Ek 24764
...........
Printable View
Ek 24764
...........
Daha o kadar çok mesaj koyabilirimki buraya.... Bu adamları büyük çöküşten önce de uyardım, onlara abilik yaptım, yol gösterdim, hayatları boyunca duyamayacaklari şeyleri anlattım, ortağı olduğum sirketin olumlu haberlerini de olumsuz yönlerini de paylaştım....
Peki bu şahıs ne yapti? Kendisini kullanmakla suçladı, arkadaş etin ne budun ne? Bana ne faydan oldu? Aksa enerji yi ben mi al dedim sana? Yıllardır bu hisseyi taşıyorum, kasım 2018 de en büyük darbeyi yiyen adam benim ama buna rağmen bir hedefim var ve bu ınsanlara hesap yapmayı, bakış açısı öğretmeye çalıştım....
Peki bugün ne oldu adamın rüşvet haberinden beni suçladı, sanki rüşveti ben vermişim gibi bana saçma sapan laflar etti, üzüldüğüm nokta şu ki adamın üstünde hakkım var ama hayal kırıklığına uğrattı, ya arkadaş sizi adam bildik ve yol göstermeye çalıştık. Bak kardeşim hayatta herseyi yerine koyabilirsin, yerine koyamayacağın tek şey kul hakkıdır.
Haberi sizinle paylaşmak gibi bir görevim mi var? Bugün bile bir iyilik yapmışım, açılışta satıp alttan alma fırsatın olabilirdi örneğin...
Bu adam kendini biliyor, bu adam üstünde hakkım var ve bu hakki kendisine helal etmiyorum
Ek 24765
Şunları koyuyorum ki vicdanın seni yiyip bitirsin.... Benim sana yaptığımı en yakın dostun yapmazdı sana. Buna rağmen muazzam bir nankörlük sergiledin, cidden büyük hayal kırıklığı oldu şahsım adına, tamam gençsin heyecanlisin ama nankörlügun ne olduğunu bilecek yaştasın.
Yazık... bana değil kendine yazık ettin aslanım
Şimdi sana da bir çift lafım olacak bu paylaşımı muhtemelen bana yaptın, forumun eskilerindensin ve taaa enisar burada yazarken bir hikaye anlatacağım demistim, bilmem hatırlar mısın, şirkete dair birçok temel bilgi verdim, yeri geldi olumsuzlukları yazdım, şimdi ne komplosindan bahsediyorsun, foruma girdiğin zaman aşağıya hic mi bakmazsın kaç kişi izliyor diye? Borsacı adam biraz zeki olacak, buradaki tüm küçük yatırımcı malını aynı saniye sarmaya kalksa kaç kademe düşer sanıyorsunuz? Insanlık ettim ama cidden pişman ettiniz...
Bunu yazdığı vakit 3.05ti aksa enerji o hafta 3.54 gördü.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam hala diyor ki etin ne budun ne? Niye o zaman bize spkya dilekçe vermek için sürekli Twitter dmden sürekli yazdın, neden şirketi sürekli şirketi arattın, neden sürekli benden bilanço için hesap yapmamı istedin?
Yav ben Antalya'da tatilimi yarıda kestim, İstanbul'a gittim genel kurul için. Arkadaş Afyon'dan geldi. Genel kurula gitmekten vazgeçtik şirkete lanet edip, sen demedin mi ben sizin uçak paranızı vereyim kesinlikle gideceksiniz vs. senin uçak parana kalmışız gibi. Hayatımızda duyamayacağımız şeyler söylemişsin. Ne bunlar? Aksa energy ghana haberlerinin linkini dmden gönderiyordu arkadaş onlar mı? Hisse tepede 4-4.5 arasında iken sen bana twitterdan malını kaptırma diye Ocak Şubat ayında kaç defa yazdın? Kaç defa bana Afrika Gana haberi gönderdin paylaş diye! Ama ben paylaşmadım, algoritmarif e paylaştırdın. Twitter'dan ona niye tepede paylaşıyorsun diye kızdığımda dmden uyardın beni. Geçen hafta bana yine Aksa Enerji Ganaya yardım yaptı paylaş dedin kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye dedin. Hisse 3.54tü o zaman yatırım fonları satıyor, yukardan akan aşağıda satmak zorunda kalıyor diye paylaşmadım.
Ne hakkın geçti bana arkadaş?
Bana zamanın mı dokundu?
Bana paran mı dokundu mu? Cebime para mı koydun da haktan hukuktan bahsediyorsun?
Neden bahsediyorsun ben hisseyi aldığım zaten 3 TL 2 sene olmuş, sen dedin diye güvendik diye 2 kere ıslak imzalı spk şikayet dilekçesi verdim, kaç tane arkadaşıma verdirdim. E-devletten kaç defa dilekçe verdik. Yatırımcı ilişkilerini kaç defa aradık, mail attık.
Rica etti kaç defa bilanço için çalışma yaptım oturdum tüm bilançoları tek tek okudum. Adam diyor ki hala bana senin ne faydan olacak etin ne budun ne?
Senin kadar ZENGİN olmayabiliriz, senin kadar KURNAZ da olmayabiliriz. Asla NANKÖR değilim.Ama ne zenginler vardı şu an servetlerinin %90 ı gitmiş. Cem Uzan, Akın İpek, Bayındır Holding, Mehmet Emin Karamehmet...
Daha yazmayacağım deyip Twitter dmsi koyuyorsun
Ben de koyayım şu haberleri paylaş, hisse 4-4.5 TL de iken Ocak-Şubat malını kaptırma yazdıkların, hisse 3.09 iken hala kaçış fırsatı veriyor yazdıkların.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Telefondan resim ekleyemiyorum, pcden ekleyeceğim.
Şunu söyleyeyim önce arkadaşlar ben NANKÖR bir insan asla değilim. Ama hakikaten APTAL mışım.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar dün de buraya yazdım rüşvet işinden birşey çıkacağını düşünmüyorum ama bekirsizlik yaratıp baskı kurabilir. Gana sözleşmesi 2023 kadar devam ediyor diye biliyorum.Bu yıl motorların gaza dönüşümü için ciddi miktarda yatırım yapacaklardı. Ve buna istinaden sözleşmenin yenilenmesi söz konusu olacaktı. Gana hükümeti bu rüşvet söylentilerini pazarlık malzemesi yapar mı? Eğer gaz yatırımının devam edip etmediğini öğrenebilirsek bize fikir verebilir.
Afrikada olumsuz bir gelişme olmaz ise çok ciddi kar yazacaktır özellikle 2. Çeyrek. İkili anlaşma ile çok ciddi satış görünüyor ve bunu sağlamak için ptf fiyatı ile piyasadan çok ucuza alıyor. Arada ki marj direk kar oluyor.
Yani söylemek istediğim şu kimse karamsarlığa kapılmasın şirket için olumsuz bir durum yok.10 gün önce ne ise şirket şu anda da aynı değişen bir şey yok
Saygılar