Sende bi satip gidemedin derdin ne senin ...islem hacmini bırakta bi sat bizde sende kurtulalim...kimseye sattiramazsiniz bu seviyeden boşa hayal kuruyorsunuz ...harekete başlayın artik
Sende bi satip gidemedin derdin ne senin ...islem hacmini bırakta bi sat bizde sende kurtulalim...kimseye sattiramazsiniz bu seviyeden boşa hayal kuruyorsunuz ...harekete başlayın artik
madem batacaksa simdiki fiyati 0,30-33 neyse satarsin parani cebine koyarsin zararin neresinden donulse kardir dersin.. haksiz miyim? eger batacak bende buna raziyim diyorsan onuda anlarim saygi duyarim....ancak batacak bende burada durucam olumlu yazilarida taciz edicem diyorsan ona diyecek bir sozumuz yok
Spek uşaklarının,reaktant olarak görev yapanların ve benzerlerinin güvenini kazanma gibi bir derdimiz olamaz.Oğlan çocuklarıyla polemiğe girecek yaşı çoktan geçtim,yaşım olmuş 46;zorlamayın beni boşuna.
Referanduma kadar,yaptığınız tüm ihbar ve şikayetler bekleme modunda olacaktır.Hangi şirket hakkında başvurursanız başvurun,referandum süreci bitmeden;şikayetleriniz bekletilecektir.Bu elbette şikayet etmenize engel değildir.Daha önce paylaştığım linki kullanarak,şirket hakkındaki şikayetlerinizi gönderebilirsiniz.Ben de aynı kanaldan başvurumu yaptım.
Batacaksak hep beraber batalım,lanet olsun.
Patronlarla ortak hareket edip algı oluşturmaya çalışan her kimse;şu mübarek gecenin hürmetine,Cenab-ı Allah Kahhar ismiyle kahreylesin.
Ben o tayfayı görecem.Şirket hakkında incelemeye başlandığı haberi Kap'a düştüğünde,AHA satarlar o hisseleri.A rtık uygun bir yerlerini silerler o hisselerle.
Etme bulma dünyası.Merhamet etmeyene,merhamet olunmaz.Bu böyle biline.
Kandiliniz mubarek olsun
Seddülbahir hocam size mali bilgilerinize güvenerek sormak istediğim sorular var cevaplarsanız memnun olurum...
Patronun niyeti tahtayı kapatmak ise arada kaybolan 190 milyon ile mi kar eder yani...
Faaliyetini kuculterek ve zamanla Tahtayı kapatıp iflas bayrağını dikerek mi daha kar eder yoksa işleri yapacağı icraatlar ile düzeltip ticari hayatına devam edip verdiği sözleri tutarak mı??? Örneğin ilave 5 milyon lot alımı, alacak meselesinin çözümü, yeni iş anlaşmaları gibi...
Ayrıca hukuken tahta kapandığında iflas bayrağını çektiğinde cezası ne olur??? Dürüst olmadıkları aşikar bu kadar zaman geçmesine rağmen tahvil ödemeleri hariç elle tutulur bir icraat göremedik...
Genel kurulun toplanması bile benim gözümde şaibeli duruyor. Çıkmadık candan ümit kesilmez bu doğrultuda kapanmadik tahtadan ümit kesilmez diye bekleyen ben gibi birçok kişi var...
Sizin edindiğiniz şirket hakkında bilgiler var mı?
İlk çeyrek bilanço hakkında tahmininiz nedir???
Şimdiden teşekkür ediyorum...
Ümit hocam kendi şahsi fikirlerimi söyleyeyim.Olumsuz senaryoda tahta kapanırsa,bankalar öncelikle şirkete el koyarlar,şirketin varlıkları banka borçlarını karşılamaya yetmezse-ki yetmez;bu durumda ortakların şahsi mal varlıkları üzerine haciz koydururlar ve alacaklarını bir şekilde tahsil ederler.
Eğer ki şirket ortakları bir takım muvazaalı işlemler yaptılar ve kendi mal varlıklarını,görünürde ilgisi olmayan kişilere satış gösterdilerse;bankaların alacakları da tahsil edilemez hale gelir.Böylesi bir durumda 190 milyon yanlarına kâr kalır.Diğer taraftan daha önce olduğu gibi bir takım basın-yayın kuruluşlarında bu konunun üzerine giderler.Mehmet Akyürek'in arkasında Reis durur mu,yoksa kalemini kırar mı bunu bilemeyiz.Bankaların basın-yayın kuruluşları üzerinde yaptıracağı baskının şiddetine göre parti içerisinde o derece yankı bulur.
Elbette bu adamlara altın tepside büyük bir fırsat sunuldu.Aklı selim müteşebbisin bu fırsatı tepmemesi öncelikle kendi hayrına olur.
Olumsuz senaryoda;TTK-SPK-VUK-KV kanunları uyarınca,uğranılan zararın tazmininin şirket ortaklarından talep edilmesi gerekir.Çünkü şirket ortakları genel kurulun onayını almadan bu paranın çıkışını sağlamış,geri alım taahhütünde bulunarak yatırımcıyı beklenti içerisine sokmuş ve önemlilik arz eden konularda yatırımcılarına doğru-güvenilir ve şeffaf bilgiler vermekten kaçınmışlardır.Gerek ortaklar ve gerekse de şirketin denetimini yapan şahıs ve tüzel kişiler,yatırımcıların uğradıkları zarardan sorumludur.
Hukuki olarak iç yargı yolu tüketilir ve her hangi bir sonuç elde edilemezse,uluslararası hukuki yollara başvurmak gerekecektir.Bunun örneği geçmişte Kentbank'ta oldu,dava dış yargıya intikal etti ve 5 sene sürdü,sonunda 4 milyar doları aşan bir tazminat yükümlülüğüne hükmedildi.Kolay değil,sıkıntılı bir süreç;her ne kadar sonu hayırlı olsa da.
2017/1.Çeyrekte 6,5 milyona yakın bir kur zararı görünüyor,unilever bölge satışından gelen 5 milyon da bu zarar içerisinde erimiş durumda.İlk çeyrek satış ortalaması aylık bazda 6,5 milyona denk gelir diye tahmin etmekteyim.Geçen yılın verilerini göz ardı etmeden bir hesap yapacak olursak;kabaca 7-8 milyon arası bir dönem zararı görebiliriz beklentisindeyim.
Bu sene cironun %120 artırılması hedefinin de askıda kalacağını düşünüyorum.Geçen sene Yayla Agro işi bağlanmasaydı bu sene ilk çeyrek aylık satış ortalaması 2-2,5 milyon civarında gelebilirdi.Söz konusu hedefin gerçekleşmesi için en azından Yayla Agro gibi 2-3 firmayla daha satış-dağıtım-pazarlama anlaşması yapılması gerekiyor.