Ölmeden şu 2:):)
Görsek nikoo Seninle Boğazda oltalar elimizde
Torik Avlar Şarap içeriz Güzel olur
svg
Printable View
Ölmeden şu 2:):)
Görsek nikoo Seninle Boğazda oltalar elimizde
Torik Avlar Şarap içeriz Güzel olur
svg
Mehmet Şimşek Gazı ile yarın endex % 3 yapar
diyorum
Ve görüşmek üzere veda ediyorum
svg
izleyici sayısı artınca hoşuma gitti bir anda 19
kişi olduk tekrar geldim heyecan var demek ki
svg
Motivasyonunuz düşük Ortaklarım
keyfime gelince yazıyorum Affedin beni Emekliyim
aklıma geldikçe yazıyorum Çakır Gibi net değilim
KY Yarın işe gidecek maaş alacak
onun bir kısmıyla da sasa alacak
Alınız Kardeşler Alınız Türkiyem BÜYÜME YARIŞINDA
Hipne Avrupa ve Amerika Dışında Daha Güzel Kardeşlerimiz Var
Ve Birlikteliklerimiz olacak
svg
uzun yazmaya çalışıyorum bir arkadaşım beni uyardı söyleyecekleri bir bir seferde yaz diye
ama ben matematikçiyim olmuyor aklıma geldikçe yazacağım
O arkadaşım hakkını helal etsin
svg
yarın endex iyi olacak tek diş ŞİMŞEK Geliyor
bi xêr hatî birûskê
Çoook sevgiler
Mehmet Şimşek Bey'in aniden görevden alınacağı gün, çökecek borsa için nakit biriktirmeye karar verdim. Geleceği bu şekilde satın alacağım:)
Bir haber gelecek sanırım pta tam kapasite devreye
alındı diye tahmin ediyorum
sasa bugün agresif tavırları ile dikkat çekecek
svg
Eski Başbakan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek Erdemoğlu Holdinge ait olan SASA'nın danışmanı oldu.
Basın toplantısına SASA danışmanları olarak eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve eski Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Turhan da katıldı.
Erdemoğlu hissesi için 80 lira demişti... bakalım haklı çıkacak mı :hah:
Buralardan 50 altına sarkarsa, geçen sene yaşattığı güven kaybını ararız diye düşünüyorum ama bekliyorum sinsi sinsi...
Bölündüğü günden bu güne yanlış şekilde bakmadıysam %27 kazandırmış Sasa Reğiz. Yarın da tavan giderse bir takım çılgın hareketler yaparım.
En son böyle tepeden aldığımda 7 ay terste kaldım yeheyeheh
45 maliyet... şeytan dürtüyor... ama yarın sabahı da görmek lazım galiba...
PD fena oldu korkutuyor
Ufak ufak satıyorum
Ytd
Aytunc bey ben anlamıyorum bu işlerden aklıma esince alıp aklıma esince satıyorum
Cesur Çakır beyi bekliyorum yorum için
Maliyetim 8 TL olduğu için ben biraz daha aceleci olabilirim satmak için
Kimse bana uyup alış satış yapmasın,ben acemiyim dediğim gibi
Bugün 3 milyar liranın biraz üzerinde işlem hacmi oluşmuş... muazzam bir rakam...
Küçük yatırımcı Sasanın tahtacısı sayesinde zengin oldu oluyor herkes sasaya hücum ediyor hergün kazanıyor tahtacı çok büyük hayır sever
Müthiş Türk Kızı’na Erdoğan Randevusu!
Hafize Gaye Erkan yaşamı ve kariyeri Merkez Bankası'nın başına geleceği iddiası sonrasında merak edilmeye başladı. ABD'de yaşayan ve en genç finans profesörüx unvanını kazanan Erkan'ın kabinenin atanmasının ardından dün ABD'den Ankara'ya geldiği öğrenildi.
YTD.
Sasa'nın tahtacısı çok insanı da zarar ziyan içinde bıraktı... Hisseyi tanımayan yatırımcıların dikkat etmesi ve iyi incelemesi, sonrasında ise kendilerinin karar vermesi şart...
Gene yara yara yükseldi Sasa, bakalım nerede hüsran dolu yatırımcılar bırakacak arkasında... Eski fiyat 152, 7 iş gününde %50 ekledi üstüne... Heyecanla izliyoruz gelişmeleri...
Dikkat komutan geliyor