kaşıntı bastı benjamin şeyini shortlasak para verir mi yav :oleyo::oleyo:
Printable View
kaşıntı bastı benjamin şeyini shortlasak para verir mi yav :oleyo::oleyo:
Dövizde ön yükleme yapıyorlar ama döviz artınca enflasyon oluyor, maaşlar enflasyona endeksli, bir süre sonra yine döviz düşük kalıyor. O arada ekonomide hareket oluyor ama çoğu spekülatif ve kısa vadeli.
Ben de döviz artınca fiyatı artmamış şeylerden eksik var ise alıyorum ama üretici stok bitince yeni fiyattan koyuyor bir süre durgunluk oluyor vs.
Ekonomi küçük olsa bununla idare edilir ama büyük ekonomide artık öngörülebilirlik ve stabilite çok daha önemli.
Hiç Almanya’ya gittiniz mi.
Çalışanlar nasıl çalışıyor.
Kan ter içinde valla.
Ben burada görmedim öyle bişi
Döviz alanlar ellerindeki eritince faiz artar bence onlar da bellidir. Rekabetçi Kur uygulamasını bilenler faydalanmıştır.
En ciddi şirket bile bilgileri gizli tutamıyor, şirket sahibinin oğlu babasından aldığı bilgiler ile oyun oynuyor.
ABD sistemi acımasız, mesela yalan beyanı af etmiyor, çok insancıl değil ama şimdiye kadar iş yapmış.
Biri DENCM hissesine yazmış, bir arkadaşının haberi olmamış dönüşümde çok zarar etti ne yapabiliriz diye.
MKK'da aracı kurumlarda herkesin telefonu, emaili vs var, durumu bildirmemeleri ilginç.
Idam tartısması tekrar basladı .AB ye giris sartı.Fakat zaten iki taraf ta istemiyor gibi.YTD
Bugün palayı tokatlayan yok mu? Yaprağı yerken iyi, sapına geldin mi, meee mee:)
İdam vs cahil adamı korkutur. Bu çağda artık eğitimli insanların önünü nasıl keseriz onun yolu aranmalı. En büyük hırsızlar silahlı olanlar değil evrak çantalı olanlar diye söz var. Usulüne uygun vurgunun önüne geçilmeli gerçi usul filan da dinleyen yok. Trump vergi ödememiş kanunun verdiği bir hak amortismanlar vs var ödemedik diyordu konuşmada, o seviyeye gelmek için bile önümüzde çok yol var.
AB zirvesi basladı gecen hafta virus yuzunden ertelenmisti YTD
Burnuma pis kokular geliyor.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
palayı, tokadı bılmem de ... su pay vadelılerı acandan allah razı olsun... keske daha cok senedın de vadelısı acılsa, ımkb 100 toptan acılmalı bence... en azından 50'yı tamamen acmalılar gelecek sene...
burdan yetkılılere seslenıyorum...
şöyle bir gerçek var 2 milyar dolar daha satıldı...
nerden satıldı kamu bankaları üzerinden...
ekle 2 milyar doların zararını kamu bankalarının üzerine...
çok çok riskli kamular dikkat edin derim...
Tüm longları kapattım 129.700den.
endeks üst banda sürtüne sürtüne gidiyor...
kaportayı çizdirecek yakında...
https://i.hizliresim.com/sZ4mHj.jpg
2 gündür resmen sinek avlıyorum yani o kesin.
mevcut durumda shoırt yapabilen varsa valla bravoo derim.
dün 1.276 dan shortladım. herif onu dürüp boru şekline getirdi şuan duruyor ama henüz atraksiyona girmedi. sadece bekliyor... :he:
poz u kapatırsam dürülü şey girer. beklemeye devam.
en geç haftaya çarşambaya kadar onu 1270 den okuturum ben.
belki de daha erken.
bakıcaz artık.
iş nasrettin hocanın hikayesine döndü sise isc hesaplaması...
kedi burdaysa ciğer nerde ciğer burdaysa kedi nerde..
sise 22 milyarsa isbankası nerde...
https://i.hizliresim.com/slZoRE.jpg
Sabancı Hollanda'da çimento şirketi kurmuş, yurt dışını oradan idare edecekmiş vs.
SISE de yurt dışını daha iyi yönetmek için Hollanda da şirket kurar ise şaşırmam.
ISCTR de Ziraat alımı etkin.
Bence önce badem sandılar şimdi emekli parası olduğunu düşünüp geri alıyor olabilirler.
en ucuz ve mantıklısı bankalardan işbankası bence...
şöyle bakarsak ay başında emeklilik fonlarına mal devri... :)
Şu an mal yıkıyorlarsa kısmi bile olsa, geçici tepe kadar olur buralar..
Ancak Amerika almaya devam eder ve Dolar az daha gevşerse 131X ara mıknatıs seri devreye girer..
Aşağıda 1270 bölgesi destek malum..
kozaa cı gelir birazdan...
otunuda yedim,
sapınıda yedim. (2018 de ne yediğimi herkes biliyor)
hiç meeeeeeeee lemedim.
0 dan tekrar buralara geldim.
bu günkü işlemler.
buraya yazmaya ve okumaya vaktim yok.
arada açıp 3-5 şer sayfa atlayarak sona geliyorum. çok kişide engelli zaten bende.
ABD'de Senato Komitesi Facebook, Google ve Twitter CEO'larını ifadeye çağırdı-Bloomberg HT
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse pozisyonu sıfır. Bekleme flat devam su dkdan sonra.