Amiral e dikkat !/?
Özellikle Mart ayından sonra ...
BIST 100 ü 15.800 e taşıyacak !
Saygılar bol kazançlar.
Printable View
Amiral e dikkat !/?
Özellikle Mart ayından sonra ...
BIST 100 ü 15.800 e taşıyacak !
Saygılar bol kazançlar.
15 ülke turum bitti... hayırlısı ile SPK cezam da bitecek, saglık olur ise yola devam.
Piyasadan korkmayın ... Amiral başta olmak üzere , iyi holdingler ve bebek tahtalar ı biriktirmeye devam.
Piyasadan kormayın !
Saygılar bol kazançlar.
Ne 26 ymış be. Kıramadı bir türlü. İşholding kurulumu ne durumda. Açıklama yapın artık. Şenlik başka türlü başlamayacak.
Kotu bır gunu gerıde bıraktık. Yarınımız bugunumuzden ıyı olsun.
%150 bedelsiz haberi geldi,yarın nasıl olur acaba
enflayon muhasebesi işi çıktı
2025 te bankaları nasıl etkiler.
bilamço işi değişiyormu.değişmiyormu
olumlumu.olumsuzmu.
karlara yansıması nasıl olacak.
olumlumu olumsuzmu. olacak.
yoksa kar ortada.
2023 yılı malum çok yüksek karlar bekleniyor.70-80 milyar gibi.
bu enflasyon muhasebesindede aynı karlar gene çok yüksek olurmu.değişmezmi.değişirmi.
2025 yılında enflasyon muhasebesine göre banka bilançolarında karlar yüksek çıkarsa banka hisselerinde daha yüksek hedefler görülür gibide.
benim bilgim kıt.
bankaların karlılık durumları aynen yükseler devam edecekmi.
bilen varsa bu durumda ne olur.ne olmaz.
bankalarda karlıkta aynımı kalir.
iyimi olur.karlık olumlumu etkiler.etkilemezmi bu durum.
özel bankalarda karlar malum çok yüksek.
gene yüksek karlar devammı.
temettü ve bedelsiz sermaye artışları ile ödenmiş sermayelerini 25-30 milyar tl civarlarına çıkartmaları olumlu olabilir.
beklentisi var bende..
150 bedelsizi var.malum.
temettü verirmi vermezmi.vermeside lazım.
fk ya bak kara bak.fitalamaya bak. dipteler karlarda müthiş.
karar vermek zormu.zor.
bilgisi olan varsa küçük yatırımcılara genel bilgi lazım.
....ytd
Hocam yazdık ya işte.
https://youtu.be/aGSKrC7dGcY?feature=shared
KUYRUĞA GİRDİLER
ISCTR
- IS BANKASI (C)
Alış
25,360
TL |
Satış
25,380
TL |
Saat
*Yapı Kredi Yatırım, ISCTR-İş Bankası C için hedef fiyatını 29,5 TL'den 34 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
ISCTR
- IS BANKASI (C)
Alış
25,360
TL |
Satış
25,380
TL |
Saat
*Şeker Yatırım, ISCTR-İş Bankası C için hedef fiyatını 32,5 TL'den 38,95 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
ISCTR
- IS BANKASI (C)
Alış
25,360
TL |
Satış
25,380
TL |
Saat
*OYAK Yatırım, ISCTR-İş Bankası C için hedef fiyatını 32,08 TL, tavsiyesini "endeks üstü getiri" olarak korudu
Sular yükselince Balıklar Karıncaları, sular çekilinceyse Karıncalar Balıkları yer
basarinin yolu:
burasi borsa bofaya kim korsa :)
KAP: [AKBNK AKCNS ALARK ALKIM ANGEN ARCLK BAKAB DOAS ECZYT EGPRO EGSER ENKAI EREGL ESEN GARAN GENIL GENTS GMTAS GWIND ISATR ISBTR ISCTR ISDMR ISKPL KARTN KLKIM KONTR KRVGD LOGO LUKSK MACKO MAVI MERCN NATEN NTGAZ OBASE OTKAR PCILT SDTTR TATGD TLMAN
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1241161
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8d182737d065c4
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8d182737dd65c5
BIST Pay Endeksleri 2024-01-17
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti dikkate alınarak yapılan BIST Temettü Endeksleri dönemsel değerleme çalışması tamamlanmıştır. Yapılan dönemsel değerleme sonucu, Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü tarafından BIST Temettü ve BIST Temettü 25 Endekslerinde 01/02/2024 - 30/04/2024 dönemi için Ek'te gösterilen değişikliklerin yapılmasına karar verilmiştir.
Moody's 17 Türk bankasının görünümünü pozitife çevirdi -AA
Moody's 17 Türk bankasının görünümünü pozitife çevirdi
WASHINGTON (AA) - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 17 Türk bankasının kredi notu görünümlerini "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
Moody's Türkiye'nin kredi notu görünümünü yükseltmesinin ardından Türk bankaları için not değerlendirmesinde bulundu.
Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, Türkiye'de 17 bankanın not görünümünün "durağan"dan "pozitif"e çevrildiği belirtildi.
