SON DAKİKA!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kurdaki yükselişi bahane ederek hiçbir mantıklı izahı olmayan fahiş fiyat artışları yapan fırsatçılara göz açtırmayacağız, hepsinin tepesine bineceğiz."
Printable View
SON DAKİKA!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kurdaki yükselişi bahane ederek hiçbir mantıklı izahı olmayan fahiş fiyat artışları yapan fırsatçılara göz açtırmayacağız, hepsinin tepesine bineceğiz."
Sohbet
zerohedge
@zerohedge
ERDOGAN: TURKEY'S GOT NO URGENT FINANCING NEED
USDTRY 20 by 2022
#SonDakika Erdoğan: Hep söylüyorum: Faiz sebeptir, enflasyon neticedir. Faizin seviyesini belirleyecek olan ülkenin ihtiyaçlarıdır.
11.45....................
HASAN
@HASOsyalmedya
·
4d
artık yeter ya...
Rusya
İstihbarat servisimiz Ukrayna ordusunun Belarus ve Rusya sınırına 120.000 asker yığdığını belirtiyor. Bu Rusya ve Belarus için güvenlik riski teşkil ediyor.
ben kalkınma hızını yükseltmek için yatırım yapıyorum, yaptığım yatırım için de %19.44 faiz geçen hafta ödedim. Bu hafta da hazine yine tahvil çıkaracak.....
Diyor, diye anladım... zaten yatırım kelimesini telaffuz edince doların ateşi çıktı...
Devlet yerine, yabancı ve özel sektör yatırım yapsa mesele kalmayacak....:party: be yaaa...! biri reise bunu söylese ya... :vk: