Petkim'in kodu var mı? Suyun içinde kalirsan bana birşey deme... Bir de Tüpraş i hiç sevmedim ama yeni zirveler neden olmasın.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Petkim'in kodu var mı? Suyun içinde kalirsan bana birşey deme... Bir de Tüpraş i hiç sevmedim ama yeni zirveler neden olmasın.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın esnaf, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
Benden size bi tüyo
Endekis zirvelerde iken en kral hisse bile alınmaz, yeni maliyet yeri için beklemede kalmak daha mantıklı olur.
Haaaa üç ay öne yada üç yıl önce almışsındır, o zaman sıkıntı olmaz.
bu ne abi la :oleyo:
https://i.hizliresim.com/fuwp1wr.jpg
1004 bile direnç olmuyor... çizip geçiyor heryeri
alta yazıyor lotları... üstü şortçuya stoplatıyor
Birazdan günün tepesini işaretlerim çıtak dayucuğum :he:
Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez
Burda hergün para dağıtıyorlar :drunk:
Tüpraşa bak , İş Yatırım rapor yayınlasın hoooppp %3.5 yukarı , bu kadar basit olmamalı bu şeyler , çok üzücü sığlaşmış bir borsa...
korkumdan AKBANK'a giremiyorum... sürdükçe sürüyo
110 yazdık ama THY nöbeti henüz devralmadı
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dayucuğum bıst100 kaç KAPLAN GÜCÜ ACABA?
BİST100 bugünün zirvesini işaretledim, bulunsun!
https://i.hizliresim.com/5ni8uxq.PNG
İyi oynuyan avatarımı giydim berkimcans abi, bu sefer herifin parasını alıcaz :)
Şurada dolar bazlı 310-312 dolara ne kaldı BİST 100 endekste ?
:)))
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun yine güçlü bir hacime oynuyorlar KKM den çıkan bademcuklerde buraya geldiği söyleniyor gelsinler kapımız herkese açık:)
adam mühendisliği bıraktı... güzel sanatlara başladı
https://i.hizliresim.com/1docx1w.jpg
cuma kapandığı yerlerde olsa, yeşil altında kıvranacaktı
hem üstte açtı, hem uzattı
YEŞİL-kırmızı durumuna bakın... yeşili nasıl açıp sert bir trende çevirdi
SPOT da en iyi alıcı Piyasa görünüyor,
https://i.hizliresim.com/o1ow2ie.PNG
10.110 ilk şort kurşunu attım her 20 puanda br 3 adet daha yazıldı.
1.5 saatte 56 milyar TL işlem hacmi oldu...
Eğer tepeler burası değilse (hisseler bu hacimle küçük yatırımcıya dağıtılmıyorsa) gidecek çok daha yolumuz var (kimse bilemez) demektir...
İlginç bir gün yaşıyoruz...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.5 saat de 55 mr hacim ,,işaret işinden vazgeçin bence
herif kudurmuş
Nerede o zirveciler?
İşaretleyin.Ama bence HERİF sizi işaretlemiş,tesbit etmiş.:)
Bunca yıllık viob hayatımda kimsenin zirveyi işaretlediğini-buldupunu görmedim.ANCAK MAZOT olunur...
Ha...izsüren kırılırsa 500 puan aşağıdan da olsa gereken yapılır.
Dizin altından al-omuzdan sat...
veya Omuzdan shortla-dizden poz. kapat.
güzel formasyonlar oluştu bakalım gün kapanışı nasıl olacak .
BoFA, bazı Türk bankalarının hedef fiyatlarını yükseltti
BoFA Securities, 19 Şubat tarihli raporunda
Akbank için hedef fiyatını 53.5 TL'den 66.0 TL'ye çıkardı, 'AL' tavsiyesini korudu,
Garanti Bankası için hedef fiyatını 78.0 TL'den 99.0 TL'ye çıkardı, 'AL' tavsiyesini korudu,
Yapı Kredi bankası için hedef fiyatını 28.5 TL'den 36.0 TL'ye çıkardı, 'AL' tavsiyesini korudu,
İş Bankası (C) için hedef fiyatını 34.5 TL'den 42.0 TL'ye çıkardı, 'AL' tavsiyesini korudu,
Halkbank için hedef fiyatını 10.0 TL'den 9.5 TL'ye indirdi, 'endeks altı getiri' tavsiyesini korudu,
Vakıfbank için hedef fiyatını 14.0 TL'den 15.0 TL'ye çıkardı, 'endeks altı getiri' tavsiyesini korudu.
hazır olun
1011400 ü işaretliyorum :oleyo:
1lik, 5lik yorulmuşken... oradan bi çökelim
cuma günü burada emre ile bankaları konuştum teknik olarak hareketlenmeden bahsettim koç bank ( ykbnk ) yeniden pozisyon açtığımı paylaştım .Bazı vatandaşlar TEKNİK olayını burada bilinçli farklı göstermeye çalışıyor ,
ama piyasa haber gelmeden Teknik olarak tahtalarda kendini belli ediyor yapabilen için güzel enstrüman tşkl paylaşım için
Selo essek gibisin yaw
Ayasofya nerde ,go,ukmuyor
Evet Bulut konuşmuştuk. Daha doğrusu sen bankalara dikkat çekmiştin.Güzel de hareket oldu. Elimde banka yok . Malum full maldayım zaten.. Ama sana ve değerlendirebilen varsa diğer arkadaşlara güzel kazançlar oldu...
Teknik yok diyen safsatacılara takılmamak lazım...Onlar astrolojiye bakarak mal alıp satsınlar,biz tekniğe bakıyoruz...
Koç bank bugunkü 0.79 üzeri kapanış önemli 240 dk dolar bazlı formasyon hedefim 0.86 .