Yrn 3350 ye alis gondercem gelirse alicam panik yapip verenlerden
Printable View
Yrn 3350 ye alis gondercem gelirse alicam panik yapip verenlerden
Süt kupası değil mi bu, bugün Beşiktaş elenseydi bile 35 üstüne tutunamayacaktı. Şimdi bu rezaletten sorumlu sorumsuzlar temizlenecek.
Evet burası forum ve bende sizlere kör olan gözlerinize gerçeği sokmsk istiyorum. Siz busunuz işte. Yok 15 yıldır galibiyetin yokmuş muş muş. Hükmen 3.0 sana gelsin sayın medwing.. ayrıca babelin golüde buz gibi gol. 4.0 olarak sana gelsin.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzonspor başkanı suan Beşiktaş başkanı ile canlı yayında ortak bir konuşma yapıyor ..
Yok bence bgn cok iyiydi kagit 36 yi bulucakti...neyse sabah alima geceriz biraz daha 33.50 gorurse
Tebrik ederim finale çıktınız güzel oyun ve galibiyetle .. Şimdi bu mesajınla anladın mi kim holigan kim degil ? Laf olsun diye mesaj atarsan böyle lafı gözüne gözüne sokarlar .. Kim holigan şimdi ? Ben bu şekilde tur atlayıp finale çıkayım BJK başlığına grip bunu yazmam . Daha öğrenecek çok şeyin var provakator .. Haydi şimdi güzelce git BJK başlığında galibiyet ve güzel oyununu kutla .. Bizde seni dikkate alıp cevap veriyoruz .
7 holigan belirlenmis gozaltina alinacakmis..bakalim hangi takimli bunlar..fenerbahce taraftari boyle sey yapmaz kesin baska takimli bunlar
Çatır çatır da oynadık. 10 kişiyle bile kalecin volkanın eli ayağı titredi. Topu taçlara vurdu. 2 sene üst üste şampiyon olmamız sizleri de aşırı çıldırttı. 2023 te belki de kupa sayılarımız da eşitlenirde kendince büyüklüğün mazide kalır. Sizi zamanında juventus a yaptıklarını yapıp küme düşürceklerdi layığınız oydu ama yemedi işte. Neyse artık ne yazarsan yaz benim için boş
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.