bedava merkez parası...
https://i.hizliresim.com/1fent09.jpg
Printable View
bedava merkez parası...
https://i.hizliresim.com/1fent09.jpg
Kafalarındaki rakam döviz hesaplarının yarısı kadar çözülme ise onu takip edecekler..Yastık altı altınların yarısı ise o da ikinci hedef..Artık el yordamı dediğim bu ne kadar çözülme istiyorlarsa ona ulaşana kadar birim birim artacak..O büyük düşüşü de bu yüzden planladılar tekrar düşer biz bozduralım yukarı gelirse diye..ve bu yükselişin enflasyona etkisi umurlarında değil gözleri fırında..Ama kusursuz plan yoktur millet satmazsa plan bozulur..:oleyo:
Hicbisey olmaz piyasa bunlara guvenmiyo artik. Leylegin omru lak lakla gecer hesabi bunlarin ki:) SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BOFA iyi mal almış. Bakalım nereye almış
Memati için şey yakılmaz.
Hatiplik bunların yetişmesinde var.
Konuşmaya bayılırlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakalım bu sefer hangi kılığa girecekler.
Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
Kafalarındaki rakam döviz hesaplarının yarısı kadar çözülme ise onu takip edecekler..Yastık altı altınların yarısı ise o da ikinci hedef..Artık el yordamı dediğim bu ne kadar çözülme istiyorlarsa ona ulaşana kadar birim birim artacak..O büyük düşüşü de bu yüzden planladılar tekrar düşer biz bozduralım yukarı gelirse diye..ve bu yükselişin enflasyona etkisi umurlarında değil gözleri fırında..Ama kusursuz plan yoktur millet satmazsa plan bozulur..
Satmaktan ziyade alıyor insanlar. Bunu da MB raporları gösteriyor. Çal mayayı göle ya tutarsa...
Bencede şu an bizim millet aha dolar gidiyor diye daha da saldırırlar bakın görün yine 18-25 ler konuşulur.
Gözlerindeki ışıltıyı görüyor musunuz sn. bakanın bir daha bakın :kmk:
Asıl 13.50 - 14 üzeri hazinenin uğrayacağı zarara bakmak lazım deme kaç kişi girdi kur farkı ne kadar ödenecek gerçi üç aya daha çok var. Kur o zaman ne olur ne olmaz.
muhtemelen kur ihracatçının da istediği seviyeye geldi sıkıntı yok falan der. Bana sorarsanız da şuan için 12-13 arası sıkıntı yaratmaz. Ama yeni yılda neler olur göreceğiz. Enflasyonla ilgili marketçiyi sıkıştırmak dışında falan stratejileri yoksa enflasyon sıkıntı yaratır 2022 de.
Şey pazartesi açıklanacak enflasyon verisini fiyatlıyor olabilir.
14 olursa arabalara filan yapılan indirimler bindirim olarak geri gelir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen bir kanala çıkmıştı 5 dk dinleyim dedim maksat ışıldanalım..hiç bir ekonomik terim kullanmadı köy kahvehanesinde konuşur gibi..hoppala paşam Malkara Keşan..özel seçilmiş halktan biri..onu görünce fakir fukara biz iktidardayız meğerse diye düşündürmek istemişler..
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/po1g0pt.PNG
Güzel oldu
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...16#post5719916
Bugün en beğendiğim yazı :)
Ak yatırım bildiğimiz de CS ne ayak,
Uzun zamandı görmemiştik tabelada..bi de 4.sıradan giriyor..% yi de tam ayarlıyor uyanık..sayı takıntılı biri galiba :rules:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...33#post5708633
Altın hesabına kuyumcular girebilir. ltına kur garantisi vermek riskli ama TCMB'de altın çok olduğu için oranın artmasını risk olarak görmüyor olabilirler.
Bakan Nebati geçen sefer kur farkı + faiz vereceğiz dedi, muhtemelen düzeltecek, (ana para +kur farkı) ile (anapara + faiz) hangisi yüksek ise o verilecek deniyordu.
