Rica ederim, iyi akşamlar.
İş yatırım 0.87 TL, Yapı kredi yatırımın 0.94 TL ortalama işe alması önemli..şu anki fiyatlar korkutmaz beni...bu arada 1 TL üzeri kesmez.Cacık Morris Algazi bile el attığında o dönemde bir haberle 1.60 TL civarını görmüştü. Galip el atarsa ki Tanfendiye büyük kapak olur o zaman bu firma kurtulur.
Arkadaşlar 1 senedir bu kâğıtta sürünüyorum. Sizce yarın kağıdın yönü aşağı mı yoksa yukarı yönde mı gider
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ne olur sizce
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir galipdir gidiyo payımı var ki ismi anılıyor ?
Galip Agaya tewet,Atalım ben bu olayı koray,mart,guo yaşadım ordaki arkadslar twet attılar hem bu senette tahsisli olacaksa hiç affetmez ağa,birgün buraya uğrayacak ama nezaman sayınhisse sahipleri ne kayıp ederizki
Evet haklısınız ben Martı GYO için tvet atmıştım. O zaman hisse 0.62 seviyelerinde idi. her gün .068 e satış giriyordum. Hatırlarsınız MRGYO ilk 0.64 seviyesinden 0.71 seviyesinde tek tuşta kaldırıp devre kesici yediği gün malımı aldı. Ne oldu anlayamadım 0.70 ten tekrar aldım ertesi gün 0.67 ye vurunca korkup sattım ama ertesi günde 0.65 ten 0.71 e kadar tekrar 5 kademe tek tuşta kaldırınca tekrar cesaret edemedim hisse ordan koptu gitti. 1 TL civarında da binmeye cesaret edememiştim. Yani Galip Ağa ya öylesine laf olsun diye twet attık onun için hisseye gelmiş olabileceğini sanmıyorum ama hiç ummadığımız bir anda hissede parladı. Kap a hisse alım bildirimi attığında hisseye girmiş olduğunu anladık ama hisse zaten %50 yükselmişti. Dün itibariyle %100 ü geçti hemde 1 haftada. Neyse nasipten ötesi yoktur. Sizin düşüncenize katılıyorum. Galip ağa kendi hisselerinde operasyonlarını bitirdi. ardından başka hisselere dadandı ve girdiği tüm hisseleri %100-300 arası götürdü. Galip ağa yeterki bu hissedede kar edebileceğini anlasın bir bakarsınız hisseyi 1.20 seviyesine kadar toplar ardından kap a açıklama atarak hisse aldım der ve ardından 2 seviyesine kadar rahat rahat taşır. Bencede herkez Galip Ağa ya twet atsın buraya davet etsin. Hisseyi incelerse %200 tahsisli olayını görüp gelebilir. BİRAZ AFAKİ BİR İSTEK AMA NEDEN OLMASIN
İşimiz mafya babalarına kaldıysa yandık bittik desene.Öyle adamdan gelecek para hiç gelmesin mümkünse.Biz başarıya giden yolda herşey mubah diye düşünmemeliyiz.Hakkımızı istiyoruz.Daha fazlasını değil.