coin portföyümün %7'si olan IOTA henüz patlamayı yapamadı,bekliyorum.ama BTC den iyi kar geliyor. ether de akmasada damlıyor.şimdi bch,ltc,dash ve monero alımları için bekliyorum.
Printable View
coin portföyümün %7'si olan IOTA henüz patlamayı yapamadı,bekliyorum.ama BTC den iyi kar geliyor. ether de akmasada damlıyor.şimdi bch,ltc,dash ve monero alımları için bekliyorum.
hocam şu kripto para alma prosedürünü maddeler halinde yazabilir misin zahmet olmasa...benimde kafamda alacaklarım var ama yurt dışında bir girişimde bulundum beklemedeyim....teşekkürler...birde yurt dışı hesapsa alım satım yaptınız mı alım yapıp birde gönderememe olayı var...
bytecoin.....digibyte....verge.....status.....siac oin.....verge....cardano....ripple bunlardan herhangi birisini almayı düşündüğüm kripto paralar bunlara ulaşım nasıl olacak bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
Şöyle yapalım.
https://bitscreener.com
Bu siteden coini yazın. Aşağıda EXCHANGE yerleri gelir.
arkadaşlar doge'yi de gözardı etmeyin derim.dogecoin 2018 de kendisinden çok söz ettirecek gibi.
doge'nin amazon ve burgerking firmalarıyla ödemelerde kullanılmak üzere anlaştığı açıklandı.fiyatı 0.0060 usd seviyelerinde yani bedava gibi bişey.ucuz olması ve alışverişlerde kullanılacak olması doge'yi şimdikinden çok daha bilinir ve kıymetli bir coin haline getirebilir.gözüme güzel göründü.lite'den sonra birazda bundan alıp bi kenara atcam.dursun varsın.