Akşam maliye bakanı var tv de
Biraz neşemiz gelsin :)
Zaten bunların kitle yıllardır bu kafada. Kendi ezikliklerini bunların yaşadığı şatafatla avutuyorlar. "Bizim kafamızdan insanlar nasıl da ele geçirdi devleti" diye düşünüyorlar. Sonra da Şey 7 TL'den 13 TL'ye çıktı diye halay tepiyorlar :halay:
Böyle kitlen olsun yüzyıllar boyu iktidarda kalırsın...
bu programın başarısız olduğu açık..çünkü döviz mevduatları artışa devam ediyor..o halde kısa vade dolar neden 18 in altında dursun..bunun izahını yapacak var mı?
18 iddialı bir rakam. Ben 10 liraya düşünce de yükseliş yönünde olabileceğini Yazdım ve yükseliş görünce de grafikler koydum. Ama 18 bir daha gelirse müthiş bir satış noktasıdır. Gelirse 14 lira üstü biraz çözülme başlar diye düşünüyorum. Yeni sisteme geçenler olabilir
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu gün için benim açımdan çok net olarak dolarda alış yeri: 9.70-9.40 aralığıdır.
Bu rakam her gün yükseliyor.mesela 1 ay sonra 10.70-10.40 gibi olur..kesişim nerede olursa DEM aracılığıyla dolara geçerim.Onun dışında işim olmaz.
..........13.40-13.80 arasından DTH lardan biraz çözülüp DEM e geçmesini beklerim.
bunlar beni bağlar.kimseye ne alın -ne de satın denilebilir.Herkes an itibariyle haklıdır.
FROTO vadelide geceye long pozda giren varsa, yarın biraz volatilite olabilir...
690 : KAP *** FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. *** FROTO *** Özel Durum Açıklaması (Genel)
Grev Kararı Alınması Hk.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Şirketimizin üyesi olduğu Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) ile Türk Metal Sendikası arasında yürütülmekte
olanToplu İş Sözleşmesi müzakere sürecinde, Türk Metal Sendikası tarafından tüm işyerlerimiz için uygulama tarihi
sonradanbelirlenmek üzere Grev Kararı alındığı Türk Metal Sendikası tarafından Şirketimize bildirilmiştir.Toplu İş
Sözleşmesiimzalanması amacıyla görüşmeler halen devam etmekte olup, sürece ilişkin önemli gelişmeler, ilgili
düzenlemelerçerçevesinde kamuya açıklanacaktır.İşbu açıklamamızın İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık
olmasıdurumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
-KAP-
Özelde işveren ve işçi sendikaları arasında bu dönem anlaşmazlık olur. Asgari ücrete kadar olan kısım vergi dışı bırakıldı, iş veren bunu kendine yontmak ister, işçi sendikası da bu hariç zam ister. Çimentoda da sözleşme süreci varmış.
Ocak sonu binlerce kişi işten çıkarılacak , 4250 lira bizi aşar diyo patronlar...
trollerini her kanaldan ( tv , internet, forumlar vb) halkın üzerine saldılar, sözde "tarafsız" görüşler sunarak doları bozup TL'ye geçeceklerini söylediler, her gün 7/24 "ben ekonomistim" kibrinin kutlaması yapıldı.. ama rakamlar çırpınışlarını net ortaya koyuyor..temel nedenleri çözmeden panik ve korkutma ile milleti hizaya çekebileceklerini sandılar..bir yılda 7.5 tan 12.5 seviyesi gelmiş durumda.. nerden baksan %70 civarı artış var seviyede ve bu düşmüş hali..
Nuriye haksızlık etmeyelim.Dolar 13.40 larda duruyorken, flama vs. göstermiş ve hedef 18.00 demişti.(Barışla yatfin. kanalında)
kanımca 13.40 tan 18 hareketi teknik hareketti.
3 ocakta 18 yılın en yüksek enflasyonu bekleniyor..aksi halde bazı kesimler TÜİK verileri sorgulanır, hatta mahkeme yolu açılır diye haberler de var..bu ise dolar tl de çok daha agrasif hareketlere sebep olur deniyor