ortak sende sabırlısın güveniyorsun karele...
Printable View
Bilançoda gelecek zarara odaklanıldığı için ky alım yapmıyor. Tahta sahibi de acele etmiyor..
Patronun bakış açısı olarak sağlıklı bir durum değil aslında.. Yatırımcıya kazandırmaktan ziyade onları dökmeye çalışıyor..
Maliyetim iyi olduğu için patronun yıl sonu Karel farklı bir boyuta geçecek sözüne güvenip tutacağım...
Bana kalırsa yatırımcı bilgilendirme kısmında çalışan vatandaşların bir kabahati yok.
Kapa gönderilecek her hangi bir döküman üst yönetim onayı olmadan yayınlanmaz diyr düşünüyorum. Ve işin bu kısmı bence doholde çalışan abi veya ablalarda
https://www.youtube.com/watch?v=4kHl...xfSNbA&index=6
yarın iyi birgün olur inşallah çanağı tamamlayacak bizim için sonrası önemli...müzik dinleyelim bari...
nokia-karel iş birliği fiyatlanmadı hiç edildi finansallara yansımasını bekleyeceğiz artık..
��QPTrading ��borsada ayakta kalma sırları
@BAKS_analiz
#karel Genel Müdürü Yaman Tunaoğlu:
��Öncelikli odağımız ise ihracat.
��Hürkuş, Atak II Ağır Sınıf taarruz helikopteri projelerimiz için Yedek Uçuş Göstergesi teçhizatı tasarımını tamamlayarak yıl sonu itibarı ile teslimatlarını gerçekleştireceğiz.
��Bu yıl ikinci yarısında Türk Silahlı kuvvetlerimiz yüklü miktarda Sahra Santralı teslimatı da yapacağız.
��son 10 yılda ülkemizde Deniz platformlarında MİLGEM serisi korvet gemileri de dahil olmak üzere T.C. Dz. KK.’nın inşa ve modernizasyonu yapılan gemilerin önemli bir kısmında telefon santrallarını ve alarm-anons sistemlerini biz sağladık.
��Kara platformlarına yönelik maliyet etkin iç konuşma sistemlerinde de önemli bir başarı elde ettik.
ÖÖ 2:35 · 31 Tem 2023
·
5.986
Görüntülenme
----------------------
Twitterde dolaşırken rastladım ./Bilginize
Dolar bazlı grafikte Ocak başından gelen düşen trenti dün kırdı. Bugün geri gelip kırdığı trenti destek yaptı.
0.84 dolar altı kapanışlar yapmadıkça tekniği güzel.