49 u değil söylenti 31 i şeklinde ama asparagas haber de olabilür
Printable View
49 u değil söylenti 31 i şeklinde ama asparagas haber de olabilür
kaç paradan satmışlarki yapı krediye %6 çakmışlar...
Reis demiştir koç babaya
Hep gavurlarla iş tutuyon.
Araplar da enerji işlerine girmek istiyor ülkemizde.
Artık onlarla çalış.
İktidar özeli de yönlendirecektir.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xBank Pay Vadelileri;
https://i.hizliresim.com/d739l9s.PNG
haberde olumlu ya da olumsuz pek bişi yok gibi.
250 millon dolarlık satış hepi topu bu.
yaz kızım ykb taban
sonrası Allah kerim
bugün sabah blombergte gördüm
bütün analistler 16-17 fiyat vermiş
b sazan 7 kusur hedef yazmış
blombergdeki kız acaba baştaki 1 i mi unuttu diyordu:)
yok o bendim diye yazacaktım
Burada altınla ilgilenen Dealer arkadaşın yorumudur:
yarın ki FED toplantısı kapsamında eklenecek 25 baz puan artış beklentisi doğrultusunda ONS altında biraz geri çekilmeyle beraber GRAM altında da 20-30 tl düşüş beklenmektedir, bu düşüş alım fırsatı olarak değerlendirilebilir!
türk hava yollarında öyle bi satış olamaz, olsa olsa yüzde 10 gibi bi hisse satışı olabilir, azınlık hissesi yönetim hakkını değiştirmeyen bi satış olabilir, ki ona da pek gerek yok.. thy bir sürü yan şirket büyüttü kendi içinde anadolu jet ve kargo birimi gibi.. ortaklık olursa belki bunlarda olur, yani anadolu jetin yarı hissesini emirates satar falan gibi
körfez ziyareti çok speküle edildi, ama somut bi şey yok ortada henüz, bae sukuk girişi ne zaman belli değil, piyasa kar realizasyonuna mankeydi, iki gündür realize oldu bi miktar.. bugün biraz daha satış yerse, döner artık yukarı, dönmeye çalışır en azından
deniz hocanın banka karlılıklarına ilişkin yazısı tavsiye ederim okuyun
https://www.hisse.net/topluluk/showt...82#post6490682
suları iyice bulandırdılar. bunun sonunda hayırlı bir iş çıkmaz.
sazanları deve yapıp ortada bırakırlar.
xBank larda YKBNK Pay Vadelisindeki düşüş %6 oldu,
https://i.hizliresim.com/3ps6ypg.PNG
Onu bunu bilmem,artık olan olmuş yabcak bişii yok.
savaş zırhlarımızı kuşandık, çelik donumuzu giydik bir elimizde kalkan diğer elimizde mızrak iniyoruz konu komşu tüm mahalleli cenk meydanına :drunk:
Son 10 dakka
günaydın değişik bir gün bakalım .. çarpacak mıyız çarpılacak mıyız .. tradelik mal yok elimde ama çok rahat uyudum bu gece :)
Bugün Viop da artı makas olacak gibi
Bu forumu çok seviyorum yaw:) Allah affetsin:)
Hayirli işler.
eregl aldım 37,12 kısmet .. :)
Teknik olarak bugun kuş ve demirler devreye girmesi gerek
benim error vermek üzere olan sayımın son iki üç günü .. iki üç gün sonunda pztesi grafikte tanımlı güzel oluşmuş bir dip görmez isem ... erroru yapıştıracağım .... dünkü dip ilk aday ..yaz kızım oğlum :rtfm:
11.75 ederi tespit olan şeyi kim alır ki 12.80 den caho
Enteresan hakkaten patrondan daha iyi bilen borsacılar olmalı
2.sasa vakası :)
Koç Holding
Kapanış (TL) : 116.5 Hedef Fiyat (TL) : 160 Piyasa Deg.(TL) : 295432 İşl.Hac.(mn$) : 123.28
KCHOL TI Equity- Öneri :AL Get.Pot.%: 37.34
Hesaplayamadım...Kaç kaplan gücü bu?:)
6,680 direnc benim sistemde...
piyasanın ykb haberini hazmedip yukarı yürümesi fazla zor olmadı,
zira finans sektörüne güven gelmiş oldu, yok rezervler yok ekonomi batık yok bilmemne sürekli türkiye kötüleyen leş tayfanın suratına atılmış başka bi tokat, herifler tokat manyağı oldu.. ykb enflasyon muhasebesi yapsaymış o kadar kar olmazmış, yani bunu portföyüne ykbnk satın alan o kadar fon yöneticisi bilmiyormuş, bu fonların research departmanları leş tayfanın uyuz elemanları kadar ekonomi anlamıyormuş gibi, geçen yıl temmuz 3.70 işlem gören ykbnk için üç kattan fazla fiyat ödüyor.. leş tayfa yine mutsuz
ekgyo devreye alınacak bademlerce gibim bugün bence :)
günaydın esnaf... ayırlı işler
saat 13, belki 14 veya 14:30 a kadar 735--737 nın direnç olması makuldür
üstüne geçilecekse o saatlerden sonra geçer
batırım tavsiyesi deeldir
1.5 sene evvel GARANTİ 12 den mi ne çağrı yapılmış idi bugün 36 tl.ykbnk yi de seneye 3 katında görür müyüz acaba?
spot 100--- 663
spot 30--- 720
yi DESTEK yapmaya çalışacaklardır
dünkü düşük 653800'ün ikili dibi 6552xx ler falan denk gelir sanırım
o rakamı tabelada göstermeden kaldırmaya çalışırlarsa, 1 bacak eksik kalır... ve topal ördek sendromu olur
bacağı tamamlayıp oynarlarsa, sağlam olur
Piyasa canı isteyince her şeye kulağını tıkar.
kozaa da seviyor böyle günleri .. kaotik gün olacak illa ... vay arkadaş . her hissenin değişik huyları kaprisleri var ...