5.20 üzerinde kapatır mı. Sürpriz beklenebilir.
Printable View
5.20 üzerinde kapatır mı. Sürpriz beklenebilir.
Doğru tespit yöntemi değil. Sana bulaştığı an ateşin çıkmıyor ki belki 7 gün sonra çıkıyor belki 10 gün sonra. Yanlış tespit yöntemi.
Nisan ayı bitmeden hiçbirşeyi açamazlar Mayıs Haziran ayını bile gözden çıkarttılar. Bilgi.
Geçen haftadan beri küçük esnaf gergin dostlarımdan bazıları kredisini ödeyemedi gerilim hat safhada. Diğerleri çoktan kavga çıkarttı bile. gittikçe kötüye gidecek.
kırmızılar iyi destekliyor endeksi.bu ortalamalar (89000) biraz daha dayabilirse yukarı gitme isteği oluşacaktır.
yeşil ortalama üstü yeşilimsi endeks bekliyorum 94000 e kadar.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a344939d83.png
Saygı duyarım. O zaman altında kalırsan uzun vadede her zaman kazanırsın. :oleyo:
Unutmamak lazım Hz. Albert'inda yanlış hesapladığı kuantum evreni var ki bilemediğimiz şeyler sonumuzu getiriyor.
Aslında orada var bizim algımız yetmiyor. Halkbankı kimsenin 14 liradan buralara düşeceğini görememesi gibi. Pardon 1 kişi hariç.
Virüsün insanlara bu kadar etki yapacağını kimsenin görememesi gibi. 1 kişi hariç Hz. Li Wenliang.
94000 hareketi olursa sanki bu İŞCTR üzerinden olacak.niye bu kadar geri kaldı?
saatliklerde 10. dibini yaptı nerdeyse :)
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...32652ea4fc.png
Uluslararası Uzay İstasyonunda kaç ülke kaç milletten insan var. Ne güzel çalışıyorlar. Dünyaya hiç inmezlerse hastalıktan etkilenmeyecekeler.
Belki biz göremeyeceğiz ama birileri farklı galaksilere gidecek. O zaman dünyada kalanlar helak olacak.
Dünya tek devlet olmalı. Kararları bilim adamları almalı. O zaman siyasi görüşler farklı ve 2 ülke arası ilişkiler olmaz.
Kuş türkiyeden yunanistana uçabiliyor ama insan gidince hop sınır var deniyor. Saçma değil mi. Virüs sınır dinledi mi.
Dini görüşlere karar alınmamalı. Din ahlaki kulvarda yürümeli.
Ben desteklemiyorum. Bence faizler serbest bırakılmalı. Faiz bir ekonominin aracıdır amacı değil.
Bende para var. Arkadaşım şirket kurdu parası yok ama şirketi kazançlı olacak.
Ben bankaya veriyorum paramı bankada arkadaşımın şirketine kredi veriyor.
Hepimiz kazanıyoruz. Burada banka riski satın alıyor. Ben bankaya devlet hizmeti kamu hizmeti yaptığı için güveniyorum.
işte sen bu dönen akışı manuel değiştirirsen Ben gider dolar alırım. Arkadaşım bankadan parayı uygun şekilde bulamaz.
Zincirleme olarak ülke ekonomini bazı yönlerden kitlersin.
Bozmamalarını nedeni faiz düşük yüksek olması değil. Müdahale yapılması swap, kur, borsa, viop, tüik vb...
Bak halkbank ucuz NEDEN bankanın kendisi almıyor. Alsın fon olarak satsın.
Hadi halkbank davalık THY ? ISCTR ? ya digerleri...
ekonomi yönetimi yanlış bu kadar basit. Bana versinler 3 ay sonra doları 4 liranın altına çekerim yıl sonu 2 lira olur.
5.16 yı görmüş hayret. Başına taş mı düştü dlyecem ama hAtasını hemen telafi edip 5,06 ya çekmiş😂
Boşuna demiyoruz kumarhane diye bu borsaya, disaris -3 ortalama, şu yapılan hareketlere bak, daha 1 hafta önce dax a göbeğinden bağlı BIST, -0.05 düşse tepki veriyordu. Pala'nın işine nasıl gelirse o.
Bu kâğıt kadar sahipsizi yok. Ortalik mali
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aglak aglak herkes internete dokuldu. Rapor alip internete salinmasi lazim insanlarin.
Mantiga bak sanki ben olduruyorum insanlari, vebali varmis. Gidin sanki sokakta her gordugunuz hapsirani yalayin dedim.
Tedbirini alirsin, hijyenine dikkat edersin, gerisi ne olacaksa artik olur. Cazgir cazgir her yerde korku pompalamak nedir xtirik bir virusten.
