Bigborsayı rahat bırakın adam gazlamasana devam etsin.biz alırız 0.48 den:oleyo:
Printable View
Bigborsayı rahat bırakın adam gazlamasana devam etsin.biz alırız 0.48 den:oleyo:
Biz yazmazsak yazan yok
Biz yazınca hemen çamur atma başlıyor
ULAS
özvarlıklar 7 milyon + 22 milyon mahmutlar arsası satışından geldi =30 milyon özvarlık oldu
Bu 2017/3Ç bilançoda görünecek
Bu durumda defter değeri 3,00 olacak
4 yıldır zararda olduğundan bu yıl otel arsasının satışından gelen parayla kar yazacak,
Diğer otel kirada web sitesinde Polat Otel yazıyor
Polat çok güçlü bir Otelcilik markası, yani otelin kalitesi yükselecek ve bilinirlik artacak. Dolayısıyla kira geliri önemli değil, Otel değerleniyor, Ruslar geldikçe ve dünya durdukça o bölge değerlenir.
Kar geldi, özvarlıklar yükseldi, hisse yükseldi, Alanya'da yeni bir girişim yaptı gibi durumlar olacaktır.
ytd
ortaklar hadi bende atayım bari bi tahminde tutarsa ben dedi derim...ulaşta hareket yarından itibaren başlıyorbu hafta 1,73-1,75 bandını görebiliriz kv mal alanlar oralardan satabilir...bekleyenler isegüzel yerlereden satabilir...bigborsaya kızıyorsunuz ama dediği çıkabilir sonra bozulmyın ha....
bigborsayı uluundan tanıyorum...yuklu uluun alacakken o iddialı yazdı diye almadım ama hisse uçtu gitti...yani aynısı olacak diye bir kaide yok benim analizim tutarsa yarın 1,60üstünde bir yerde kapar(tahmini1,62). perşembe biraz geriler cuma 1,73 civarı bir yerde kaparız haftayı diye salladım ama tabiki tutarsa ...ytd tabikisi herkesin aklı var a. a. var annayan annadı...