Gel bili bili ; kesmicez seni söz.
Printable View
Gel bili bili ; kesmicez seni söz.
Kolay para kazanmak yok Bilici bu
Bedava peynir fare kapanında bulunur.
Mal istiyor benim malımın yarısı şu an tavanda git al..
Biraz boşaltma var ama olsun ben alım yapıcam. Bekletimin iyi olduğu sayılı hisselerden. Artık bir speği var. Bu çeyrek bilanço beklentim iyi olan aselsan ve bilici var. Marta kadar böyle devam edecek. Yıllık bilanço ile hareketlerimi belirlerim. Günlük hareketleri değerlendirecek zamanım olmuyor. Al at unut.
Dünkü ve bugünkü takası paylaşabilirimisiniz
Bunda spek varsa tam bir AHRAZ bustedeki birçok takipçi burdan mal vermez oyuncu boşa dötünü yırtıyo.. Yıt bakalım nereye kadar
Çok heyecan yaptırıyosun yaa tir tir titriyom hah hah haah
spek boşalttı.
devam ediyor.
Spek boşalttıysa 1.60 a gelir desene gelsin bakalım
Bu hareketler kötü. Tam toplamış olsaydı 3 tl ye götürürdü. Beceremedi.Tekrar aşağya verebilir. Ama ben alıma devam ediyorum.
hacim yüksek eğer iyi kar gelmezse kalır.
Bence bu hisseye giren gruplar küçük hedefler vur kaç bilanço kullan türden ve adam bugün çaktı malı.. Bizim istediğimiz kar oranında fiyat istikrarı ama bunda olmuyo bir türlü.. Eğer bilaçoyuda bozarsa tam yamuluruz zaten tekstil şu an iyi ama istikrarlı bir sektör değil iki yıldır kar artışını doyurucu kullanamadı hisse fiyatı.. Nasip arkadaşlar maalesef borsamız yatırım ksfasıyla değil spekülasyonla işliyor.. Bundanda burdada çok değerli yatırımcı arkadaşlar var biz zarar görüyoruz.. Yoksa bu hissenin temiz hakkı 3.5 ve üzeri ve biz yarı fiatından ayı oynatanları seyrediyoruz..
söylediklerinize katılıyorum. Bugün biraz daha aldım. Her hissenin spekleri var. Bu adıler yüzünden borsa yatırım değil kumar oluyor. Şirketler eder fiyatlarından çok ucuza veya pahalıya işlem görebiliyor. Ben bu şirkete yatırım yaparken düzenli büyümesi ve kar artışına bakarak aldım 1 yıl oldu pek para kazanmadım. Evi betona gömmekten daha iyi bir şey diye düşünüyorum. Fiyatın belirlenmesinde şirketin kendinede sosyal sorumluluk düşüyor. Ederinin altında işlem gördüğü durumlarda kendi hissenin arzını düşürerek yanı hisse alarak fiyatını olması gereken seviyeye getirmeli.
Şuanki ekonomik durumda borsada aselsan ve bilici dişinde fiyatı makul seviyede olup düzenli büyüyüyen şirket yok. Ben bulamadım.
Otelinin fiyatına işlem gördüğünü düşünüyorum.
Otel 5 kuruş etmez 3 senedir zarar ediyor hem de borcundan dolayı zarar ettiriyor... saçma sapan bir yatırım şehir otelleri ya fuhuştan ya kumarhaneden ya da turizm bölgesindekiler kazanır gerisi boş... ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Otel ilk üç ayda 158 bin net kar elde etmiş.(bilanço 32. sayfa)
Nasil kan kusturmak??
Aylik %26
Yillik %67 borsa çökerken,
Daha ne istiyor millet anlamiyorum,
Geçmişte en tepeden alsaniz bile zararda değilsiniz,
Yüzlerce kagit var dunya kadar zararda olan,
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ac038251e9.jpg
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilançoda özkaynak yönetimi bölümüne bakarsanız zarar ettiğini görürsünüz.Otel ile ilgili iki şirket var iki şirket totelde zarar ediyor.Son bilançolarda zarar azalma eğiliminde ama 60 milyonluk yatırım ile senede en az 3 mln net lar lazım... 3 aylıkta 26 bin tl 12 aylıkta 248 bin tl zarar etti.önümüzdeki bilançolarda az da olsa kar edebilir... ytd
Kan kusturdu derken biz de bu şirketi gözümüz kapalı almadık detaylı incelemeler sonrası aldık.kar beklentimizi hep karşıladı fakat fiyata yansırken çok sert düşüşler yaşadı 2.40 gördü kar hep arttı 1.30 gördü... kar 3 mln dan 26 mln oldu 3 atlıkta 7 ye dayandı 2 leri göremez olduk ..hakkını veremedi...biz emek harcayıp bilici aldık totelde dediğiniz gibi kârdayız ama verdiğimiz emeğin sabrın paranın karşılığı ve şirketin en kötü değeri bile burası değil... ama gelecek kötü bir bilanço buraları bile çok aratır o riskin de farkındayız...hayırlısı bakalım... ytd
Biraz daha analitik bakalim,fiyata yansimamasi için butun sartlar var,ekonominin durumu,usd faiz gibi,en az ayni ucuzlukta onlarca hisse var bist de,
Bunlari gozardi etmeyin,faizler dusme egiliminde usd ayni sekilde buralarda bir bozulma olmaz ise yavas yavas tum hisse fk lari normallesecektir,
Tek tavsiyem guveniyorsaniz ekran bakmayin,
Mehmet ali bilici gibi davranin,sizin ortaginiz,
Haa bilancoyu tahmin edemiyor guvenmiyorsaniz bilemem,ortaklariniz karamsarliginiz karsisinda üzülür ve ort.ayrılmanızı ister,
Karar sizin,
[emoji848]
Yorumlarınız çok değerli arkadaşlar... Fakat mehmet tercümana şu konuda katılıyorum hisse son iki yılın hakkını vermedi verecek gibide durmuyor son iki yılda bu şekilde olupta hakkını veren çok hisse var kordsa uluelektrk vs.. Biz bundan spekülatif uçuk kaçık olmasınıda beklemiyoruz burda çok değerli ve yatırım yapan arkadallarda sanırım böle bişey beklemiyor.. Ha bizlerin malını bekliyosa çok bekler benim burda çakılı 2.50 den 1.30 lara gelirkende duran bir elli binim var düşük fiyata göre bu 100 bine çıkıyor.. Ama 50 bini 3 lira olsada vermeyi düşünmem bilanço istikrarına göre.. Ha istikrar bozulursa burdan vermediğimi 1.30 danda veririm çünkü malum bunun yatışı 5 yıldan fazla oluyor dipten.. Dediğim gibi bu adamlar hisselerine sahip çıkmıyo çakallar girip çıkıyobundan kurtulması lazım.. Bu istediğim hareketleri yapsaydı 25 lerden Eggüb ü kaçırmazdım nasip Allah hepimize yardım etsin bilici çook çook zor hisse..
Herkese Merhabalar ,
beceriksiz , iş bilmeyen , aceni spex efendi olursa olacağı bu.
Şurda yorum yan bizler toplansak hisseye daha iyi şekil veririz spek gerçekten beceriksiz eğer uzun düşünüyosa ama ben sanmıyom kısa vadeli girdi çaktı çıktı son kalanlarada alıcı bekliyo bitirip gidecek bilanço mevsimini kullandı.. Ha bilanço sürpriz yaparsa gene kullanırlar hisse böle olmamalı döneme göre şekil alan.. Çünkü veriler çoğalarak geliyor hisse vızzz
6 aylık kar :
15 gelirse hisse en az 3 TL
20 gelirse hisse en az 4 TL
olması gerekir.
Güzel şeyler ama kazankazan ama 50 milyon gelsede vereceği tepki yüzde 7 akşamada eksi kapatır iyice lanetleşti.. Bugün 2.07 üzerine atmazsa kasıma kadar sürünür aşağıda 1.51 bandını dener
Bakalım 2.06 ya doğru gidiyo 2.07 üzrine atarsa ve kalırsa formosyon bozulmaz bu günler önemli
Teknik olarak 2013 Mart ayındaki 2,29 ile 2,37 arasındaki boşluğu doldurma ihtimali var mı?
Bilici bugün çok kritik yerden yine yukarı tepki verdi.Haftaya büyük ihtimal bilanço gelir. 6.8 MİLYON 3 aylık bilançosunun tekrarı gelmesi muhtemel.5.5 milyon altına düşmeyen bir bilanço iyi olarak kabul ederim .. Bossa ve yunsa bilançolarını açıkladı.Sektör olarak benzer olsalar da farklı yönleri deçok ama her iki şirket de ilk çeyrekteki faaliyey karlarını tekraladıkları görülüyor.
hayılısı bakalım ...
YTD
Ben karı 20 ye yakın bekliyorum. Siz bilançoyu iyi okursunuz. Diğer tekstil sirketleri önceki yılın yaklasık aynısını verdi BLCYT ın gecen bilançoda bu çeyrekte ciddi bir finansman kazararı vardı. Bu çeyrek finansman gideri 6 milyonda kalacağını düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir.
Bu kağıt da 2019 yılında ..falan gider mi. ki. Sahipleri dürüst.
ytd.
Adam kimsede 1 lot dahi olmasın istiyo ama burdanda kimse vermiyo malını bıçak sırtı tıtıyo bakalım
Satan kim acaba
Su an dagilimhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4277a767fc.jpg