Moody's, 12 Ocak'ta yaptığı değerlendirmede, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirmişti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Arkadaşlar selamlar, bir şey sormak istiyorum, iş bankasında neden a grubu b grubu c grubu var? Olay nedir tam olarak bilmeden soruyorum ve diğer hisse forumlarına da aynı şeyi yazıyorum. Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Eyvallah hocam, gerçekten yok galiba, internette de araştırdım bulamadım. Benim asıl merak ettiğim borsada hisse seçerken genel yönetim giderinin net kara ve esas faaliyet karı oranına bakarım, ya da imtiyazlı temettüler çok mu diye kontrol ederim. Açıkçası şu ana kadar kötü gelmedi bana iş bankası. Bunla ilgili de bilgisi olan varsa paylaşabilir tabii.
sana bana kara kediye
biraz da ponciklere
Hay başlayacağım 26 sına. Kale gibi geçemediler. Sadece çakalların dansını izliyoruz. Yokmu bir babayiğit tahtayı alıp götürecek. Her gün aynı senaryo , öğlene kadar yukarı sür öğleden sonra ver aşağı. Diğer özel bankalara göre çok geride kaldı. En az üç tavan yapmalıki fark kapansın.
Şeker yatırım İşbankası 4.Ç için 16.1 milyar tl kar beklentisi ön görmüş. İştirak gelirleri için ise 8.5 milyar tl.
Muhalif kanallar TCMB baskanini topa tutuyor.Haftaya bu isler ayyuka cikar.Bir toplanti icin ABD ye giden TCMB. Ni 1 aydir donmemesi ilginc bulunuyor[emoji779]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB başkanı için yapılan eleştirilerin bir kısmını anlayamıyorum. Neden yabancı kaynak bulmaya çalıştığı ve bunun TCMB başkanı görevi olmadığını tartışanlar da var. Biz bu konuları geçeli çok oldu. Tam da başkanın eski görevleri nedeniyle kaynak bulmada etkisi olsun diye göreve getirildi.
Sorun olarak günlerdir üzerine tartışılan ve açıkçası borsa yatırımcılarını, büyük ölçekte ülkeyi etkileyecek bu konu üzerinde nasılda herkes aklına geleni rahatça söyleyebiliyor? Bu konu neden sürüncemede bırakılıyor? bu sürüncemede bırakmanın kime faydası var? tabiki manupulatorler ıcın buyuk fayda sağlar, ucuzdan mal alırlar. dovıze oynarlar vs. Sıyah / beyaz kadar net bır durum varsa konu hızlıca aydınlıga kavusturulurdu. Hadi boyle sorunlar vardıysada kurum ıcınde bunlar konusulur ve cozume kavusturulurdu. Neden basına servis edılıyor.
Muhalıf basında b.kunda boncuk bulmus gıbı uzerınde tepınıyor.
Müfettişlerin kamera kayıtlarına bakması vs bakarsan, MB başkanı gözden çıkarılmış. MB başkanlığına liyakatı uygun mu ya da içeride ne yaşanıyor bilemem ama karakteri düzgün bir profil gibi görünüyordu.(memleket siyasetçi kalitesini ölçek alırsak) Yerine (dedikodulara göre) Cevdet Akçay gelirse yıkıcı bir mesele olmaz. Ama mevcut başkanı da heba etmemek gerekirdi.Değişim gerekliyse başka bir göreve kaydırılması düşünülmeliydi. Her nitelikli insanı küstürerek nereye kadar yol alınır? Naci Ağbal 128 milyar dolar nasıl kullanıldı diye araştırmasını bile kabullenmeyenlerin, sonrasında ülke ekonomisine verdikleri zararı bile konuşamayan basın ve kamuoyu varken, MB'da bir personelin şikayetinin Türkiye gündemi yapılması normal değildir. Muhalif basının da buna katılması anlaşılır değildir. Sanki kurumlarda adalet ve şeffaflık hüküm sürüyor da, bu genel gidişe aykırı görünüm sunuyormuş edasıyla.
Tam bu yıl her şey düzelecek beklentisi oluşmaya başlamışken nereden çıktı TCMB başkanını değiştirme dedikodu ve / veya operasyonları.
büşra bacı arpası kesilince kahraman olup memleketin hayrını düşünmeye başlamış. maaşını almaya devam etse sorun yok. niye bekledin şimdiye kadar
Yabanci bankalara gelecek diye diye bankalara geciriyorlar
Üzdüler bizi depeşe dayı
Ne zaman bankalara al verseler..acaip mal geçiriyorlar.. yine al raporlarından sonra Garan AK ve YKB işc hepsine mal verdiler..
Dikkat edin...son silkelemeyi yapacak. ! Montanlı
Pozisyon fırsatı yaratacak, yaratıyor...
47/51 TL hedef ile bir oluşuma başlayacak.
1 / 1.5 ay sabretmek gerek...
Saygılar bol kazançlar.
Ne olduğunu merak edenlere
https://www.youtube.com/watch?v=qdifjOaAkrI
ereksiyon olayim mi acaba; yoksa olmayayim mi bilemedim abi formasyonuna devam
saka gibi......
ne oldu bunun bedelsizine
https://news-files.foreks.com/attach...092947.449.pdf
Sayfa 3 de yazıyor ama tarih yok.