-
yapacak bir şey yok şirket karektersiz olunca,,herkesin midesini bulandırıyor 10 günde %15-20 düşüyor borsa tepki veriyor üstüne bir daha %2 düşüyor İHALESİDE KARI DA GÖZÜNE GİRSİN TURİZM REKOR KIRMIŞ BU ADİ ÇELEBİ ANCA SEYRETSİN,,KİMSE ALMASIN DA BULAŞMASIN DA KAREKTER YOKSUNU ÇELEBİ'YE :(
-
bu kadar hızlı düştüğüne göre ihale bi yerlerine girdi büyük ihtimal deliksiz aşagıya veriyor yedire yedire düş bari a mk hisse si ytd
-
kapattım ekranı ne hali varsa görsün bir kac ay daha burdayım nasılsa o zaman zarar da olsa satarım herkese sabır diliyorum...
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
en boktan spor hisseleri bile prim yaptı göstermelikte olsa yeşil yaksaydın şu günde çok Oç sin celebii
-
sordum ihale süreci devam ediyormuş sonuçlanmamış ÇELEBİ 35.24'DEN NEREDEYSE %20'YE YAKIN DÜŞÜP bu gün bütün havacılık kağıtlarının %3 %5 pozitif sert tepki verdiği günde %1.51 düşmesi çok garip borsa %2'ye yakın tepki vermiş BEDDUA ETSEK NE YAZAR TUTACAK MI ÇELEBİOĞULLARINA YADA ACTERA'YA YATIRIM YAPARKEN KAREKTERLİ OLANLARA BAKMAK LAZIM SPEKÜLATİF SIĞ BİÇİMSİZ ŞEKİLSİZ ŞİRKETLERE DEĞİL MAALESEFFF ...
-
Sabıııııııırr.9 aylıkta çok sevineceğiz.Al at unut.Saygılar.
-
bu hissede birşeyler dönüyor ama çözemedim bi anda 30 üstüne attı ve birileri 30 dan 5 bin küsür mal satmış 30 lardan mal değiş tokuşumu yoksa başka bir şey mi bana garip geldi bu durum daha öncede buna benzer birşeyler oldu anlayan var mı bu durumu ?
-
herkes döküldü heralde geçen haftaki düşüşten dolayı kimse kalmadı celebi topiğinde