-
Ahtapot takipteyiz merak etme 😉Bu saatten sonra almam hala inanmiyorum bu kagidin bilanco ile gidecegine. Giderse osmanlinin belirttigi degerleme mevzularindan gider onu da at suratli yedirir mi Emin degilim . Ben de satacak 1 lot yok , 5 senedir bu fiyatlar icin beklemedik acelemiz yok 40 olana kadar sessizce cali arkasinda takilirim. Bilanco tahminim 26-27 Milyon , bilancodan sonra salariz merak etmeyin :)) bu kagidin bilancosunu beklenenin ustunde getirecek Bi durum yok her ceyrek 7-9 arasi kar yapar Dolar sterlin artarsa 10 olur yani , at suratli bakti yuksek gelecek gecen sene 4.ceyrek gibi yapar katakullesini:) yeni gelen arkadaslar guzel kazandi ama 5 senedir kagitta oldugum icin bu rakamlar beni heyecanlandirmiyor ahtapot . Soyle 3-4 gun soluksuz tavan lazim bana ki o mendebura nefretim gecsin
-
https://resmim.net/f/cswXcm.png
herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.
-
Bilanço 30 milyonun altı gelirse moralim bozulur. Gerilirim..
Bunu söylemeyin...
-
Ben bilançoya bakarım.
Diğerleri muallak.
Yok yeniden değerlendirme falan.
Belki daha sonra.
Ama ilkin bilanço beni bağlar.
Ters köşe yapmasın da.
-
Piston piston diye diye burayı pistoncu dolduracak Ahtapodddd.
Mis gibi elektrikli araçlar var.
Piston işinde o kadar KARı nasıl kazanacak bunlar?
-
Aldigi verdigi belli bilanco ucmaz kacmaz son 17-18 bilancoyu Hep inceledim, buyuk beklentilere girmeyin bilancoda. Bu kagidin olayi bilanco degil , yeniden degerleme ve baska turlu bir haber olacak. Bilancolarimiz kotu demiyorum ama ekstrem dalgalanmalar olmaz ceyreklik 7-10 arasi gelio iste . Fazla beklentiye girmesin insanlar, bana saldiranlar olacaktir ama arada yapio bu hareketi bilanco onceleri sonra rayina oturuo . Bilanco sabahi arti yaparlar sonra dusururler muhtemelen
-
Artık bilanço sonrası geri çekilme olmaz.
Bunu dillendirmeyin.
Beni germeyin..
Evlad...
-
Taktınız bu yeniden değerleme işine.:kmk:
O iş zaman alır. Bilançoda böyle birşey yapmazlar herhalde.