yanılmıyorsam dolaşımdaki pay 6.idi 5.olarak dikkate alınacak diyor Geçici Kaydi Payların Kaydi Paylara Dönüşümü bu ne lahana bu ne turşu gelde işin içinde çık 3.7.2017 ne alınacak ne satılacak bu panik sadece galibin satış paniği mi
Printable View
yanılmıyorsam dolaşımdaki pay 6.idi 5.olarak dikkate alınacak diyor Geçici Kaydi Payların Kaydi Paylara Dönüşümü bu ne lahana bu ne turşu gelde işin içinde çık 3.7.2017 ne alınacak ne satılacak bu panik sadece galibin satış paniği mi
Yazma gereği duydum..sermaye arttirim bitti..makbuzlar pztsi bloke çözülüyor..elinde bin adet mali olanin 1040 lot yeni mali pztsi satilabilir adedte dönüşecek...sacma sapan yorumlar yapmayin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede zannedersem sağlıklı donanıma sahip kişi sayısı çok az.Arkadaşlar hissenin akıbeti hakkında öngörü nedir.Neden bu kadar satış oldu.Kurumların maliyeti nedir ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db9200540e.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir..!
21/1/2014 tarihli ve 28889 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği (VI-104.1)’nin 6 ncı maddesinin birinci ve ikinci fıkrası kapsamında değildir.
biz işin içinde çıkamadık. bazı arkadaşlarda sallamayın sacma sapan yazmayın diye yorum yazıyor bu hisseler nasıl satılacak dolaşımdaki hisse 5 çekileçek diyor türkce yazıyor arabca degil
ICBC fiili dolaşımdaki pay oranı 3/07/2017 tarihi itibariyle yüzde 5'e düşecek
Borsa İstanbul, ICBC Turkey Bank'ın ödenmiş sermayesinin 440.000.000 TL bedelli artırılarak 420.000.000 TL'den 860.000.000 TL'ye yükseltilmesinde verilen geçici kaydi payların 03.07.2017 tarihinden itibaren kaydi paya dönüşeceğini bildirdi.Böylece şuan yüzde 6 olan fiili dolaşımdaki pay oranı 03.07.2017 tarihinden itibaren yüzde 5'e gerilemiş olacak.
Ortalamalar çok mu yüksek arkadaşlar , ben bugün girdim , girmemle tepetaklak olmam bir oldu , 3,62 alışım