Bu kafayla gidilirse 2 yıla anca biter bu iş. Sonra ne ekonomi kalır nede bir sey. Kontrollü yayılım şart. Gribe bile çare bulamayan saglik sistemi bu konuda bir sey yapamaz. Anca semptomları hafifletmeye calisirlar. Tek kurtuls yolu kendi bağışıklık sistemimiz. Benim gözümde dünyanın en asagilik firmaları ilac firmalarıdır. Ne öldürür ne yaşatırlar. Kendilerine bağımlı bir sistem yarattılar. En cok parayı da bunlar kazaniyor
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya hakikaten bende çok sıkıldım bu virüs meselesinden .zaten akşamdan sabaha kadar virüs haberi izliyoruz. Sokağa çıktığımız da maskeli insanları gördükçe hiç unutmuyoruz virüs meselesini bir de burda hatırlatmayın. 6 70 den bi tarafıma girmiş Halkbank Zaten ikinci kez. Napıyım satıyımmı burdan. Giren girmiş kol gibi. Usulca bekliyoruz işte napalım. daraltmayın daha beter olacak deyip sürekli yeter
6000 puanlık kırmızı dörtgen ...10000 puanlık büyük mavi dörtgen...92000 üstü kırmızı katlasa 98000 olur.mavi katlasa 102000 olur.hemen olacak değil tabi,zamana yayarak.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...403e1f035e.png
Nedir şimdi bu hareket anlayan beri gelsin, 92 aç, 5.03 yap, millete şort açtır (ben dahil)… dünya -3.5 iken dalga geçer gibi + ya geç, 5.16 gor sonra 5.02 ye geri gel, biz Metro, cemas yatirimcisi değil, bu ucuz hareketler ve bu kumarhane usulleri ile bu ülke sittin sene gerçek yatırımci ve kalkınma sağlayamaz. Şark kurnazlari sizi.
Anketi burda. Oy kullanalim: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=42904
işc nin derdi nedir bu kadar tepkisiz
işbank 10 milyon bağış yapmış .. Bağışla solunum cihazı video laringoskop, maske, tulum, eldiven ve benzeri malzeme/teçhizat tedarik edilecek.
Bizim hatun soyledi.
Arkadasi devlet bankasindan aldigi krediyi oteletmek istemis.3 aylik parayi diger aylara dagitmislar ve acayip bir faiz uygulamislar.Arkadasi da oteletmekten vaz gecmis. Yani ucuz para falan yok benim anladigim.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
666 işin mi yok ortak ..:)yapacak anket mi bulamadın
Admin kapatti bahriyeli, onlar yasaklayacak sanmis. Halbuki bruce'un da dedigi gibi gina geldi bu virusten, biz yazmayi keselim artik diye dusunmustuk.
Bu tarihten itibaren ben korona ile ilgili hicbirsey yazmiyorum. Okumuyorum da. Dunyadaki vaka sayisina bakarim ancak arada.
ben de koronoyla ilgili yazmıyacam.
ama coronoyla ilgili yazarım
Cheers O zaman...Salute...
https://www.blogsicilia.it/wp-conten...ira-corona.jpg
Geri alım buralardan olursa daha iyi olur isterimki Milli bankamız hisselirini ucuzdan alarak satanı pişman etsin alanı abad .
2-3 kademe oynayanların oyuncağı elinden alınmalı.
Ziraatin alımları güzel umarım kalıcı portföy yatırımıdır.Ziraat Bankası Halkbankın abisi.Destek olmalı.
666 ortağım, kredi ertelenmesi yüksek faizle yapılıyor, arkadaş yazmış, bu erteleme COVİT19 (corona yazmadım) yüzünden geldi. Para piyasalarında etkileşim kacınılmaz. BU yüzden dünyanın gündemi COVİT19 bizim sacımızı tarama lüksümüz yok. Bir şekilde bilgilendirme var, karar alma bireysel. Oldukca kıymetli bir topik haline geldi, bankamız var, ucağımız var, marketimiz var, yer hizmetleri var, ikram var. Dahada güzelleşecek. İmkan oldukça kıymetli bilgilerinizi her zaman bekleriz.
Ziraat bu uctur bayagi bir destek atiyor Tombik, Halk, Vakif ve Asel'e. TVF oldugunu zannediyorum artik.
CDS 574, neydi bu CDS, ülke risk primi gibi bir şeydi. Bu rakam en son ne zaman görülmüş bulamadım valla.
Muahahahaha. Hemen bir loophole bulmusssun KIZILDAG.
Kuresel isinmadan penguinler bile ucmaya baslamis: https://www.youtube.com/watch?v=UNEuIZ0Vwmg
İnternette çöktü. 666 bed dua mı ettin yoksa.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynı konu 4 farklı arkadaşımın başına geldi.
1. devletten yazı gelmedi dediiler. vazgeçti ötelemekten. hiç ödemedi.
2. öteleriz ama aylara bölerek şu faizlerde. vazgeçti ötelemekten. ödedi.
3. ay öteleriz ama bir miktar para alırız sonrasınada şu faizle. vazgeçti ötelemekten. bir kısmını ödedi gerisi faiz işliyor.
4. ötelemeyiz dediler. arkadaşımda ödemiyorum dedi normalde ödemesi gerekenide ödemedi. kapatırım firmayı diyor.
Buradaki en travmatik olanı arkadaşımın devletin öteleme sözü vardı diye bize artislik yapıp ötelemeyeceğince kapatırım firmayı demesi olmadı borç takmayı düşünüyor. şaka değil.
sadece bu değil bankalar ve diğer değerli varlıklar.
Abd Fed para basıp varlık alımı yapıyorya Bizim Merkez Bankası ne yapıyor.
Bana devretsinler ülkeyi 3 ayda şahlandırırım.
Resmi olarak nereye başvurabilirim ? Merkez bankasının yönetiminde 1 numara olmak istiyorum. :oleyo: