2020 de arDa sıkıntı vardı talep patlamıştı o yüzden 1 yılda arabq fiyatlarına %50 zam geldi. 2020 nin sonlarından şu günlerdeki çip muhabbetine kadar arzDa talepte çok iyiydi.
Printable View
Zenginler ve Ultra Zenginler, Mega Zenginler...Türedi.
İstanbul'da I..Lisesinde(Nişantaşı) okuyan bir tanıdığımızın çocuğu
dedi ki, sınıfta öyle zengin çocukları var ki, öğrenciler sıkıntı çekiyor..
Zengin çocuğu, diğer zengin çocuğundan nasıl sıkıntı duyar ki?
Yıllık 66.000 TL Lise ücreti/ öğrenci parası ödeyen aileler ortanın üstündedir,sanırım..
Neyse 1 öğrenciye babası aylık 10.000 USD harçlık veriyormuş.
(Lise 2 öğrencisinin aylık harçlığı 75.000 TL civarı...Yani)
Öğrenciler şikayet etmişler, veli çağrılmış..
Çocuğun harçlığını babası 7.000 USD'a indirmiş/aylık... :)
Borsa 1800. görür mü acaba???
Birde buradan bakın
Bu gece ve devamında sabah doların seyri vadelinin açılışı hakkında az çok fikir verir;önemli olan panik işlem yapmadan en az sıyrıkla fırtınadan çıkmak,herkese iyi şanslar...
Yaya yolunda yaya varken gaza daha çok basan bir memleketle, medeniyetin beşiği İngiltere 'yi kıyaslamak da ne biliyim biraz tuhaf geldi. Neyse yarın sabaha kadar herhangi bir paket veya değişiklik olmazsa dolar 7.50 üzerinde, borsa da eksi -en az yüzde beş- açar. Keşke olmasa ama maalesef olacak gibi... Sonrasına bakacaz
yarın saat 15:00'te teminatlar patlayana kadar sadece izlemeyi ve çok az işlem yapmayı tercih ederim. o saatten sonra zaten asıl hareketi yapmaya başlayacaktır.
şimdi bir hisse takası dikkatimi çekti. bu alıcılar hiçbir yeni gelişme olmasa da pazartesi malı boşaltabilirmiş diye düşünmeye başladım.
Dun gece 2 ye kadar bekledim acaba bir açıklama falan gelir mi diye. Eee nede olsa haberler bir gece ansızın veriliyor. Hiçbir haber yok aklıma deli sorular geliyor. Acaba bunlar kriz falan mi çıkartmak istiyor. Yapılanlar akla mantığa aykırı gibi geliyor. Yada 2. Bir ihtimal bu manipülasyondan kazançları var başka birsey düşünemiyorum..