gömün amk.
Printable View
gömün amk.
Çöp hisse oldu.
Riza 170 den satmisti ya 23 milyon lot...nerden alir varin siz dusunun...haa kagidin dibi 50 kuruslar
7 leri gorecek mi dedim senin tahsil vaziyetin ne
Cok pis takipteyim...7 lerden bakalim nereye
KAP: IEYHO [CEMAS ] IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/723384
06.12.2018 tarihinde ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,28 - 1,31 TL fiyat aralığından 40.606.585 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlem ile birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız 06.12.2018 tarihi itibarıyla % 34,79 olmuştur.
Saygılarımızla
IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş.
Suyundan da koy..kap haberi de gelmiş..
yatirim tavsiyesi degildir.
neyse vergi kaçırma taktiğiymiş
ali düşükten toplamış malı pahalı fiyattan ışıklar holdinge satmış....fiyat yükselmiş...ışıklar holding de yıl sonu geldiği için pahalıya aldığı malları gözü kapalı ucuza satıp zarar etmiş....menkul kıymet satış zararı hesabına atmış....ali ile de anlaşması gereği karı paylaşmış el altından.....arada küçük yatırımcıya olan olmuş....ha ali ne yapıyor....düşükten malı yine almış.....
bu kadar malı ışıklar satmış...açıklama varda ... peki kim almış acaba
patron satışı ve öz sermaye kaybı/ erimesi.
süreç olarak YYAPI ya çok benziyor.
dikkat edilmesi lazım.
neyseki maliyet 1,49 yarın kol keser çıkarız taban ile açılacak hali yokya biraz yukarı yapıp diğer %34 ü çakmaya öyle devam eder ne edek
2.000 tl mizide rıza yesin
Ulan yine takildik oltaya 1.38 den aldik 46_ 47 dedi satmadik ne ac gozlu bir varligiz yapistirdiler afis gibi
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kardaşlar takmayın kafanızı...oyun bunlar.....ışıklar sattıysa birileri aldı bunu....yarın belli olacak.....kalan %34 ü satmazlar ise satacak başka adam yok....işin büyüğü dipte gerçekleşmiş.....agaların vardır bir bildiği.....bedelli ise gireceğiz...elbet gün gelecek çıkacak ....psikolojik oyun bunlar
Yyapı da aynıydı birileri satıyorsa birileri de alıyor alanların vardır bir bildikleri dediler hep. Patron 1.65den başlayıp soluksuz 0.29 a kadar sattı.
Alanın bir bildiği vardı da niye uçurmadı hala 0.28 yyapı
Dikkat etmek lazım,
kardaşlar korkmayın şirketin zararının %80 ni kur farklarından....şirketin cirosu artıyor...son dönem bilançoda zarar önemli ölçüde azalacaktır...ciroda iyi bu tamamiyle klasik borsa oyunu
46 mil açığa satış yapılmış. Bu satışın bir karşılığı olacak gelen habere nasıl tepki verecek yarın göreceğiz. Hiç beklemedimiz bir hareket yapma ihtimali bana göre hala var bu operasyonun daha nekadar süreceği belli değil. Bekleyip göreceğiz.
sevgili arkadaşlar ben bu kağıdın 6.00 lira iken 4.80'e taban yediğini ertesi gün de 5,25'leri gördüğü, 4,35 iken 3,48'e taban yiyip yine ertesi gün 4,02'leri gördüğü günleri de biliyorum....lütfen biraz sabır.....tabi 6,85'ten 5,48-4,39-3,52 ve 2,82'ye kadar 4 gün boyunca dip yaptığı günleri de biliyorum....ayrıca son olarak; bu ay içinde en fazla 1 kere ilk yükselen 15'e girdi....geçtiğimiz kasım ayında 5, ekim ayında 6, eylül ayında ise 5 defa ilk yükselen 15'e girdiğini de biliyorum...ve diyorum ki hala ilk 15'e girmesi için önümüzde aralık ayı sonuna kadar yarın dahil tam 17 seans var......hayırlı işler......vesselam.....sevgi ve saygılarımla.....
