İçişleri:Soylu SBK'nın uçağını kullandı iddiasına yanıt verdi. '' Uçak Söğüt Havacılık'tan ücreti karşılığı kiralandı''
Dikkat çeken şirketin kestiği fatura elle yazılmış....
Printable View
İçişleri:Soylu SBK'nın uçağını kullandı iddiasına yanıt verdi. '' Uçak Söğüt Havacılık'tan ücreti karşılığı kiralandı''
Dikkat çeken şirketin kestiği fatura elle yazılmış....
HSBC,
- Halkbank hedef fiyatını 4,0 TL'den 3,50 TL'ye ve tavsiyesini 'tut'tan 'azalt'a indirdi #HALKB
- Vakıfbank hedef fiyatını 5,0 TL'den 4,0 TL'ye indirdi ve tavsiyesini 'tut' olarak korudu #VAKBN
Elvan:
-Tedbirler konusunda ilave adımlar atmaya devam edeceğiz
-Aşılamada son haftalarda önemli bir ivmelenme söz konusu, bu durumun çok kısa sürede turizm başta olmak üzere hizmetler setörüne canlanma getireceğini düşünüyorum
-2. çeyrek için çift haneli bir büyüme bekliyoruz
Elvan: Şubat yaptığımız düzenlemelerin de etkisiyle altın ithalatında önemli yavaşlama görmeye başladık, iç talebin kontrollü devam etmesi ve turizm gelirlerinin artması şartıyla cari açık tarafında bu sene sorun görmüyoruz
Elvan:
- Yatırım için daha az belirsizlik, dolayısıyla fiyat istikrarı şart
- Merkez Bankası'nın fiyat istikrarına odaklı kararlı bir duruş sergilemesi çok önemli
- Disiplinli ve öngöürlebilir politikalar enflasyonla mücadelede başarı getirecektir
Elvan: Matrah artırımı düzenlemesi yaptık, 2016-2020 yıllarına ait gelir vergisi, kurumlar vergisi, gelir, kurumlar, stopaj ve kdv vergileri için matrah artırımı yapılabilecek
İlginç.
Refaba'lık olaylar.
https://www.youtube.com/watch?v=LSEb8qSAEwo
Kanalı yapacam der ise 20 tane yedi tepeli şehrin hangisi olduğu ortaya çıkar.
https://www.youtube.com/watch?v=Q6ChAs5Cyuw
Takibimde merak etmeyin,ama Haluku sevmem,iyi araştırmacı ama yetersiz...Mu zaten ilgilendiğim konu...Geçmiş tarihlerin sırrı birgün mutlaka ortaya çıkacak,ama engelleme yapılıyor insanlık formu gelişmediği için ve hala primat aşamasındayız,yada öyle olmamızı istiyorlar:wave:
Bir yöneticimiz koyun almıştı. Eskişehir denince diğer bir yöneticimizde coin almış mıdır diye merak ettim şimdi.:kahkah::kahkah:
yaşı uygun olanlar hatırlarlar.. 80 li yıllarda BANKER olayı vardı..iyi geitiri veriyordu başlarda.. sonra dönmein maliye bakanı BEN OLSAM BANKERE PARA KAPTIRMAM dedi ve zaten çökecek olan sistem hızla tepetaklak gitti.
hala bunlara para kaptıranlar var ya...ne demeli bilemiyorum..
HARİKASINIZ KIZLAR
TÜRKİYE 3-JAPONYO 0
Bronz madalya geldi.
Abdülkadir Selvi, Erdoğan “İngiltere ve ABD’de aşılar ücreti” diyerek aşıların ücretsiz olduğunu söylemek istedi.
Zaytung!
Kime hitap ettiğini biliyor.
Yarın 3.köprü bağlantı yolu inşaatının temelini atacak, kanal İstanbul temeli attık diyecek .Tebası belli yemeye hazır.
Elazığ ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı: Bingöl - Kiğı’da saat 21:28’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır