı olsun sn tarlacı sizin geldiğinizi tahmin etmiştim siz yazmasanız ben size yazacaktım kalb kalbe karşıdır. Birde Bu bist denen bataklığın kanunları genelde gerçekleşir mesela her zaman derim bir malın en iyi alıcısı onu en son satandir.
Malum bir başka gerçekte spek malı vermişse o fiyat bir süre direnç olarak çalışır.
Sn tarlacı bu sefer eski tarzınızda almadınız pasif takıldınız değil mi.
Sakin spek ekmeğine yağ surmeyin yukarı tarayarak.
Hazır yazmışken aklıma gelen bir şeyi daha paylaşayım.
600 tl 1000 tl gibi fiyatlar sosyal.medyada havada uçuşuyor bu nedemek onu irdeleyelim bin tl hisse başı olursa m2 fiyatı 100.000 yüz bin tl demektir oda kabaca 7.2 milyar tl yani kabaca 1 bir milyar dolar demek malum sitelerde emlak siteleri bu araziye emsal olabilecek yerler 8 10 bin tl civarında en tepede 18 20 bin tl civarı da ilanlar görmüştük.
Yani demem o ki siz siz olun sırf elinizde mal var diye de hayal kurarken çok abartmayin .
Peki bu hisse 600 ve üzerini hangi şartlar da görebilir derseniz
Valla yarın batacak şirketler kuruş fiyatlardan 30 50 70 tl fiyatlara gittiği bir ortamda malı paketleyen spekse o zaman istediği yere götürebilir.
Ama emin olun o mal sizde bende ise hak ettiği fiyata bile senelerce gitmeyebilir.
Özetle spek malı bize vermeye devam ettikçe yukarı hareketler dirençle karşılaşacak demektir.
Dışardan kuvvetli yeni alıcı dalgası gelmedikçe yada temel olarak arsa satılıp bir fiyat oluşmadıkça bu döngü bir süre daha devam edebilir.
Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim.
Kemerleri bağlayın eski günlerde ki gibi frenler patladı serbest düşüş moduna girdik. Umarım şarampole gitmeden şoför koltuğunda biri olur.
Yıllarca yaptığı iş neydi, yukarıdan alanların maliyet düşürme çabasını kullanıp o düzeyde de verip, daha aşağı çekmek. 20 liraları öyle gördük. Bugün aynı işi 200 üstü fiyattan beri yapıyor. Telegramcılara twitçilere böyle verdi Şimdi kusturmadan gitmesi zor gözüküyor. Bizim durumumuzda değişiklik yok. Burada olanlar blok halde lotlarla bekliyor. Ek alım yok, satım yok. İşte bu da tahtacıya dert olsun.
Ama itiraf etmek lazım 200 tl iyi fiyatmış bu tahta her zaman satanın yaninda oldu. Sat aşağıdan al durumları becerene bravo.
Teknik takas olarak maliyet düşürmek için alınan her lot ve kademesi olası yukarı tepkilerde olası direnç bölgeleridir.
137.30
19.03.2021
Artık çok can sıkıcı olmaya başladı.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Memleket bu durumdayken bunlar daha iyi günlerimiz gibi ...
Olası seçim kararı alınıncaya kadar turgg ve piyasadan vur kaç haricî hiç bir beklentim kalmamıştır.
Sadece izleyip göreceğiz.
Umarım yanılırım.
Orta uzun vade ise pozitif beklentilerim devam ediyor bizim gibi ülkelerde elinde her zaman döviz altın bulunması gerektiğini zaten memleketim insanı ezbere biliyor.
Az bulunan arazi yatırımı da her zaman kazandırmıştır ve enflasyona karşı korumuştur.
Heleki bizim gibi yıllardır gelişmeye çalışan ekonomilerde rant inşaat ve arazi üzerinden işlemektedir.
Bizim sıkıntımız belediye süreçlerinin inanılmaz derecede uzun zamana yayılmış olması ve 2 kere iptal edilmiş olması oldu.
Şimdi son onay beklenirken içerde ki siyasi gelişmeler biraz daha sabır etmemezi gerektirecek yoksa bir şey olduğu da yok.
Tabi ki böyle bir ortamı yakalayan spek 200 maliyetli hala kalan varsa onları kalp krizinden öldürmeden de bu fiyatı kolay kolay yukarı atmaz .
Sn Relaks
Taşı biz yemeyelim mi demişti.
Evet beklemediğimiz yerden koca bir taş yedik.FDaha önceden deneyimliyiz.
Bu haftaki hareketlerden ders çıkarmak lazım.
Daha önce dedigimiz gibi olağan dışı hareketlerde ciddi bir tepki veriyor.Malum sığ bir hisse.
Her daim nakitiniz olsun.Tum parayla girilmeyecegini yine gördük.Kiyida köşede nakitiniz olsun.Beklemeye devam bizim de zamanımız gelecek.Biraz son alimlarim yukarda oldu.Terste yakalandık.