.....................yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir....................
sayın Galip sizin maliyet gayet düşük bence , ben ve benim gibi maliyeti yüksek bir sürü ky var maalesef.
Bi cacık olmaz bu saatten sonra bu CAMİŞ tan, pardon CEMAS tan. Ara ara kedi sıçraması yapsa da sonu belli: Kuruslar[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın açığa satamayacaklarına göre, ky da da daha aşağıdan alacak para kalmadığına göre, ky verirken yanıcıya da itelediğine göre, yancı da vermek isteyeceğine göre, krediyle de alınmayacağına göre önce aşağı sonra yukarı olmalı. Belki de -20 bilemiyorum. Ama yarın + kapatır umudundayım. Yoksa bir daha konuşmaya gerek yok 3_5 yıl bekleriz. Batmazlarsa, oyuncaklarını da batırmazlar sanırım.
Yalnız dün burada kimseler yoktu bugün alan çok olmuş sanırım, izleyici çok. Bazıları yancılardır zaten
Borsada benim metodu uygulayacaksınız,bu gibi hisselerde anlık olacaksınız,3-5 nabız yoklama yapıp trade yapacaksınız,aşağıda 10 düşüş payı vereceksiniz,onun altına sarktımı %50 stoploss,5-10 daha düşerse stoploss...bu şekilde eskiden 3 tl cıvarından bölündüğünde bedellisine katılmıştım 1.50 bölünüş rakamı %25 kar ve hadi bana eyvallah,peşi 1.10-1.30 gitgel,yukarıdaki metoda devam ve peşi 0.50 ve yüklenme buraya çakıldığı için,1.50 fiattan sabırla bekleyiş postalama,5-7 giderken bile pişman olsam bile sattığımdan dönüp bakmadım taki 2 olana kadar,burada biraz trade yaptık,huyunu bildiğim için yukarıdaki taktiklen bugün yine elveda...Bu ikili çok pis borsa kumarcısıdır,kim bunlar,Uğur ve Rıza,yanlız rahmetli olan babalarıhariç,çünkü tanırdım,adam gibi adamdı...bunlar 4 kağıtta bu kumarı uygulamış olup usaşın içini boşalttıktan sonra 3 kağıtlarına yöneldiler,bunun yerine şimdi nıbasta Şaha, Mata oynuyorlar,piyonlarıda KY yemlikleri...ytd... :wave:
beklenen hareketle başladı
Dün tabandan 1.28den atlayanlara bile %10 eksi ile merhaba dedi. Alıcı çok oldu dün tabandan bu da yeni direnç 1.25 demek oldu :)
1.15-1.16 acayip hareketler var cemaş ta
Her durdugu yerden keriz avliyor sonra cakiyor altan yine yeni dip sonra yine yine yine... dikkat edin evlilik yaptik anlasilan bu kagitla. 1.00 in altina iner gorunen oyun bu. Ytd..
tabanı bulacak gibi
Oralara dussede hemen kaldırmazlar zannedersem. Yukarıda bir arkadaş yyapi örneğini vermiş. Maalesef durum aynı. Patronun hunharca mal sattığı hissenin sonu hep ayni
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O biraz zor be kardeş
Büyük para yatıran var mı bu kese kağıdına onu merak ediyorum? Heralde hepiniz dalgaya aldıgınıza göre 50 bin 100 bin yatıran yok. 1 ayda %65 zarar yazmak nedir yahu?
1.10"11"12 civari dinleniyor cakarlar 1.05 ten yine dipp
malesef bir kere daha muz cumhuriyet oldumuzu kanıtladık bu ülkenin spk sı ne işe yarar yazık milleti borsadan sogutuyorlar
patronlara ne diyeceksin çek yukarıya hisseni ver milletin eline sonra aşagıdan topla tuvalet kagıdı yaptılar.
sonra bu kazandıkları paraları çocuguna çoluguna yedirecekler yedirsinler bakalım .alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
1.03 943k rezalet bitmez batakhanede