https://youtu.be/3YI3W-JXIFI
Tevrat Kıraatı...
Printable View
https://youtu.be/3YI3W-JXIFI
Tevrat Kıraatı...
Pakistan’da sadece 6 haftalık ithalat rezervi kaldı. Halk, hükümetin el koyma ihtimaline karşılık bankalardan paralarını çekiyor.
Pakistan, Sri Lanka olma yolunda…
Alıntı:
Erdal Sarızeybek
@E_Sarizeybek
30 yıl hem masada hem sahada,
17 yıl araştırma, göz nuru, emek..
Artık gizlisi saklısı kalmamış bir siyasette,
TEĞMEN olarak Türk Milleti'nin yüreğinde sevgiyle yer alıp şerefli bir Türk subayı olarak yaşamak varken,
Döneklik yapmanın,
Şerefsizlik olabileceğini kimse unutmasın!
Döneklik değil. Teğmenin sorusuna cuvap vir. Chp'ye oy vermeyin.Alıntı:
Mehmet Ali Çelebi
@celebimehmeta
Haddini bil albayım asıl ********lik iktidarı değiştirmek uğruna FETÖ'ye PKK-Öcalan severlere sarılmaktır.
Genel Başkanından Cumhurbaşkanı olmaz diyen HDP'ye sesin niye çıkmadı?
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
·
31d
Deva Partisiʼnde şu ana kadar gördüğüm tek başörtülü kadın Ali Babacanʼın eşi.
Lafla peynir ekmek gemisi yürümez.Alıntı:
🔴Cumhurbaşkanı Erdoğan: " Terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Güney sınırımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bir hat kurma kararımız bakidir."
rxpu
@r_x_p_u
·
3d
Rusya'dan son 10 günde giriş yaptığı iddia edilen 4.4 milyar$'ın seçime daha yakın bir zaman penceresinde müdahale amaçlı kullanılması olası. Seçime kabaca 200 işgünü var.İş günü başına 300m$ satış ile seçim öncesi kuru 24TL-26TL'nin altında tutabilmek olasılıklar dahilinde.
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
·
2d
📌 Rusya'nın Ulusal Refah Fonu rezervleri 12 trilyon rubleyi aştı.
https://www.dunya.com/kuresel-ekonom...-haberi-665805
Ahmet Rasim Küçükusta
@drahmetrasim
·
14s
Pandemi sayesinde "bilim, bilim" diye ortalığı ayağa kaldıranların "ne kadar değerli bilim adamları†oldukları ortaya çıktı.
Bu adam Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birinde Covid servisini yönetiyor. Yazdiklari dogruysa korkunc. Aşı olurken en büyük güvencem önce doktorların olmasıydı. Önce bütün sağlık personeli aşılandı. Halen ne olduğu da belli değil. Sağlık Bakanlığında bütün veriler var. Aşilama başlarken sadece bir kaç doktor konusuyordu. Simdi cok sayida doktor konusuyor. Saglik Bakanligi asi olun diyorsa, ası karsitlarini niye konusturuyorlar?Alıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
Bugün 5 aşılı bir hiç covid-19 olmamış bir doktor hanımın 5 aydır süren beyin kanaması sonrası sürecinin öyküsünü dinledim çok üzüldüm. Evet üçüncü aşıdan sonra baş ağrısı ve kusması olmuş. Sonra felç!
Bu yaşananlar fecaat fecaat.
Bu da tvlere çıkarılıp aşı propagandası yaptırılanlardan.Alıntı:
Semih Tareen
@virusfantom
·
6s
Çeşme/Alaçatı’da doğru dürüst metal barı var mı? Rock bar da olur mecbur kalırsam
🔴 FBI, Donald Trump’ın evinde arama yapmaya başladı.
Hadi ordan...zibidi...Alıntı:
Fikri Sağlar
@dfikrisaglar
·
8s
Türkiye 103 yıl önce olduğu gibi ciddi bir yıkımın eşiğinde ve ülkeyi yine CHP kurtaracak.
Hiç endişeniz olmasın.
Alıntı:
yaman
@yamany77_
·
3d
Fikri, o iş bitti. 15 Temmuz'da bu ülkeyi ucurumun kenarından aldılar. Siz yapabiliyorsaniz kendi içinizi temizleyin. Din kisotculuk oynamayın, yüreğiniz kalbiniz doldurmaz.
İlkgül Bozoklu
@lkgl54282523
·
12s
Plandemi başlamadan hemen önce, tüm illerin girişindeki nüfus bilgileri silindi, neden...!?
Alıntı:
Sizlere muhtemelen birçoğunuzun bizzat yaşadığı bir hikaye anlatacağım. Sabah Yenikapı’da deniz otobüsünden indim. Çıkışta sekiz on tane taksi bekliyor.Yanlarında bir grup şöför.Bir tanesi bana yaklaştı nereye bey abi dedi. Beni Edirnekapı’ya götürecek kimse var mı diye sordum +
Alıntı:
+ Abi bu taksiler Yalova yolcularını bekliyor sen bir zahmet şu geçenlerden birine biniver dedi. Sabah sabah tartışmayayım ya sabır deyip Aksaray’a doğru yürümeye başladım. Niyetim Saraçhanebaşı’na gidip otobüse binmek ama bir yandan da bakınıyorum bir taksi bulursam bineceğim++
+Laleli’ye sapan köşede baktım üç taksici durmuş çay içip sohbet ediyor. Selam verdim, biriniz beni Edirnekapı’ya götürebilir mi?Abi görüyorsun çay içiyoruz, dinleniyoruz. Afiyet olsun biraz bekleyeyim nasıl olsa bitmeyecek mi çayınız.Yok abi bekleme dediler. Yine ya sabır dedim+
+ Oruçgazi ilkokulunun önüne geldiğimde bir taksi durup yolcu bıraktı. Yanaştım , beni Edirnekapı’ya götürür müsün dedim. Buyurun deyince selam verip bindim. Dedim; tüm taksici camiasıyla ilgili menfi düşünüyordum ama demek iyiler de varmış. Fakat acele karar vermemek lazımmış ++
Imamoglu meseleyi 14 defa ukome ye götürdü. Neredeyse görev süresi bitiyor. Hic bir sey yapamaz.Alıntı:
+ Bozdoğan kemerine yaklaşırken baktım soldan gidiyor. Şehir tiyatrosunun yanından dönmeyecek misiniz? dedim. Haliç kıyısından gideceğim orası daha yakın. Allah Allah daha mı yakın diye yineledim. Evet abi dedi. Unkapanı dan döndük. Dedim şimdi beni dinle bakalım…+
++ Bak ben 1979’da ehliyet aldım. O zamandan beri araba kullanırım. Doğma büyüme İstanbul Fatihliyim ve 60 yaşındayım. Şimdi Bozdoğan kemerinden Unkapanına iniyorsun, ilerde de Ayvansaray’dan Edirnekapı’ya çıkacaksın. Şimdi göz göre göre nasıl burası yakın dersin. Yakışıyor mu?++
++ Ben kısa demekle trafik burada daha iyi demek istedim. Sabah saati Edirnekapı’ya doğru Fevzipaşa caddesi hep sakin olur, sen hangi akla hizmet bu lafı ettin, dedim..
Bilemiyorum acaba mahçup mu oldu, sustu. Neyse hızlı hızlı gidip beni Edirnekapı’ya bıraktı. ++++
++ Bir şehirde bu kadar meslek ahlakından nasibini almamış kişi ile beraber yaşamak hakikaten çok yıpratıcı. Tüm taksiciler böyle mi? Elbette hayır, böyle bir genelleme haksızlık olur. Ama taksici esnafı da aralarındaki çürük yumurtaları ayıklayabilmeliler. Yoksa işimiz zor…
Tayyip Erdogan en cok 2 defa ukameye götürür, sorunu bir sekilde cozerdi. Buna benzemez ne cetrefilli islerin icinden gecti Tayyip Aga. Hey gidinin heyyy. Millet o yuzden 20 sene oy verdi. Imamoglu tatil yapar.
Trump, açıklamasında, "Florida, Palm Beach'teki güzel evim Mar-A-Lago şu anda kuşatma altında, büyük bir FBI ajanı grubu tarafından baskın yapılıp işgal edildi, bu milletimiz için karanlık bir zamandır. Daha önce hiçbir ABD Başkanının başına böyle bir şey gelmedi." dedi ...AA
https://i.hizliresim.com/f1d3efl.png
Tamam bunların hepsi komplo teorisi de bu nasil bir hediye?Alıntı:
Gül Temel
@gulltemel
·
5s
Okültizmin liderlerinden olan, "Dogme et Rituel de la Haute Magie" adlı kitabında Baphomet'in görünümünü çizen Eliphas Levi: "Tapınakçılar Baphomet'e tapardı ve o, meclislere başkanlık ederdi." (Transcendental Magic, p:307)
İmamoğlu'nun aldığı hediye...
Kimlere hizmet ediyorlar?
Yalan ve korku imparatorluğu...
Nijerya Petrol Bakanı Sylva: "Nijerya'da her gün 400 bin varil petrol çalınıyor"...
Çin'de Şanghay kentinde, bugün sıfır yeni yerel COVID vakası bildirildi...Bir gün öncesi gibi 8 Ağustos için COVID-19 ile bağlantılı ölüm kaydedilmedi...
Berkant
@berkanty1406
·
8 Ağu
▪︎Özel kolejde okut,sonrasında Bilgisayar yazılımcılığı bölümünü kazansın,ardından lokantada sana yardımcı olması için yazarkasa başına koy.Müşterinin yediği 52 TL'lik İskender için uzattığı 100TL üzerini hesap makinasıyla hesapla. Ulan bu kadar okul masrafından sonra yıkıldım.
İstanbul’da 8 Ağustos’tan itibaren geçerli olmak üzere halk ekmek (259 gram) fiyatı 3 TL'ye çıktı.
Kaan Yılancıoğlu Doç. Dr. (Ph.D)
@drkaanyl
·
12d
#covid19 CFR 0,001 yani mevsimsel grip (Influenza) seviyesine indi, artık gripten fazla öldürmüyor diyorum, bana kızıyor! Bana değil #coronavirus 'e kız, neden daha az öldürüyorsun diye! Şaka gibi... 🤦
Kaan Yılancıoğlu Doç. Dr. (Ph.D)
@drkaanyl
·
10s
#COVID19 'dan hala insanların ölüyor olması pandemi devam ediyor demek değildir. Sigaradan, kalp krizinden ve kanserden de her gün binlerce insan ölüyor, bu sigara, kanser pandemisi var demek olmuyor! #coronavirus kaybolmayacak, hep var olacak, artık biz ona o da bize alıştı...
Trafik kurallarının uygulanmadığı ulkede devlet yoktur hayatın 24 saatine yayılmış kaos vardır aywaaa....!
Anlatılan olayda plaka ruhsat iptaline giden ağır cezalar, taksicilik yapabilmek için aranması gereken standartlar var mı?
Gece-gündüz trafikte yaşadığımız sinir bozucu ihlaller evimize, işimize, kısaca hayatımıza olumsuzluk olarak yansıyor.
Bir siyasi parti "bizi seçerseniz, onümüzdeki 5 yılda sadece trafik kurallarını geliştirecek ve uygulayacağız, bunun dışında bütçe denkliği sağlayacağız" dese ona rey vereceğim...
:hi:
Abi kurallar standartlar hepsi var. Bunlar uygulaniyor mu? Evet gecmise gore daha iyi uygulaniyor. Ama 5 sene once cok daha iyi uygulaniyordu. 10 sene once daha da iyiydi. Bozulma var.
Buradaki sorun otocenterda mafyöz, yuzlerce taksi plakasi olan kodomanlar. Bunlar Akp'li sorun bu.
İş yapacak adamin bunlari ezip gecmesi gerekiyordu. Imamoglu da yapar da bence onun bir acigi var. Diyelim ki, asiri yagis olacak, bu durum 1 hafta onceden belli, hangi saatte baslayacagi bile belli. Sehirde nereleri su basacak hepsi biliniyor. Adam o gun tatilde. Saka gibi. Açığı var, ona tatile git diyorlar, o da gidiyor. Başka açıklaması yok. Yoksa o koltukta oturan hemen herkes, simdiye taksi meselesini cozmustu. Sorunu bos koltuk bile cozer. O adama oy verilmez.
Gündeme Dair Her Şey
@gundemedairhs
· 1 sa
İsviçre Enerji Komisyonu Başkanı Luginbuhl:
Bu kış elektrik kesintilerine hazırlıklı olmalıyız. Halkımız mum ve odun stoklamalı.
KOR -TÜRK-
@KADlMLERDEN
Kitapları, yazıları ve programlarıyla, kendimi yetiştirmemde önemli rolü olan Erol BİLBİLİK, Alzheimer hastalığına yakalanmış; bakımevinde kalıyormuş ve hiç kimseyi tanımıyormuş.
Duyunca çok üzüldüm. Ne yazık ki kıymeti bilinmemiş çok büyük bir değerdir. Umarım sağlığına kavuşur.
https://mobile.twitter.com/tasvirsan...93087569412096Alıntı:
Tasvir Sanatları
@tasvirsanatlari
Eyüp Sultan Türbesinin kadim çinilerini çekiçle kıran kültürel miras düşmanının görüntüleri
Televizyon programında rumi motif üzerinden şeytan arandı. Türbenin gelenekli motifleri şeytana benzetilip adres gösterildi ve sonuç çok acı kaybettiğimiz hepimizin ortak değeriydi.
https://i.hizliresim.com/e5cecmh.jpegAlıntı:
Tasvir Sanatları
@tasvirsanatlari
·
1 sa
@tasvirsanatlari
adlı kişiye yanıt olarak
Muhtemelen kırılan parça bu olmalı. Gelenekli Sanatlarda genel tanımı ile “İşlemeli Kanatlı Rûmi” olarak bilinen bu süsleme sosyal medyada bir dönem şeytan kafasına benzetildi. Maalesef bir yıl içinde yok edildi.
İçimizdeki Şeytanlardan kurtulmak umuduyla.
..........................Alıntı:
Sürur Öztürk
@sururozturk
·
21d
Dincinin dindardan farkı budur işte. Cehaletten kaynaklanan dincilik, korkunç bir tehlikedir. Akıl hastası olduğu açıklandı. Hastalığı onu neden böyle bir tahribe yönlendiriyor? Geçmişte biri de bir sebildeki ya da türbedeki Musa mührünü İsrail bayrağındaki sembol diye sökmüştü.
Rahime
@rahimeaksahinn
·
1 sa
Sol ulusçu seğil enternasyonaldir, ulusalcılar solcu değildir.
Sol ulus üzerinden değil sınıf ve emek üzerinden tanımlanır.
Solcular lailk ve sekülerdir ama sekülerizm solculuk ve lailkik değildir.
TCnin projesi ulus ve modernleşmeydi.
TCtarihi hiçbir zaman sol ve laik olmadı.
Hiç boşuna olabilir mi? Bakalım başımıza neler gelecek? Aşı mevzuu, hastalikla ugrastigim, ilac kullandigim doneme denk geldi. Yoksa yaş tahtaya basmazdim. Ama covid gecirmedim. Gecirenlerde de ileride, aşı yan etkileri gibi etkiler olacaktir. Kanaatim boyle.Alıntı:
Bilgehan BİLGE
@OpDrBilgehan
·
47d
Boşuna mı aşı olduk diye soran arkadaşlara birinci ağızdan yanıt geldi.
Evet boşuna aşı oldunuz, olmaya da devam ediyorsunuz. Omicron, BA.4 ve BA.5 için geliştirilecek (!) aşı Ekim 2022'de emrinize amade olacakmış.
Gerçi o da boşuna olacak ama yine de siz bilirsiniz.
Yapilmasi gereken aşı olmayip, covidden yani insanlardan kacmakti.
Sorun, Esad'la masaya oturmadan çözülemez. Tayyip Aganin ve hukumetin en buyuk yanlişi budur. Kim oturacak masaya? Umit Ozdag mi?Alıntı:
Ümit Özdağ
@umitozdag
·
8 Ağu
İstanbul’da seçimi 13 bin oyla kazanan Kılıçdaroğlu hem Cumhurbaşkanı adayı olacağım hem AKP’nin bile 400bin civarında açıkladığı vatandaş verilen yabancı sayısı önemli değil diyor.Erdoğan 50 bin oyla kazanırsa suçlu kim?Vatandaşlık alanlar 10 Yil oy kullanmasın diyoruz, duymuyor.
Alptekin Dursunoğlu
@Alptekin_D
Kahrolası federaller Trump'ın evini basmış.
Adelina Sfishta
@AdelinaSfishta
·
4d
Türkiye; "IMF'den 6,5 milyar dolar borç alabilme sözü almış"...
🇹🇷🇮🇹🇨🇾
@tcsavunma
Bakanı Hulusi Akar:
İtalya için Arctic araştırma gemisi Türk MEB'inde sarı işaretli alana girmek istedi. Hayır dedik. 1 fırkateyn ile dışarı çıkardık. Girmek için Türkiye'ye müracaat etmelisiniz dedik. Ettiler. Dışişleri Bakanlığımız onay verdi. Takip ediyoruz.
🔴Harekat için son halka kaldı. Bundan sonra ne pahasına olursa olsun terör koridoruna müsaade etmeyeceğiz.
-Hulusi Akar
Gallup Küresel Duygu Raporu’na göre Türkiye, Avrupa’nın en sinirli ülkesi oldu.
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
53d
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu geçen hafta hükümeti eleştirdi. Bugün Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun şirketi Nuh’un Ankara Makarnası A.Ş. hakkında Rekabet Kurumu soruşturma açtı.
Bu iki konu arasında bağlantı var mı acaba?