Batik kardes tecrubene dayanarak ilk günler ve sonrası genelde nasıl olur satmak mi beklemek mi sen daha önceleri ne yaptın ne oldu
Printable View
Batik kardes tecrubene dayanarak ilk günler ve sonrası genelde nasıl olur satmak mi beklemek mi sen daha önceleri ne yaptın ne oldu
Bu yipte hic hisseler tavan da yaparmi mal sahibi alici olsa hisseleri toplasa
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben maalesf akıllanmayan bir adamım...23 yılda bugünün parasıyla en az 2,3 milyon TL yi batırdım...kredi çekerek oynamaya çalışıuyorum.yine batırıyorum...aç gözlülük yapayım dedikçe daha çık gidiyor......neyse ,sorun zor yerden geldi be üstad....benim elimde cüzü bir miktar kaldı,ekran görüntüsünü buraya atmıştım...ben bu şirkete güveniorum ki benim maceram en fazla 15-20 günlüktür.belki siz daha eskisinizdir...keşke elimde o satmış olduğum 40 bin adet alyağlar duruyor olsaydı da ,demin saydığım hisseleri almasaydım.....gelelim cevabıma ....satmayacağım....
Yuzde 20 ler deilde yuzde 5 10 civari yukari
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yıl içinde en düşük 57 kuruşu görmüş..belki ilk günlerde panik satışıyla o fiyatlara gelebilir...ama sonra düzelir....elimde eplas ve mzhld var..ay sonuna kadar o hisselerden mecbur gelecek bir haber var.inşallah patron yamuk yapmazda düzgün bir haber gönderirse,hisseler prim yapar...eğer bu hissede yerinde sayıyor olsa,buna dalarım........................sakın yanlış anlamayın arkadaşlar..belki içinizde bu adamda nerden çıktı,hisseyi övüp duruyor,spek midir nedir dersiniz...ben elimde olan hisseyi niçin almışımdır,güvendiğim için almışımdır...yani pozitifimdir..yoksa niye alayım..ha bunda bir aksilik oldu,açgözlülüğümün cezasını çekiyorum...benden kesinlikle etkilenmeyiniz...
Para batıran bi tek sen değilsin bende aynı favori meges ilk aklıma gelen çünkü iyi optuler herneyse teşekkürler iyi geceler
Belki bu gözaltı spek için bulunmaz nimette olablir..gözaltında fiyat eşleşmesi diye bir durum var....adamlar istediği gibi fiyatı yönlendirebliyorlar.....diyelim ki adam eski sistemle günde 10 milyon lotla 100 bin adet temiz toplarken ,bu sistemde belki de 1milyon lotla 100 bin toplayacak...ya da tam tersi yani...bir de bu yönden bakmaz lazım..Bunlar benim varsayımlarım,olasılıklar...
size son verileride gönderyim..bu gece bu kadar yeter diyelim....Allaha emanet...