malesef yuklu mal çıkılıyor..ve tahtanın taban kapaması ıçın herşey yapılıyor..satışlar ky kaynaklı değil..tahtanın ağır abılerı tabana satış yazıyor..sağlam oyuncular gırmelı..alan kısmı sıkıntıl ky mala gırıyor..
Printable View
malesef yuklu mal çıkılıyor..ve tahtanın taban kapaması ıçın herşey yapılıyor..satışlar ky kaynaklı değil..tahtanın ağır abılerı tabana satış yazıyor..sağlam oyuncular gırmelı..alan kısmı sıkıntıl ky mala gırıyor..
bızı kurtaracak olan tek şey endeks gıbı duruyor..ya taban yaparız panıkle kyde satar malı yarın dıpten toplarız dedıler ,yada başka hesapları var..tabandan ky mal satmadı bılakıs aldı..ky nın almasıda nekadar ıyı bılmıyorum..iş yatırmın malı halen daha duruyor tek sevındırıcı olan o..keşke dıger kurumlardan alıcı olan iş yatırımdakı grup olsa.o zaman bu satışlar önumuzu acar..
denız halen daha satıcı,,elındekı butun malı çıkmaya kararlı..genel takasları goremıyorum ınşallah çok fazla malı yoktur..bunlar bugunu taban kapar,,not edın..yanılmak dıleği ile..
alım satım oranı an itibariye 2,16 ki iyi bir oran. ( fiyat 242)Bence bu alımların karşılandığını gösterir. Gün sonunu beklemek gerek. Ben umutluyum. + olabilir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
ALFAS 28.11.2022 12.01.2023 Bugün bitiyor bence tekrar brüte girsin diye tahtacı yapıyor. Gün sonunu beklemek gerekir diye düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Dünki endekste yeşil kapattı derken, yeşil endekste kırmızının ağa babası. 1 günde ne değişti bu kadar.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endksın hatrına belkı yırtarız:kahkah:..yoksa bunlar çok acımasız..halka arzdan bedava lotları bastılar tabana..ama ıyı oldu tavan tavan gıderken vermezsen malı boyle dökülürsun işte..bırde artı kapıyormuş ne gülerim :kahkah: