Eski günler gibi düşerse başladığımız yere döneriz. Yeni arkadaşlar ile beklemeye devam ederiz.
Printable View
Eski günler gibi düşerse başladığımız yere döneriz. Yeni arkadaşlar ile beklemeye devam ederiz.
0.99 nire 0.59 nireeee. Anlatmaya çalıştığımız olay bu işte. Paranın bir anda pul olup uçması böyle oluyor dostlar. Fakat me kadar da anlatsak bu acıyı tatmadan kimse akıllanmıyor. Umarım 0,23 lere geldiğinde burası ağlama duvarına dönmez.
sayın ergin 23. selçuk gıdayada bir grafik atmışsın adam oryada basmış..yoksa onlalamısın sen..... burda esemi götürdüler diyelim , şimdi dönmüş görünüyor peki sen nerdesin? madem çok yardımcı olacaksın gel bari arkadaşlşar şurya kadar gelir şurdan dönme ihtimalli diye yazsana.... kalkmış birde meho bana kızıyordu yazmışsın...geçmişte eseme attığın grafiklerin millete zarar yazdığını ne çabuk unuttun..60 larda grafik atmışsın gebermiş 50 lerde 40 larda geriye dönük adam herkesi ketenpereye getirmiş, artı birde sen grafik ters kçşesi ekliyorsun..yazık değilmi bu insanlara...gözaltında grafikmi olur dibin dibi var...bunu patron ve tahta sahibinden başka senmi bileceksin....garanti, akbank, ereğli , iş bankası..git at grafik mllete işık ol....niye burda çünkü kandırılacak küçük topluluk burda diye değilmi....
Eşleşme tabanda
yatırım tavsiyesi değildir
Hayırlı olsun.
0,99 emir yazmıştım da gelmemişti ve ben de vazgeçip almamıştım.. jesus christ
Kimi sevinecek kimi üzülecek bu dünyanın düzeni bu.
ben dayanamadım verdim arkadaşlar bugün eskiler kadar sabırı olma ihtimalim yokmuş kalanlara bol kazançlar Y.T.D.