Son 1 ayda OPB çok efsane hareket yaptı (%8,41). %35 hisse, %35 eurobond taşıyordu en son. Yanılmıyorsan sn. meesut Kasım itibariyle geçiş yapmıştı. Tebrik ederim.
Printable View
Son 1 ayda OPB çok efsane hareket yaptı (%8,41). %35 hisse, %35 eurobond taşıyordu en son. Yanılmıyorsan sn. meesut Kasım itibariyle geçiş yapmıştı. Tebrik ederim.
Yok ki hocam yok, çıldırmamak elde değil, 80 tane hisse fondan endeksi düzenli geçerek yönetilebilen 2 tane zorlarsan iki buçuk tane fon. İçler acısı. Taş çatlasa, iki tanesi rapor yayınlıyor, şirket geziyor, bilanço okuyor. 78 tanesi koymuş hisseleri endeks agırlıklarına göre yatıyor.
FTX den google hissesi felan ala bilirmiyiz? Calisan varmi?
fon değişimi yaparken üç gün beklememek için elimde bulundurduğum ppf'lerden yararlanıyorum. örneğin 20 bin liralık nnf satıp aynı oranda TKF'ye geçeceksem nnf'ye satış verirken hemen ppf'mi bozarak TKF'ye de eş zamanlı alış veriyorum ve ertesi sabah kalktığımda nnf'ye elveda derken TKF'ye de merhaba demiş oluyorum. bu şekilde arada boşluk olmuyor. ikinci gün gelen paramla da ppf'lerimi yerine koyuyorum. daha önce bu durumu yazmıştım ama gözden kaçmış olur diye tekrarlamak istedim. bol kazançlar dileğiyle