Koz onlarda.Sen satayım dersin alttan almak icin bı haber verir.Kimseyr de alım fırsatı vermez.O günler de gelir mi ?
İnşallah gelir
23 Mart 2021
Turgg122.20
hayret bugün düşmücek galiba amk kağıdı:(
O kadar emin olmamak lazım açılışı acemiler kapanışı ustalar yaparmış.
Bence bir süre bist denen bataklıktan çok fazla beklenti içersinde olmamak lazım.
Ne çıkarsa bahtımıza...
Sadece bildiğim anladığım çoğu turgg yatırımcısı öz kaynak kullanarak alımlar yapmış.
Kredi ve zorunlu satışlar bizim yatırımcı profilimizde olanları etkilememiş bu güzel en azından riski yönetme kısmında 1 doğru var.
Twitci ınvestung telegram yatırımcısı olan heyecanlı kütlede vazgecerse önü belki açılır.
Tabiki bu bahsettiğim temelden bağımsız takas ve trader profili üzerinden yapılmış bur yorum analiz.
Ben biraz basit bakiyorum. Hisseye tekrar 150'li rakamlardan geri girerken kafamda ulasmasini umdiugum belli bir rakam vardi. Dolayisyila ornegin an itibari ile hisse 200 olsa da 100 olsa da benim icin farketmiyor. Hissenin edecegi deger belli ama zaman da belli. Zaman belli derken tarih demiyorum, imarin tamamen onaylanmasindan bahsediyorum. Velhasil, ara fiyatlamalara takilmanin bir manasi yok. Ha olur da imar cikinca, hayal ettigim rakama gelmezse, o zaman kismet buymus demekten baska da elimden birsey gelmeyecek. herkese selamlar, saygilar.
Dün ve önce ki gün alınan mallar bugün gelene verilir kısa zamanda iyi para yapabilene ...
Şuracıkta biraz dikileyim... :) Belki uğurlu gelirim :whistling:
https://i.hizliresim.com/fRBgkG.png
Adamlar kanal ist imar işini bitirdi biz hala bekliyoruz...
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malesef cuma itibarıyla ilçe belediye meclisten geçmiş binlikkeri hala ibb ye yollamamıştı.
Ben anlamakta zorlanmaktayim hazır olan planlar meclisten geçmesine rağmen bunlar hala ibb ye neden gönderilmiyor.
Bu gidişle nisan da yalan olmuş olacak .
Detaylı bir bilgide veren malesef yok herkes birbirine topu atmakta.
Malum ibb imar komisyonu gelecek olan planları inceleyip raporunu yazıp ibb meclisine yollayacak ve oylanıp askıya çıkacak ve 1 ay askıda kalacak.
Bu kadar yolu bakalım kaç ayda alacağız memleketin bürokrasisinden artık nefret ettiydiler.
https://s8.directupload.net/images/210403/jsqym2k7.jpg
22-26 mart takası
Günaydın Neler oluyor ?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
belli ki var bir gelisme...hayirlisi bakalim...
tavanda 85bin alici...
inanmıyorum saka gibi. Dun saat 5 te yarisini satmistim baska bi hisse dikkatimi cekti diye. Bi actim 5 dkda tavan olmus .vay arkadas. Neyseki yarisi duruyor
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 ay sonra ilk kez satayim demistim bi de yaa :(
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayin joker uzulme, bunlar hep basimiza geliyor. Bak gectigimiz ay bende celebi vardi, fiyati 150 civariydi. O sira Turgg de 150'lere geri cekilmisti. Dedim Celebi duruyor buralarda, Turgg'nin potansiyeli var. Sattim Celebiyi Turgg aldim. Sattigimin ertesi gunu Celebi tavan yapti ve seriler devam etti. Tur 120 kusurlere gelirken, Celebi 300 kusurleri gordu. Yani nasipte yoksa olmuyor, uzulme, baska bir yerden kapi acilir insallah...
iyi dileklerin için teşekkür ediyorum abiii.. hiç satma niyetim yoktu.ekranları bile kapamıştım bayadır nerdeyse. klağıma bi hisse geldi o da tavana yakındı uzun zaman sonra ilk kez satayım dedim. ki tüyoyla iş yapan birisi de değilim asla ama neyse kısmet diyelim artık. abii sendeki miktarlar tahtayı bozuyordur sen satınca uçması normal,bizimki öyle de değil ki :) neyse yarısıyla devam
Aylar sonra yüzümüzde tebessüm oluştu, şükür. Devamı gelir inşallah. Turgg, son 8 yıldır ne büyük imtihan oldun ömrümde.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son durum nedir acabaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7283b86b5c.jpg
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi hepimize yine geçmiş olsun dün alanlar yen8 alıcılara itelemiş kısır döngü devam 1 saatte çok yüksek işlem.hacmiyke hemde normalde gün de olan işlem 1 saatte olmuş tepeden aşağı 14 tl fark var adamlar yine keriz kitlemesi yapmışlar hayırlısı.
Bir sürü küfür eden çıkar birazdan.